ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΟΥ: Ποδοσφαιριστές αγροτικών ομάδων επισφράγισαν την ανθρωπιά τους εισφέροντας χρηματικό ποσό στην πραγματική μαχήτρια της ζωής (Φώτο)

Μια κίνηση που αξίζει να παραδειγματιστούν και άλλες αγροτικές και μη ποδοσφαιρικές ομάδες, δείχνει το μεγαλείο ψυχής που κρύβουν οι συνάνθρωποι μας και πολύ περισσότερο ποδοσφαιριστές που δεν είναι καν στην πρώτη κατηγορία. Στα αμούστακα, ίσως παιδιά αλλά και όλους τους ιθύνοντες των δύο ομάδων που με αυτό τον τρόπο δείχνουν τι πάει να πει να προσφέρεις για τον συνάνθρωπο σου.

Και επειδή το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο ένα άθλημα για τους καλύτερους αλλά δείχνει μέσα από αυτό και την ανθρωπιά, το Κέντρο νεολαίας Τσερίου-Tseri FC και η Ομάδα Ε.Ν Αγίας Βαρβάρας, κατόρθωσε να συλλέξει ένα αξιοπρεπές ποσόν από τον ποδοσφαιρικό τους αγώνα και το παρέδωσε σήμερα στην Μαρία Μάρκου, η οποία πριν ένα μήνα περίπου επέστρεψε πίσω στην οικογένεια της μετά τη περιπέτεια που είχε λόγω της λευχαιμίας, είχε νοσηλευθεί σε νοσοκομείο της Γερμανίας.

Εισφορές έγιναν από όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Νεολαίας Τσερίου ,από τους ποδοσφαιριστές των ομάδων, καθώς και από την προπονητική ομάδα. Παράλληλα, στο σκοπό που αξίζει συγχαρητήρια έγιναν και από την Ομάδα Ε.Ν Αγίας Βαρβάρας τόσο από τους ποδοσφαιριστές αλλά όσο και από το προπονητικό και τα μέλη της ομάδας.

Σήμερα η Μαρία Μάρκου συνάντησε από κοντά τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Τseri FC, Παναγιώτη Αριστοτέλους, ο οποίος με μεγάλη χαρά της παρέδωσε την επιταγή. «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους Οπαδούς και Υποστηρικτές και των δύο Ομάδων που στήριξαν την προσπάθεια μας. Η μέρα αυτή θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες ολονών μας, καθώς αποδείξαμε πως το ποδόσφαιρο έχει την δύναμη να ενώνει ανθρώπους να παραγκωνίζει τις όποιες διαφορές και να ενώνει τις δυνάμεις του για ένα κοινό σκοπό! Αυτή τη μέρα ενωθήκαμε σαν μια γροθιά και δώσαμε ΕΛΠΙΔΑ σε ένα συνάνθρωπο μας που το είχε πραγματικά ανάγκη! Αυτή τη μέρα καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε την ευχή της Μαρίας μας , μια πραγματικής Μαχήτριας της Ζωής!  Ευχόμαστε στη Μαρία σύντομα να κατακτήσει το Πρωτάθλημα στον δύσκολο δρόμο που αγωνίζεται και να χαμογελάσει ξανά χωρίς φόβο για το αύριο!  Αγωνίζομαι για Αυτούς που Αγωνίζονται στη Ζωή!»

Hot this week

ΛΕΥΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Ποσοστά, αντιμετώπιση και η παγκόσμια επιρροή της Γουίνι Χάρλοου

Η Γουίνι Χάρλοου έχει καταφέρει να μετατρέψει τη λεύκη...

ΣΥΡΟΣ: Στάχτη και αυταπάρνηση στην Άμπελα μετά τη μεγάλη πυρκαγιά-Πώς σώθηκε ηλικιωμένη

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά από εν κινήσει όχημα μεταξύ Δωράς – Μαλιάς

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (24/6) στην επαρχία...

3ΜΗΝΟ ΒΡΕΦΟΣ: Δύο χρόνια άταφο – Στο θανατικό ανακριτή η απόφαση για το πότε θα ταφεί

Δύο χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο ενός βρέφους μόλις...

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Ψάχνουν ποινικούς ανακριτές για την έρευνα – Εκτός οργάνων του ΔΗΣΥ o τέως πρόεδρος

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια της Κυβέρνησης για τον...

Topics

ΛΕΥΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Ποσοστά, αντιμετώπιση και η παγκόσμια επιρροή της Γουίνι Χάρλοου

Η Γουίνι Χάρλοου έχει καταφέρει να μετατρέψει τη λεύκη...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά από εν κινήσει όχημα μεταξύ Δωράς – Μαλιάς

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (24/6) στην επαρχία...

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες το απόγευμα της...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τέσσερις καλλιτέχνες παρουσιάζουν την immersive έκθεση «Take your broken heart, make it into art»

Τέσσερις δημιουργοί από την Κύπρο ενώνουν τις δυνάμεις τους...

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Από το ρεκόρ του 2025 στις προκλήσεις του 2026

Η τουριστική βιομηχανία παραμένει ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες...

Related Articles

Popular Categories