ΜΑΡΙΑ ΣΑΒΒΙΔΟΥ: H γνωστή αγέλη των σκυλιών που ψάχνουν οι υπηρεσίες του κράτους-Άλλη μια καταγγελία που μένει στα συρτάρια- (Φώτο)

Δεν είναι η πρώτη φορά που κατά μήκος του Πεδιαίου ποταμού στο Στρόβολο κυκλοφορεί αγέλη σκύλων με αποτέλεσμα οι περαστικοί και όσοι κάνουν το πρωϊνό τους περίπατο έχουν γίνει αντιληπτή από τους πολίτες.

Σε ανάρτησή της, η δημοσιογράφος Μαρία Σαββίδου για άλλη μια φορά μαζί με άλλους πολίτες επισημαίνουν τον κίνδυνο που ενδεχομένως να έρθει να μας βρει λόγω του ότι οι υπηρεσίες του κράτους αδυνατούν να μαζέψουν τους σκύλους, οι οποίοι τριγυρνούν πεινασμένοι να βρουν τροφή. Μάλιστα, πριν λίγο διάστημα είχε γίνει καταγγελία ότι η συγκεκριμένη αγέλη σκύλων είχαν επιτεθεί σε γάτες στο πεζόδρομο.

«Τώρα έξω από το σπίτι μου πίσω από το Δημαρχείο Στροβόλου η γνωστή αγέλη σκύλων που ψάχνουν οι υπηρεσίες του κράτους και δεν μπορούν να μαζέψουν και που έχουν ήδη σκοτώσει δεκάδες γατούλες.Μην κουράζεστε μόλις επιτεθούν σε κανένα παιδάκι η ανυποψίαστο περαστικό θα τρέχετε πάλι πίσω από τα γεγονότα και πίσω από ακόμη ένα κακό…»

Hot this week

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ: Ένα δράμα που δεν έχει τέλος – 41,6 εκατομμύρια πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο

Η 20ή Ιουνίου είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που αναγκάστηκαν...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα ταλαιπωρία με κλειστή λωρίδα Ύψωνα–Ερήμη για δεύτερο Σάββατο – Σφοδρές αντιδράσεις πολιτών (Φώτο)

Για δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο, η κυκλοφορία στη Λεμεσό δοκιμάζεται...

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Το ηχηρό μήνυμα από την Αυστραλία και η διαρκής μάχη για δικαίωση

Παρακολουθώντας από την Αυστραλία τις εξελίξεις γύρω από την...

Topics

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ: Ένα δράμα που δεν έχει τέλος – 41,6 εκατομμύρια πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο

Η 20ή Ιουνίου είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που αναγκάστηκαν...

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Το ηχηρό μήνυμα από την Αυστραλία και η διαρκής μάχη για δικαίωση

Παρακολουθώντας από την Αυστραλία τις εξελίξεις γύρω από την...

ΕΜΕΛ: «Στιγμιαίο ανθρώπινο λάθος» το τροχαίο με το λεωφορείο στη Λεμεσό – Τι κατέδειξε η έρευνα- (Βίντεο)

Η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ) ολοκλήρωσε την εσωτερική...

Related Articles

Popular Categories