ΜΑΡΙΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ: Η ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η μητέρα του Παναγιώτη, η οποία εδώ και αρκετό καιρό στέκεται στο πλαϊ του 7χρονου γιου της θέλησε σήμερα με την ανάρτησή της να υμνήσει τη γυναίκα του σήμερα. Την γυναίκα που είναι το δέντρο της ζωής, όπως την χαρακτηρίζει, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι χωρίς τη γυναίκα, οικογένεια δεν υπάρχει.

Σε μια μακροσκελή ανάρτησή της, η Μαρία Θρασυβούλου, αγγίζει τις ψυχές όλων όσων το τελευταίο διάστημα γνώρισαν τον μαχητή της ζωής αλλά και τον άγγελο που ήταν πλαϊ του.

«ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ 2021 -Σήμερα θα γράψω κάτι για σένα, γυναίκα, μάνα, γιαγιά, κόρη, αδερφή, εργαζόμενη ή άνεργη δεν έχει σημασία, παντρεμένη, χωρισμένη, ή ελεύθερη από επιλογή, γυναίκα του χτες , του σήμερα, του αύριο, γυναίκα του 2021. Γυναίκα που όλο τρέχεις να προλάβεις, γυναίκα που στηρίζεις, γυναίκα που προσφέρεις, που δίνεις, που σκορπάς, γυναίκα που παλεύεις μόνη, που προσπαθείς, που κουράζεσαι, που ξενυχτάς, που αγανακτείς, που νευριάζεις, που θυμώνεις , που φωνάζεις, που μετανιώνεις, που κρυφοκλαις, που ξαναχαμογελάς, ξανασκουπίζεις τα δάκρυα και πάλι από την αρχή. Κάθε μέρα, κάθε βδομάδα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο. Για σένα, γυναίκα. Για μένα. Εμείς είμαστε το δέντρο της ζωής. Εμείς ο κορμός ο βασικός, εμείς οι ρίζες, εμείς ο πυρήνας της οικογένειας. Χωρίς εμάς οικογένεια δεν υπάρχει. Από εμάς ξεκινούν οι κλώνοι, τα κλαδιά, τα φύλλα. Από εμάς ρέει ο χυμός της ζωής. Σε εμάς στηρίζεται όλο το οικοδόμημα της οικογένειας, άμα καταρρεύσουμε εμείς καταρρέει το σύμπαν . Μην ξεχνάς την αξία σου. Μην ξεχνάς την ευθύνη σου. Μην ξεχνάς τη δύναμή σου. Μπορείς να στέκεσαι όρθια και μόνη. Στο κρύο, στο βοριά, στο ανεμόβροχο. Να περνούν από πάνω σου οι εποχές κι εσύ να στέκεις ορθή, να αγωνίζεσαι . Εσύ ΑΝΤΕΧΕΙΣ. Αφιερωμένο, σε όλες σας, σε όλες μας…»

Hot this week

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ: Ο σκύλος που μαζεύει τα σκουπίδια από την παραλία και μας βάζει… τα γυαλιά-(Βίντεο)

Μια ξεχωριστή εικόνα καταγράφεται στη Σάμο και συγκεκριμένα στην...

ΙΝΔΙΑ: 6χρονος μαθητής πέθανε στην τάξη μετά από χαστούκι που φέρεται να του έδωσε η δασκάλα-(Βίντεο)

Τραγική κατάληξη είχε ένα περιστατικό σε σχολείο της Ινδίας,...

ΚΟΡΝΟΣ: Οικογένεια κινδυνεύει με έξωση – Έκκληση αλληλεγγύης για το κορίτσι με αναπηρία

Έκκληση προς τους κατοίκους του Κόρνου και όλους όσοι...

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: «Τσάκωσαν» 40χρονο με 25 κιλά κάνναβης στις αποσκευές του

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 25 κιλών, εντοπίστηκε...

Topics

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: «Τσάκωσαν» 40χρονο με 25 κιλά κάνναβης στις αποσκευές του

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 25 κιλών, εντοπίστηκε...

ΜΑΙΚ ΠΟΥΤΑΣΗΣ: «Δεν θα λυγίσω» – Το μήνυμα του συζύγου της Έλενας Αντωνιάδου

Ένα μήνυμα με έντονο συναισθηματικό φορτίο και αναφορά στην...

Related Articles

Popular Categories