ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΠΙΕΡΙΔΗ: Η ΚΥΠΡΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΚΑΤΡΗ

Συνεργάτιδα του 40χρονου Νάσου Κάτρη ήταν και η Κύπρια τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη η οποία ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ τα δικά της λόγια αγάπης προς το πρόσωπο του.

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, ο στυλίστας ο οποίος έφυγε ξαφνικά από την ζωή, είχε ξεκινήσει να εργάζεται πριν λίγο καιρό μετά την πολύμηνη καραντίνα και ήταν πολύ χαρούμενος για αυτό.

«Τι να πεις γι’ αυτό το νέο παιδί. Καρδούλα μου. Δεν υπάρχουν λόγια. Αρνούμαι να το πιστέψω. Μετρ σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας όταν γνωριστήκαμε και στη συνέχεια ένας εξαιρετικός φίλος και προσωπικός μετρ για πολλές σεζόν. Το Σάββατο που μας πέρασε που μας πέρασε ξεκίνησε να δουλεύει και πάλι και ήταν ενθουσιασμένος μετά από όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που περάσαμε όλοι μας! Όμορφος άνθρωπος πάνω απ’όλα! Καλό παράδεισο ψυχή μου. @nasvol Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Hot this week

ΒΟΥΛΗ: Εγκρίνεται σήμερα η σύνθεση των Επιτροπών – Πώς κατανέμονται οι προεδρίες

Συνέρχεται σήμερα στις 09:30 το πρωί η Ολομέλεια της...

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Λήστεψαν διανομέα φαγητού υπό την απειλή μαχαιριών – Άρπαξαν μοτοσικλέτα, χρήματα και κινητά

Υπόθεση ληστείας με θύμα 31χρονο διανομέα φαγητού διερευνά η...

ΚΑΙΡΟΣ: Ζέστη και ηλιοφάνεια στο «μενού» της Τετάρτης – Βροχές στο τέλος της εβδομάδας

Με καλοκαιρινές συνθήκες και θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους...

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ: Δωρεάν θέσεις για οικογένειες και αποζημιώσεις για καθυστερήσεις-Πότε θα εφαρμοστεί

Με τις νέες πρόνοιες, οι ταξιδιώτες αποκτούν ισχυρότερη προστασία...

Topics

ΚΑΙΡΟΣ: Ζέστη και ηλιοφάνεια στο «μενού» της Τετάρτης – Βροχές στο τέλος της εβδομάδας

Με καλοκαιρινές συνθήκες και θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους...

Related Articles

Popular Categories