ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ: Από την «κατάρρευση» του Facebook έχασε δισεκατομμύρια μέσα σε λίγες ώρες-Ζήτησε συγγνώμη στους χρήστες (Φώτο)

Αριθμοί που ζαλίζουν είναι τα ποσά που έχασε μέσα σε μόνο έξι ώρες ο ιδρυτής του δημοφιλέστερων ιστοσελίδων στον κόσμο, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο ιδρυτής του Facebook, μέσα σε λίγες ώρες είδε την προσωπική του περιουσία να μειώνεται κατά σχεδόν… 7 δισ. δολάρια, ρίχνοντάς τον παράλληλα και στην κατάταξη με τους πλουσιότερους ανθρώπου του πλανήτη.  Το παγκόσμιο blackout οδήγησε τη μετοχή της εταιρεία σε selloff, σημειώνοντας απώλειες πάνω από 5% τη Δευτέρα, προσθέτοντας απώλειες σχεδόν 15% από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Η πτώση της μετοχής της Facebook τη Δευτέρα μείωσε την περιουσία του Ζούκερμπεργκ στα 120,9 δισεκατομμύρια δολάρια από 140 δισ., ρίχνοντάς τον κάτω από τον Μπίλ Γκέιτς, στην 5η θέση του παγκόσμιου δείκτη του Bloomberg. Σύμφωνα πάντα με το Bloomberg, από τις 13 Σεπτεμβρίου η περιουσία του έχει μειωθεί κατά 19 δισ. δολάρια.

Mε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτής του δημοφιλούς Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης, ζήτησε συγνώμη από τους χρήστες της πλατφόρμας για την διακοπή της λειτουργίας της, καθώς και την άλλη στις εφαρμογές του Instagram, του Whatsapp και του Messenger που ανήκουν στην ίδια εταιρεία.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτής του δημοφιλούς Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης, ζήτησε συγνώμη από τους χρήστες της πλατφόρμας για την διακοπή της λειτουργίας της, καθώς και την άλλη στις εφαρμογές του Instagram, του Whatsapp και του Messenger που ανήκουν στην ίδια εταιρεία. Ο ιδρυτής απολογήθηκε με τα σχόλια και τις κοινοποιήσεις να ξεπερνούν τις εκατό χιλιάδες πριν τη συμπλήρωση της μιας ώρας από το ανέβασμα του ποστ.

«Το facebook, το Instagram, το Whatsapp και το Messenger, επανέρχονται online τώρα. Συγγνώμη για την αναστάτωση σήμερα. Ξέρω πόσο βασίζεστε στις υπηρεσίες μας για να παραμένετε συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους, για τους οποίους νοιάζεστε».

Hot this week

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ: Προς τη Βουλή το νομοσχέδιο – Στόχος η εφαρμογή από την 1η Ιανουαρίου 2027

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει τον δρόμο για...

ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ: Πέμπτη προσπάθεια με κρατική χορηγία προτείνει το Υπουργείο Υγείας

Μία ακόμη προσπάθεια για την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας θα...

ΣΥΛΙΚΟΥ: Οι βροχές έκοψαν τον δρόμο, οι κάτοικοι ζητούν απαντήσεις – Εικόνες από τις ζημιές

Οι νέες καταρρακτώδεις βροχές έφεραν ξανά στην επιφάνεια το...

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ: Καταγγέλλει απόπειρα παραπλάνησης της Πολιτιστικής Επιτροπής Λεμεσού για χορηγία σε ΜΚΟ

Σε σοβαρή καταγγελία για όσα έγιναν στην τελευταία συνεδρία...

Topics

ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ: Πέμπτη προσπάθεια με κρατική χορηγία προτείνει το Υπουργείο Υγείας

Μία ακόμη προσπάθεια για την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας θα...

ΣΥΛΙΚΟΥ: Οι βροχές έκοψαν τον δρόμο, οι κάτοικοι ζητούν απαντήσεις – Εικόνες από τις ζημιές

Οι νέες καταρρακτώδεις βροχές έφεραν ξανά στην επιφάνεια το...

ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΖΟΚΑΡΠΑΣΟ ΣΤΟΝ ΘΟΚ: Μια μέρα στο θέατρο με την Άγκαθα Κρίστι

Η αγάπη για το θέατρο ξεκινά από μικρή ηλικία....

ΑΣΙΝΟΥ: Επέστρεψαν στην Κύπρο δύο εικόνες του 14ου αιώνα που κλάπηκαν μετά την εισβολή

Περισσότερο από μισό αιώνα μετά την τουρκική εισβολή, οι...

Related Articles

Popular Categories