ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ: Από την «κατάρρευση» του Facebook έχασε δισεκατομμύρια μέσα σε λίγες ώρες-Ζήτησε συγγνώμη στους χρήστες (Φώτο)

Αριθμοί που ζαλίζουν είναι τα ποσά που έχασε μέσα σε μόνο έξι ώρες ο ιδρυτής του δημοφιλέστερων ιστοσελίδων στον κόσμο, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο ιδρυτής του Facebook, μέσα σε λίγες ώρες είδε την προσωπική του περιουσία να μειώνεται κατά σχεδόν… 7 δισ. δολάρια, ρίχνοντάς τον παράλληλα και στην κατάταξη με τους πλουσιότερους ανθρώπου του πλανήτη.  Το παγκόσμιο blackout οδήγησε τη μετοχή της εταιρεία σε selloff, σημειώνοντας απώλειες πάνω από 5% τη Δευτέρα, προσθέτοντας απώλειες σχεδόν 15% από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Η πτώση της μετοχής της Facebook τη Δευτέρα μείωσε την περιουσία του Ζούκερμπεργκ στα 120,9 δισεκατομμύρια δολάρια από 140 δισ., ρίχνοντάς τον κάτω από τον Μπίλ Γκέιτς, στην 5η θέση του παγκόσμιου δείκτη του Bloomberg. Σύμφωνα πάντα με το Bloomberg, από τις 13 Σεπτεμβρίου η περιουσία του έχει μειωθεί κατά 19 δισ. δολάρια.

Mε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτής του δημοφιλούς Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης, ζήτησε συγνώμη από τους χρήστες της πλατφόρμας για την διακοπή της λειτουργίας της, καθώς και την άλλη στις εφαρμογές του Instagram, του Whatsapp και του Messenger που ανήκουν στην ίδια εταιρεία.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτής του δημοφιλούς Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης, ζήτησε συγνώμη από τους χρήστες της πλατφόρμας για την διακοπή της λειτουργίας της, καθώς και την άλλη στις εφαρμογές του Instagram, του Whatsapp και του Messenger που ανήκουν στην ίδια εταιρεία. Ο ιδρυτής απολογήθηκε με τα σχόλια και τις κοινοποιήσεις να ξεπερνούν τις εκατό χιλιάδες πριν τη συμπλήρωση της μιας ώρας από το ανέβασμα του ποστ.

«Το facebook, το Instagram, το Whatsapp και το Messenger, επανέρχονται online τώρα. Συγγνώμη για την αναστάτωση σήμερα. Ξέρω πόσο βασίζεστε στις υπηρεσίες μας για να παραμένετε συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους, για τους οποίους νοιάζεστε».

Hot this week

Ο ΘΟΚ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ: Ποιος κρατά τον πρώτο λόγο στο θέατρο στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης;

Από το ποιος υπογράφει ένα έργο που γράφτηκε με...

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Πάρτε ομπρέλες – Έρχονται ισχυρές καταιγίδες

Αν έχετε δουλειές έξω μετά το μεσημέρι, πάρτε μαζί...

ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ €200: Πότε και ποιοι θα δουν τα χρήματα στον λογαριασμό τους χωρίς αίτηση

Αυτόματα θα πιστωθούν τα €200 της έκτακτης ενίσχυσης για...

ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ: Στο Υπουργικό η πρόταση για στήριξη ασθενών με καρκίνο

Στο Υπουργικό Συμβούλιο θα υποβληθεί η πρόταση για μηνιαίο...

Topics

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Πάρτε ομπρέλες – Έρχονται ισχυρές καταιγίδες

Αν έχετε δουλειές έξω μετά το μεσημέρι, πάρτε μαζί...

ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ: Στο Υπουργικό η πρόταση για στήριξη ασθενών με καρκίνο

Στο Υπουργικό Συμβούλιο θα υποβληθεί η πρόταση για μηνιαίο...

ΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ: Η όμορφη έκπληξη της παρουσιάστριας στον Ανδρέα- (Βίντεο)

Ο Ανδρέας είχε μια επιθυμία. Να γνωρίσει από κοντά...

ΠΑΦΟΣ: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στους οργανωμένους γονείς νηπιαγωγείων

Με πρόεδρο τον Ανδρέα Μιχαήλ από το Νηπιαγωγείο Κισσόνεργας...

Related Articles

Popular Categories