ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ: Από την «κατάρρευση» του Facebook έχασε δισεκατομμύρια μέσα σε λίγες ώρες-Ζήτησε συγγνώμη στους χρήστες (Φώτο)

Αριθμοί που ζαλίζουν είναι τα ποσά που έχασε μέσα σε μόνο έξι ώρες ο ιδρυτής του δημοφιλέστερων ιστοσελίδων στον κόσμο, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο ιδρυτής του Facebook, μέσα σε λίγες ώρες είδε την προσωπική του περιουσία να μειώνεται κατά σχεδόν… 7 δισ. δολάρια, ρίχνοντάς τον παράλληλα και στην κατάταξη με τους πλουσιότερους ανθρώπου του πλανήτη.  Το παγκόσμιο blackout οδήγησε τη μετοχή της εταιρεία σε selloff, σημειώνοντας απώλειες πάνω από 5% τη Δευτέρα, προσθέτοντας απώλειες σχεδόν 15% από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Η πτώση της μετοχής της Facebook τη Δευτέρα μείωσε την περιουσία του Ζούκερμπεργκ στα 120,9 δισεκατομμύρια δολάρια από 140 δισ., ρίχνοντάς τον κάτω από τον Μπίλ Γκέιτς, στην 5η θέση του παγκόσμιου δείκτη του Bloomberg. Σύμφωνα πάντα με το Bloomberg, από τις 13 Σεπτεμβρίου η περιουσία του έχει μειωθεί κατά 19 δισ. δολάρια.

Mε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτής του δημοφιλούς Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης, ζήτησε συγνώμη από τους χρήστες της πλατφόρμας για την διακοπή της λειτουργίας της, καθώς και την άλλη στις εφαρμογές του Instagram, του Whatsapp και του Messenger που ανήκουν στην ίδια εταιρεία.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτής του δημοφιλούς Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης, ζήτησε συγνώμη από τους χρήστες της πλατφόρμας για την διακοπή της λειτουργίας της, καθώς και την άλλη στις εφαρμογές του Instagram, του Whatsapp και του Messenger που ανήκουν στην ίδια εταιρεία. Ο ιδρυτής απολογήθηκε με τα σχόλια και τις κοινοποιήσεις να ξεπερνούν τις εκατό χιλιάδες πριν τη συμπλήρωση της μιας ώρας από το ανέβασμα του ποστ.

«Το facebook, το Instagram, το Whatsapp και το Messenger, επανέρχονται online τώρα. Συγγνώμη για την αναστάτωση σήμερα. Ξέρω πόσο βασίζεστε στις υπηρεσίες μας για να παραμένετε συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους, για τους οποίους νοιάζεστε».

Hot this week

H MECEDES BENZ γιορτάζει 140 χρόνια πρωτοπορίας που άλλαξαν την αυτοκίνηση

Το 2026 αποτελεί μια χρονιά ορόσημο για τη Mercedes-Benz....

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ανάπτυξης, ισχυρή ανταγωνιστικότητα και διαχρονική κοινωνική προσφορά

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Ιουνίου, η 26η Ετήσια Γενική...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νταλίκα με εμπορευματοκιβώτιο ανετράπη στη λεωφόρο Τσερίου – Χωρίς τραυματισμούς

Νταλίκα που μετέφερε εμπορευματοκιβώτιο ανετράπη το μεσημέρι της Πέμπτης...

ΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Σχεδόν 4 στους 10 Κύπριους ασθενείς δηλώνουν μέτρια υγεία

Νέα παγκύπρια έρευνα καταγράφει τον έντονο αντίκτυπο των ρευματικών...

Topics

H MECEDES BENZ γιορτάζει 140 χρόνια πρωτοπορίας που άλλαξαν την αυτοκίνηση

Το 2026 αποτελεί μια χρονιά ορόσημο για τη Mercedes-Benz....

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νταλίκα με εμπορευματοκιβώτιο ανετράπη στη λεωφόρο Τσερίου – Χωρίς τραυματισμούς

Νταλίκα που μετέφερε εμπορευματοκιβώτιο ανετράπη το μεσημέρι της Πέμπτης...

ΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Σχεδόν 4 στους 10 Κύπριους ασθενείς δηλώνουν μέτρια υγεία

Νέα παγκύπρια έρευνα καταγράφει τον έντονο αντίκτυπο των ρευματικών...

ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΘΟΚ ΓΙΑ ΤΟ «ΓΛΑΡΟ» ΤΟΥ ΤΣΕΧΩΦ – Αναζητούνται επαγγελματίες ηθοποιοί για τη Νέα Σκηνή

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου (ΘΟΚ) προχωρά στη διαδικασία ακροάσεων...

Related Articles

Popular Categories