ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ: Από την «κατάρρευση» του Facebook έχασε δισεκατομμύρια μέσα σε λίγες ώρες-Ζήτησε συγγνώμη στους χρήστες (Φώτο)

Αριθμοί που ζαλίζουν είναι τα ποσά που έχασε μέσα σε μόνο έξι ώρες ο ιδρυτής του δημοφιλέστερων ιστοσελίδων στον κόσμο, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο ιδρυτής του Facebook, μέσα σε λίγες ώρες είδε την προσωπική του περιουσία να μειώνεται κατά σχεδόν… 7 δισ. δολάρια, ρίχνοντάς τον παράλληλα και στην κατάταξη με τους πλουσιότερους ανθρώπου του πλανήτη.  Το παγκόσμιο blackout οδήγησε τη μετοχή της εταιρεία σε selloff, σημειώνοντας απώλειες πάνω από 5% τη Δευτέρα, προσθέτοντας απώλειες σχεδόν 15% από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Η πτώση της μετοχής της Facebook τη Δευτέρα μείωσε την περιουσία του Ζούκερμπεργκ στα 120,9 δισεκατομμύρια δολάρια από 140 δισ., ρίχνοντάς τον κάτω από τον Μπίλ Γκέιτς, στην 5η θέση του παγκόσμιου δείκτη του Bloomberg. Σύμφωνα πάντα με το Bloomberg, από τις 13 Σεπτεμβρίου η περιουσία του έχει μειωθεί κατά 19 δισ. δολάρια.

Mε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτής του δημοφιλούς Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης, ζήτησε συγνώμη από τους χρήστες της πλατφόρμας για την διακοπή της λειτουργίας της, καθώς και την άλλη στις εφαρμογές του Instagram, του Whatsapp και του Messenger που ανήκουν στην ίδια εταιρεία.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτής του δημοφιλούς Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης, ζήτησε συγνώμη από τους χρήστες της πλατφόρμας για την διακοπή της λειτουργίας της, καθώς και την άλλη στις εφαρμογές του Instagram, του Whatsapp και του Messenger που ανήκουν στην ίδια εταιρεία. Ο ιδρυτής απολογήθηκε με τα σχόλια και τις κοινοποιήσεις να ξεπερνούν τις εκατό χιλιάδες πριν τη συμπλήρωση της μιας ώρας από το ανέβασμα του ποστ.

«Το facebook, το Instagram, το Whatsapp και το Messenger, επανέρχονται online τώρα. Συγγνώμη για την αναστάτωση σήμερα. Ξέρω πόσο βασίζεστε στις υπηρεσίες μας για να παραμένετε συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους, για τους οποίους νοιάζεστε».

Hot this week

ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ: Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες

Η ηλεκτρονική ταυτοποίηση μέσω μικροτσίπ αποτελεί υποχρεωτική και βασική...

ΚΥΠΡΟΣ: Σταθερά χαμηλή η ανεργία -Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat

Στο 3,1 διαμορφώθηκε το ποσοστό ανεργίας στην Κύπρο, σύμφωνα...

ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ: Οκτώ ποδοσφαιριστές της Τυνησίας θετικοί σε κλενβουτερόλη – Εξετάζεται μολυσμένο κρέας

Αναστάτωση έχει προκληθεί στις τάξεις της εθνικής ομάδας της...

ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ: Αυξήσεις 10% φέρνουν αντιδράσεις – «Ανεπαρκές» το πακέτο και αίτημα για 30%

Ανεπαρκείς χαρακτηρίζονται οι αυξήσεις που ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο...

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΕΝΗΝΤΑΕΞ: Νέος Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στο ΣΙΓΜΑ μετά την παραίτηση της Πετρούλας Αργυρού

Ο Κυριάκος Πενηνταέξ αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή...

Topics

ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ: Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες

Η ηλεκτρονική ταυτοποίηση μέσω μικροτσίπ αποτελεί υποχρεωτική και βασική...

ΚΥΠΡΟΣ: Σταθερά χαμηλή η ανεργία -Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat

Στο 3,1 διαμορφώθηκε το ποσοστό ανεργίας στην Κύπρο, σύμφωνα...

ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ: Αυξήσεις 10% φέρνουν αντιδράσεις – «Ανεπαρκές» το πακέτο και αίτημα για 30%

Ανεπαρκείς χαρακτηρίζονται οι αυξήσεις που ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο...

46ΧΡΟΝΗ: Νέα χειρουργική επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μετά τη νοσηλεία της στη Λεμεσό

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής...

Related Articles

Popular Categories