ΜΑΡΚΟΣ ΚΩΜΟΔΡΟΜΟΣ: «Δεν πήγα στην κηδεία του πατέρα μου…»-Με ποια παρουσιάστρια θα ήθελε να συνεργαστεί; (Βίντεο)

Στην εκπομπή «Ελα να δεις» του Omega,  βρέθηκε ο ραδιοφωνικός παραγωγός και διευθυντής προγράμματος και μάρκετιγκ στο NRJ Cyprus και μίλησε για τη πορεία του στην τηλεόραση αλλά και τη μετέπειτα καριέρα του.

Ο ίδιος σχολίασε τα καλά χρόνια της τηλεόρασης αλλά και για την πρόσφατη δήλωση του περί αχαριστίας ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τα άτομα που τον στήριξαν. «Ευχαριστώ θα έλεγα στον Άντη Χατζηκωστή που με έβαλε στην τηλεόραση και τον Μάνο Μωυσέως που με έβαλε στον ραδιόφωνο», Ο ίδιος αποκάλυψε ότι μετρά την γνώμη της Γιώτας Κουφαλίδου, της Δήμητρας Μακρυγιάννη αλλά και της παιδικής του φίλης, της Σύλβανας.

Ιδιαίτερα συγκινημένος αναφέρθηκε στο χαμό του πατέρα του αναφέροντας ότι δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία του γιατί είχε διαγνωστεί με κορωνοϊο. Η βαπτιστική του είναι αυτό που τον κάνει να ξεχνά και να χαλαρώνει τις ελεύθερες του ώρες.Σχολιάζοντας τους παρουσιαστές της τηλεόρασης ανέφερε ότι του αρέσει ο Παναγιώτης Δημόπουλος αλλά θα ήθελε να συνεργαστεί με την Άντρη Καραντώνη.

Hot this week

ΕΘΝΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: 62χρονη έγινε για πρώτη φορά μητέρα – «Ποτέ δεν τα παράτησα»

Μια ξεχωριστή περίπτωση που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των...

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Θαλάσσιο ατύχημα με jet ski – Τραυματίστηκαν παιδί και ενήλικας

Θαλάσσιο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο, 15 Αυγούστου, στον Πρωταρά,...

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ: Νομική προσφυγή από πατέρα φοιτήτριας με οπτική αναπηρία – H απόφαση της Μαρίας Λοττίδη

Στη Δικαιοσύνη αποφάσισε να προσφύγει ο πατέρας φοιτήτριας με...

Topics

ΕΘΝΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: 62χρονη έγινε για πρώτη φορά μητέρα – «Ποτέ δεν τα παράτησα»

Μια ξεχωριστή περίπτωση που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των...

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Θαλάσσιο ατύχημα με jet ski – Τραυματίστηκαν παιδί και ενήλικας

Θαλάσσιο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο, 15 Αυγούστου, στον Πρωταρά,...

ΟΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πού χρειάζεται προσοχή

Δεκαπενταύγουστος και οι δρόμοι γεμίζουν από κόσμο που ετοιμάζεται...

15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Η γιορτή της Παναγίας που κρατά ζωντανή την πίστη και την ελπίδα

Ο Δεκαπενταύγουστος δεν είναι απλώς μια μεγάλη θρησκευτική γιορτή....

Related Articles

Popular Categories