ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΕΚΕΤ: To θαύμα έγινε…-Ο μικρός που είχε συγκλονίσει με την φωτογραφία του, ξεπέρασε τον καρκίνο (Δείτε το βίντεο που βγαίνει από το νοσοκομείο)

Ο μικρός Μπέκετ που είχε συγκλονίσει τον Πλανήτη με μια και μόνο φωτογραφία του είναι καλά στην υγεία του. Το μικρούλης, ο οποίος  έπασχε από καρκίνο και η αδερφή του που τον φρόντιζα είχαν γίνει viral πριν από περίπου δύο χρόνια. Τα δύο αδέρφια μετά από δύσκολες καταστάσεις και κυρίως μετά από πολλές μέρες στο νοσοκομείο είναι ξανά στο σπίτι τους. Το αγόρι κέρδισε στη μάχη με την ασθένεια και η ζωή του συνεχίζεται σε κανονικούς ρυθμούς.

Η φωτογραφία που τους έκανε διάσημους δημοσιεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2019,  όταν η μητέρα του, Κέιτλιν Μπουργκ από το Πρίνστον του Τέξας δημοσίευσε φωτογραφίες του γιου της, Μπέκετ ο οποίος ήταν τότε τριών ετών. Δίπλα του ήταν η μεγαλύτερη αδελφή του, Όμπρεϊ, μεγαλύτερη τότε πέντε ετών, καθώς έκανε εμετό πάνω από μία τουαλέτα, μια αντίδραση στην εξαντλητική χημειοθεραπεία του. Η μητέρα είχε γράψει επίσης πως η Όμπρεϊ κρατούσε τον μικρότερο αδελφό της στην αγκαλιά της και τον έβαζε η ίδια στον καναπέ, καθώς ήταν πολύ αδύναμος να περπατήσει.

Ο Μπέκετ, ο οποίος διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία σε ηλικία δύο ετών, τον Απρίλιο του 2018, είχε περάσει μήνες στο νοσοκομείο κάνοντας χημειοθεραπεία. Ωστόσο, η μητέρα του αποκάλυψε τώρα πως ο γιος της πήρε το «πράσινο φως», θεραπεύτηκε πλήρως από τη λευχαιμία και επέστρεψε στο σχολείο.

Ο Μπέκετ πλέον προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του και έχει επιστρέψει και στο σχολείο, ενώ η Όμπρεϊ επέστρεψε στα δικά της χόμπι, τα οποία είχε σταματήσει λόγω της οικονομικής πίεσης που βίωνε η οικογένεια κατά τη διάρκεια της θεραπείας του αδελφού της.

Hot this week

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Απορρίφθηκε το νομοσχέδιο για τον υποβοηθούμενο τερματισμό της ζωής ασθενών σε τελικό στάδιο

Με οριακή πλειοψηφία οι Βρετανοί Βουλευτές απέρριψαν την Παρασκευή...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΖΩΝΑΚΗ: Σε πρώτο πλάνο τα κρίσιμα λεπτά της ανακοπής – Απολογούνται οι γιατροί

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από την έρευνα για...

ΓΕΣΥ: Πριν γεμίσει με νέες κλίνες, να γίνει ο σχεδιασμός – Τι ζήτησε ο Στεφάνου

Την ανάγκη να υπάρξει ολοκληρωμένη εικόνα για τις πραγματικές...

Topics

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Απορρίφθηκε το νομοσχέδιο για τον υποβοηθούμενο τερματισμό της ζωής ασθενών σε τελικό στάδιο

Με οριακή πλειοψηφία οι Βρετανοί Βουλευτές απέρριψαν την Παρασκευή...

ΓΕΣΥ: Πριν γεμίσει με νέες κλίνες, να γίνει ο σχεδιασμός – Τι ζήτησε ο Στεφάνου

Την ανάγκη να υπάρξει ολοκληρωμένη εικόνα για τις πραγματικές...

ΚΑΥΣΙΜΑ: Πλησιάζουν τα επίπεδα-ρεκόρ του 2022 – Νέα προειδοποίηση για τις τιμές

Σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα έχουν διαμορφωθεί οι τιμές των...

Νέα ακαδημαϊκή ηγεσία στο Πανεπιστήμιο Λεμεσού

Ο Καθηγητής Ευάγγελος Δρυμπέτας αναλαμβάνει καθήκοντα Πρύτανη και ο...

Banking Forward: Η Eurobank πρωτοπορεί στη νέα εποχή της ψηφιακής τραπεζικής εμπειρίας

Η τεχνολογία αλλάζει τα πάντα γύρω μας, μη εξαιρουμένης...

Related Articles

Popular Categories