ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΕΚΕΤ: To θαύμα έγινε…-Ο μικρός που είχε συγκλονίσει με την φωτογραφία του, ξεπέρασε τον καρκίνο (Δείτε το βίντεο που βγαίνει από το νοσοκομείο)

Ο μικρός Μπέκετ που είχε συγκλονίσει τον Πλανήτη με μια και μόνο φωτογραφία του είναι καλά στην υγεία του. Το μικρούλης, ο οποίος  έπασχε από καρκίνο και η αδερφή του που τον φρόντιζα είχαν γίνει viral πριν από περίπου δύο χρόνια. Τα δύο αδέρφια μετά από δύσκολες καταστάσεις και κυρίως μετά από πολλές μέρες στο νοσοκομείο είναι ξανά στο σπίτι τους. Το αγόρι κέρδισε στη μάχη με την ασθένεια και η ζωή του συνεχίζεται σε κανονικούς ρυθμούς.

Η φωτογραφία που τους έκανε διάσημους δημοσιεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2019,  όταν η μητέρα του, Κέιτλιν Μπουργκ από το Πρίνστον του Τέξας δημοσίευσε φωτογραφίες του γιου της, Μπέκετ ο οποίος ήταν τότε τριών ετών. Δίπλα του ήταν η μεγαλύτερη αδελφή του, Όμπρεϊ, μεγαλύτερη τότε πέντε ετών, καθώς έκανε εμετό πάνω από μία τουαλέτα, μια αντίδραση στην εξαντλητική χημειοθεραπεία του. Η μητέρα είχε γράψει επίσης πως η Όμπρεϊ κρατούσε τον μικρότερο αδελφό της στην αγκαλιά της και τον έβαζε η ίδια στον καναπέ, καθώς ήταν πολύ αδύναμος να περπατήσει.

Ο Μπέκετ, ο οποίος διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία σε ηλικία δύο ετών, τον Απρίλιο του 2018, είχε περάσει μήνες στο νοσοκομείο κάνοντας χημειοθεραπεία. Ωστόσο, η μητέρα του αποκάλυψε τώρα πως ο γιος της πήρε το «πράσινο φως», θεραπεύτηκε πλήρως από τη λευχαιμία και επέστρεψε στο σχολείο.

Ο Μπέκετ πλέον προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του και έχει επιστρέψει και στο σχολείο, ενώ η Όμπρεϊ επέστρεψε στα δικά της χόμπι, τα οποία είχε σταματήσει λόγω της οικονομικής πίεσης που βίωνε η οικογένεια κατά τη διάρκεια της θεραπείας του αδελφού της.

Hot this week

ΤΟΥΡΚΙΑ: 19χρονος πρώην μαθητής που εισέβαλε σε σχολείο και άνοιξε πυρ – Στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του (Βίντεο)

Σε τεχνικό λύκειο στην επαρχία Şanlıurfa σημειώθηκε αιματηρό περιστατικό...

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Παγκύπρια κινητοποίηση εξαγγέλλει η μητέρα του Θανάση μετά την έρευνα στο γραφείο του δικηγόρου της

Η Αντριάνα Νικολάου, μητέρα του αείμνηστου Θανάση Νικολάου, καλεί...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: Πυροβολισμοί σε σχολείο – Τουλάχιστον επτά μαθητές τραυματίες-(Βίντεο)

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης σε σχολείο...

Topics

«ΣΜΑΡΑΓΔΑ»: Λαμπερή πρεμιέρα στο Σινεμά Πάνθεον στη Λευκωσία – Ποιους είδαμε

Με μεγάλη επιτυχία και ξεχωριστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη...

Related Articles

Popular Categories