ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΟΥ: ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στην Γερμανία θα μεταβεί η Μαρία Μάρκου η οποία πριν λίγες ημέρες νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο του Παραλιμνίου όπου είχε ξεκινήσει τη χημειοθεραπεία της. Η Μαρία η οποία έχει ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο της χημειοθεραπείας της συναντήθηκε σήμερα με τον Μάριο Πρίαμο ο οποίος της παρέδωσε επιταγή ώστε να την στηρίξει με το δικό του τρόπο.

«Σήμερα παραδώσαμε στην αγαπημένη Μαρία από το Παραλίμνι τα έσοδα που μαζεύτηκαν από το κατάστημα @isellandfixparalimni .  Η Μαρία την Τετάρτη αναχωρεί για Γερμανία για το ταξίδι της θεραπείας της.  Ολόψυχα την περιμένουμε με τόση δύναμη ψυχής και θετική ενέργεια όπως σήμερα που την γνώρισα και από κοντά. Προσωπικά ευχαριστώ για την όμορφη συζήτηση που με δίδαξε πολλά Μαρία μου. Η προσπάθεια για στήριξη της Μαρίας μας συνεχίζεται και θέλω όλοι μας να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια όπως ξέρουμε καλά να κάνουμε εδώ και χρόνια. Περιμένω να δω τις ευχές σας , τις προσευχές και την στήριξη. Αρ. Λογαριασμού: 471-10-920161-01 ΙΒΑΝ: CY79 0050 0471 0004 7110 9201 6101».

Να επισημάνουμε ότι η Μαρία Μάρκου είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών ηλικίας, δεκαεπτά και δεκατριών χρόνων. Η ίδια όπως είχε δηλώσει παλιότερα έχει μιλήσει στα παιδιά της, τα οποία είναι συνεχώς δίπλα της και γνωρίζουν τα πάντα για την λευχαιμία που αντιμετωπίζει η μητέρα τους, καθώς είναι αρκετά ώριμα. Να θυμίσουμε ότι η Μαρία Μάρκου πριν λίγες ημέρες όταν η Πρωταθλήτρια Κύπρου η Ομόνοια και οι χιλιάδες οπαδοί της είχαν πανηγυρίσει για την νίκη της ομάδας τους, η ίδια δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της και είχε αναρτήσει σχετικό βίντεο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν.

Hot this week

«ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟΨΕ»: Ένα θεατρικό μυστήριο γεμάτο ανατροπές έρχεται στο Σατιρικό

Ένα ιδιαίτερο θεατρικό παιχνίδι μυστηρίου, με χιούμορ, αγωνία και...

Εκπαιδευτική Ημερίδα Δυναμικού Πωλήσεων ERB CYPRIALIFE: «Πίστεψε – Τόλμησε – Πέτυχε».

Με κεντρικό μήνυμα «Πίστεψε - Τόλμησε - Πέτυχε», η...

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ: Μια ολόκληρη κοινωνία στο πλευρό της – Συγκίνηση στη φιλανθρωπική εκδήλωση

Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, ανθρωπιά και αλληλεγγύη πραγματοποιήθηκε χθες,...

ΠΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ: 32χρονος προκάλεσε επεισόδιο και συνελήφθη

Αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση της Jet2 από το Εδιμβούργο...

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Φωνάζουν» οι κάτοικοι της Φανερωμένης – Ζητούν 1.000 υπογραφές και επανεξέταση του σχεδιασμού

Την αντίδρασή τους για τον σχεδιασμό και τις αλλαγές...

Topics

«ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟΨΕ»: Ένα θεατρικό μυστήριο γεμάτο ανατροπές έρχεται στο Σατιρικό

Ένα ιδιαίτερο θεατρικό παιχνίδι μυστηρίου, με χιούμορ, αγωνία και...

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ: Μια ολόκληρη κοινωνία στο πλευρό της – Συγκίνηση στη φιλανθρωπική εκδήλωση

Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, ανθρωπιά και αλληλεγγύη πραγματοποιήθηκε χθες,...

ΠΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ: 32χρονος προκάλεσε επεισόδιο και συνελήφθη

Αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση της Jet2 από το Εδιμβούργο...

LIDL ΚΥΠΡΟΥ: Επενδύει στους ανθρώπους της και δημιουργεί την πρώτη γενιά Stores Co-Managers

Είκοσι δύο μέλη του #teamlidl ολοκλήρωσαν πρόγραμμα εκπαίδευσης και...

«ΕΛΛΗΝΙΚΟ»: Ήσυχα business lunches με αυθεντικές γεύσεις

Ιδανική επιλογή για ένα business lunch αποτελεί το εστιατόριο...

ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Μεγάλη ποσότητα αδασμοφορολόγητων καπνικών κατασχέθηκε στο σημείο διέλευσης

Σημαντική ποσότητα καπνικών προϊόντων εντοπίστηκε και κατασχέθηκε χθες στο...

Related Articles

Popular Categories