ΜΙΛΑΝ ΤΡΑΙΚΟΒΙΤΣ: ΕΒΑΛΕ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ

Στον ημιτελικό θα είναι αύριο ο Μίλαν Τραΐκοβιτς με την καλύτερη φετινή επίδοση (13.59), ο οποίος τερμάτισε 4ος στη σειρά του και προκρίθηκε για τον αυριανό ημιτελικό των 110μ μετ’ Εμποδίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η επίδοση του Μίλαν ήταν η 24η από τους 42 αθλητές και προκρίθηκε απ’ ευθείας από την σειρά του αφού προκρίνονταν οι τέσσερις πρώτοι από κάθε σειρά. Είναι χαρακτηριστικό ότι o 25ος αθλητής που τελικά έμεινε απ’ έξω, αφού ήταν μια αργή σειρά, ήταν ο Παραχόνκα από τη Λευκορωσία που έτρεχε στην ίδια σειρά με τον Τραΐκοβιτς, και έκανε 13.61. Παρά το ότι ήταν 5ος ο χρόνος αυτός δεν ήταν αρκετός για να τον βάλει στα ημιτελικά ως έναν από τους τέσσερις με τους καλύτερους χρόνους πέραν όσων προκρίθηκαν απ’ ευθείας. Το πείσμα του Μίλαν μέχρι το τελευταίο μέτρο της κούρσας, ήταν αυτό που του έδωσε την πρόκριση για μόλις δύο εκατοστά του δευτερολέπτου.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της σειράς στην οποία αγωνιζόταν, ο Μίλαν Τραΐκοβιτς ανέφερε ότι είχε ένα μικρό άγχος.

«Είχα ένα μικρό άγχος γιατί ήρθα εδώ με χρόνο που δεν με αντιπροσωπεύει και ήξερα ότι έπρεπε να κάνω καλύτερη φετινή επίδοση για να περάσω στον ημιτελικό. Δεν το κρύβω ότι ο στόχος μου είναι ο τελικός. Είμαστε μια ομάδα 15 αθλητών που εκπροσωπεί μια μικρή χώρα, αλλά δεν ήρθαμε εδώ για τη συμμετοχή. Προχθές ήμασταν όλοι στεναχωρημένοι με αυτό που έγινε με τον Κοντίδη. Βγήκε τέταρτος και εμείς νιώθαμε όλοι απογοητευμένοι. Τα τελευταία χρόνια βάλαμε ψηλά τον πήχη οι αθλητές, για να δώσουμε στην κοινωνία πράγματα, και η κοινωνία περιμένει πολλά από μας. Περιμένουμε όμως και εμείς από την κοινωνία να μας το ανταποδώσει. Μέχρι αύριο θα προετοιμαστώ όπως κάνουμε πάντα σε τέτοιους μεγάλους αγώνες. Υπόσχομαι να τα δώσω όλα».

Hot this week

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ: Ένα δράμα που δεν έχει τέλος – 41,6 εκατομμύρια πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο

Η 20ή Ιουνίου είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που αναγκάστηκαν...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα ταλαιπωρία με κλειστή λωρίδα Ύψωνα–Ερήμη για δεύτερο Σάββατο – Σφοδρές αντιδράσεις πολιτών (Φώτο)

Για δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο, η κυκλοφορία στη Λεμεσό δοκιμάζεται...

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Το ηχηρό μήνυμα από την Αυστραλία και η διαρκής μάχη για δικαίωση

Παρακολουθώντας από την Αυστραλία τις εξελίξεις γύρω από την...

Topics

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ: Ένα δράμα που δεν έχει τέλος – 41,6 εκατομμύρια πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο

Η 20ή Ιουνίου είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που αναγκάστηκαν...

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Το ηχηρό μήνυμα από την Αυστραλία και η διαρκής μάχη για δικαίωση

Παρακολουθώντας από την Αυστραλία τις εξελίξεις γύρω από την...

ΕΜΕΛ: «Στιγμιαίο ανθρώπινο λάθος» το τροχαίο με το λεωφορείο στη Λεμεσό – Τι κατέδειξε η έρευνα- (Βίντεο)

Η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ) ολοκλήρωσε την εσωτερική...

Related Articles

Popular Categories