22.3 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWS«ΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΝΥΧΤΑ ΜΟΔΑΣ»: Επίδειξη μόδας με την χορογραφία Κύπριας- Υπό τους...

«ΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΝΥΧΤΑ ΜΟΔΑΣ»: Επίδειξη μόδας με την χορογραφία Κύπριας- Υπό τους ήχους τραγουδιού Κρητικιάς στιχουργού-(Βίντεο-Φώτο)

-

Ο συνδυασμός τέχνης και ομορφιάς έλαμψε στο Παρίσι κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων βάζοντας τη κυπριακή πινελιά της, η Σταυρούλα Νικολάου της Prestige Show Production.

Τα μοντέλα της περπάτησαν στο περίφημο στο Les Salons Des Miroirs στο Παρίσι που φιλοξένησε «Μια Ολυμπιακή Νύχτα Μόδας», ενώ η Σταυρούλα Νικολάου ανέλαβε τη χορογραφία εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκομένους.

Τα μοντέλα περπάτησαν στην ειδική διαμορφωμένη πασαρέλα υπό τους ήχους του τραγουδιού «Bird of Freedom», στίχους που έγραψε ειδικά για την περίσταση η εικαστικός, συγγραφέας και σεναριογράφος Εύη Φωτοπούλου, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει στην Κρήτη.

Σε ανάρτησή της, η Εύη Φωτόπουλου μίλησε για τη θεαματική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024. Στη βραδιά ακούστηκε ο συγκινητικός ύμνος «Bird of Freedom», μια συνεργασία της καταξιωμένης στιχουργού και του αναγνωρισμένου συνθέτη μουσικής Κίμωνα Πολλάτου. Ερμήνευσαν οι Κωνσταντίνος Τσιμούρης, Άννα Μαρία Δεληγιώργη, Κώστας Σέγκης, Πέννυ Παπαγεωργίου και Άρης Καμπανός.

Η εκδήλωση παραγωγής οργανώθηκε από τον Μάικλ Ριντ της Xpozure Νέας Υόρκης, σε συνεργασία με τη Σταυρούλα Νικολάου της Prestige Show Production, και καλύφθηκε από το NYC Fashion Week Channel.

Την λαμπερή βραδιά παρακολούθησαν γνωστές προσωπικότητες της βιομηχανίας μόδας και μουσικής, γιορτάζοντας τη δύναμη της τέχνης σε συνδυασμό με την ομορφιά.




- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: