21.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ: ΤΟ «ΚΑΡΦΙ» ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ...

ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ: ΤΟ «ΚΑΡΦΙ» ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ

-

Σε «σκάνδαλο» εξελίσσεται το ταξίδι γνωστών προσώπων της Ελλάδας στο Ντουμπάι. Το φημισμένο Nammos υποδέχθηκε όπως είναι γνωστό μερίδα γνωστών προσώπων του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού χώρου, οι οποίοι υποδέχθηκαν το νέο χρόνο στο κλαμπ διασκεδάζοντας και χορεύοντας τη στιγμή που στην Ελλάδα επικρατεί το απαγορευτικό.

Η γνωστή ηθοποιός Μιμή Ντενίση σχολίασε το γεγονός με ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ κάνοντας λόγο για ένα κόσμο επίδειξης που υπήρχε πριν την πανδημία. «Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να πας στο Ντουμπάι ούτε αν μπορείς να κάνεις πάρτι, το θέμα είναι πόσο είσαι ψυχικά και με την καρδιά σου με όσους πλήττονται..πόσο καταλαβαίνεις την τεράστια αλλαγή που έχει επιφέρει η πανδημία.Αν δεν το καταλαβαίνεις δυστυχώς ζεις σ’ έναν παλιότερο κόσμο επίδειξης και γι αυτό δεν θα υπάρξει εμβόλιο!!!»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: Περπατάμε παρέα για ένα αύριο χωρίς εξαρτήσεις και...

Ο Παγκύπριος Αντιναρκωτικός Σύνδεσμος (ΠΑΣ), με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις και ουσίες, διοργανώνει πεζοπορία καλύπτοντας...