ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ: O AΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ

Την αγαπημένη προτίμηση της μητέρας της που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους, σήμερα η Μιμή Ντενίση, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μαζί με τον αγαπημένο καλλιτέχνη της, λέγοντας παράλληλα, ότι, δεν υπάρχει άλλος, όπως αυτός.

Την δική της, προτίμηση στον καλλιτέχνη Σταμάτη Κραουνάκη, έδειξε σήμερα η Μιμή Ντενίση αλλά και την αδυναμία που του είχε η μητέρα της, Μαρία και τώρα όπως διευκρινίζει έχει και η κόρη της, Μαριτίνα.

«Ήταν ο αγαπημένος της μαμάς μου. Όταν ακούω πήρα κόκκινα γυαλιά έρχεται η μανούλα μου στο μυαλό μου να το τραγουδάει δικός μου αγαπημένος από τα εφηβικά μας όταν κάναμε ραδιόφωνο. Ποίηση μάλιστα με την Μαρία Παξινού ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ο Ζουγανέλης και  γώ. Όλοι με βρίζανε γιατί ποτέ δεν μου άρεσε να ξυπνάω νωρίς. Τώρα όμως φαν έγινε και η κόρη μου. Τον έβλεπε στην εκπομπή του Γρήγορη κ έτρεξε να μου πει. Μαμά τι καλλιτεχναρας!! Δεν έχουμε άλλον σαν κ αυτόν. Όταν σε αγαπούν τρεις γενιές…Εεεε κάτι λέει αυτό».

Με την μητέρα της, Μαρία που “έφυγε” πρόσφατα από την ζωή

Hot this week

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: Τρένο εκτροχιάστηκε κοντά στο Λιους – Βαγόνια ανατράπηκαν, σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης στη Βρετανία, μετά...

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό και αγκαλιασμένο κάτω από τα ερείπια – Αγωνία για την τρίτη τρίδυμη κόρη

Μια από τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες που εκτυλίσσονται μετά...

ΣΙΒΗΡΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Μεγάλη πυρκαγιά σε εξέλιξη – Ο κόσμος εγκαταλείπει την περιοχή από τη θάλασσα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε...

ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης στην γιορτή της σειράς «Μπλε Ώρες» – Η ξεχωριστή παρουσία του-(Φώτο)

Μια ξεχωριστή βραδιά για την παραγωγή της σειράς «Μπλε...

Topics

ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ: «Τέρμα οι φωτογραφίες και οι συναντήσεις»-Η αιχμηρή ανακοίνωση τους

Με αιχμηρό μήνυμα προς τον νέο Επίτροπο Περιβάλλοντος και...

Related Articles

Popular Categories