ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΠΙΕΡΙΔΗ: Η ΚΥΠΡΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΚΑΤΡΗ

Συνεργάτιδα του 40χρονου Νάσου Κάτρη ήταν και η Κύπρια τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη η οποία ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ τα δικά της λόγια αγάπης προς το πρόσωπο του.

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, ο στυλίστας ο οποίος έφυγε ξαφνικά από την ζωή, είχε ξεκινήσει να εργάζεται πριν λίγο καιρό μετά την πολύμηνη καραντίνα και ήταν πολύ χαρούμενος για αυτό.

«Τι να πεις γι’ αυτό το νέο παιδί. Καρδούλα μου. Δεν υπάρχουν λόγια. Αρνούμαι να το πιστέψω. Μετρ σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας όταν γνωριστήκαμε και στη συνέχεια ένας εξαιρετικός φίλος και προσωπικός μετρ για πολλές σεζόν. Το Σάββατο που μας πέρασε που μας πέρασε ξεκίνησε να δουλεύει και πάλι και ήταν ενθουσιασμένος μετά από όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που περάσαμε όλοι μας! Όμορφος άνθρωπος πάνω απ’όλα! Καλό παράδεισο ψυχή μου. @nasvol Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Hot this week

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ: Η φωνή που με μεγάλωσε — και το «ίσως μια άλλη φορά» που έμεινε για πάντα

Από μικρό παιδί άκουγα τη Μαρινέλλα, ακόμα κι αν...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ: Τρεις μητέρες καταθέτουν τη δική τους αλήθεια στη «Φωνή της Μητέρας»

Τρεις γυναίκες που βίωσαν την απώλεια των παιδιών τους...

ΚΑΙΡΟΣ: Άνοιξη μόνο στο ημερολόγιο – βροχές και καταιγίδες επιμένουν

Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο, ο καιρός στην Κύπρος θυμίζει...

Topics

ΚΑΙΡΟΣ: Άνοιξη μόνο στο ημερολόγιο – βροχές και καταιγίδες επιμένουν

Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο, ο καιρός στην Κύπρος θυμίζει...

ΓΑΪΔΟΥΡΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΕΛΟΚΕΔΑΡΑ: Οι κάτοικοι έτρεξαν να τα φροντίσουν

Μια μικρή αλλά συγκινητική κοινότητα αναλαμβάνει δράση για τα...

ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Άμεσος καθαρισμός και παρεμβάσεις για την ανακύκλωση-(Βίντεο)

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Κοινοτικού Συμβουλίου Κοκκινοτριμιθιάς, μετά...

Related Articles

Popular Categories