ΜΑΡΙΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ: AΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑ (φωτο)

Μεγάλη απώλεια για τον καλλιτεχνικό χώρο είναι ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου, αλλά και για την κόρη του, Μαρία η οποία θέλησε με μια ανάρτηση της στο προσωπικό της προφίλ, στο Instagram να αποχαιρετήσει τον πολυαγαπημένο της πατέρα.

Η 20χρονη κοπέλα, που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα και της μητέρας της στον χώρο της υποκριτικής αρκέστηκε να γράψει μόνο «Σε αγαπώ πολύ».

 Η τελευταία αναρτημένη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό του Τόλη Βοσκόπουλου ήταν με την κόρη του και την σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου από τα τελευταία τους Χριστούγεννα μαζί. Να σημειωθεί ότι ο “πρίγκιπας” είχε πολύ μεγάλη αδυναμία στη Μαρία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΙΩΤΑ ΔΑΜΙΑΝΟΥ: «ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ

ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ…»

Hot this week

ΚΥΠΡΟΣ ΣΙΑΚΟΛΑΣ: Αποχαιρετισμός στο θείο του Νίκο με ένα τραγούδι που έγραψε για τον αδελφό του-(Βίντεο)

Με έναν ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά τρόπο αποχαιρέτησε τον θείο...

ΣΚΥΛΟΙ-ΟΔΗΓΟΙ: Τα νομοθετικά κενά της Κύπρου και οι προκλήσεις στην εφαρμογή των διεθνών συμβάσεων

Οι σκύλοι- οδηγοί αποτελούν σύμβολο ανεξαρτησίας για άτομα με...

ΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ: Σε διπλό τηλεοπτικό ρόλο τη νέα σεζόν – Ποιος θα συμμετέχει στη νέα εκπομπή

Με δύο μουσικά projects θα υποδεχθεί τη νέα τηλεοπτική...

Topics

ΚΥΠΡΟΣ ΣΙΑΚΟΛΑΣ: Αποχαιρετισμός στο θείο του Νίκο με ένα τραγούδι που έγραψε για τον αδελφό του-(Βίντεο)

Με έναν ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά τρόπο αποχαιρέτησε τον θείο...

SPUDCELLS:Επιστήμονες δημιούργησαν το πρώτο συνθετικό κύτταρο που ολοκληρώνει κύκλο ζωής και αναπαράγεται

Επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Μινεσότα ανακοίνωσαν ότι δημιούργησαν το...

Related Articles

Popular Categories