ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΠΙΕΡΙΔΗ: Η ΚΥΠΡΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΚΑΤΡΗ

Συνεργάτιδα του 40χρονου Νάσου Κάτρη ήταν και η Κύπρια τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη η οποία ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ τα δικά της λόγια αγάπης προς το πρόσωπο του.

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, ο στυλίστας ο οποίος έφυγε ξαφνικά από την ζωή, είχε ξεκινήσει να εργάζεται πριν λίγο καιρό μετά την πολύμηνη καραντίνα και ήταν πολύ χαρούμενος για αυτό.

«Τι να πεις γι’ αυτό το νέο παιδί. Καρδούλα μου. Δεν υπάρχουν λόγια. Αρνούμαι να το πιστέψω. Μετρ σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας όταν γνωριστήκαμε και στη συνέχεια ένας εξαιρετικός φίλος και προσωπικός μετρ για πολλές σεζόν. Το Σάββατο που μας πέρασε που μας πέρασε ξεκίνησε να δουλεύει και πάλι και ήταν ενθουσιασμένος μετά από όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που περάσαμε όλοι μας! Όμορφος άνθρωπος πάνω απ’όλα! Καλό παράδεισο ψυχή μου. @nasvol Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Hot this week

ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ: Η ζωή του Δανού πιλότου που χάθηκε στην αποστολή κατάσβεσης στην Ψάθα

Ο Ρούνε Κίνταλ δεν επέλεξε απλώς το επάγγελμα του...

ΚΟΡΝΟΣ: Συνελήφθη 26χρονος για τη φωτιά στη δασική περιοχή – Μαρτυρία οδήγησε στα ίχνη του

Στη σύλληψη 26χρονου προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο των...

ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ: Η Κλέα Παπαέλληνα πέρασε το κατώφλι των στεγών – Τι διαπίστωσε στους ελέγχους

Τις στέγες ηλικιωμένων σε όλες τις επαρχίες επισκέφθηκε η...

Topics

ΚΟΡΝΟΣ: Συνελήφθη 26χρονος για τη φωτιά στη δασική περιοχή – Μαρτυρία οδήγησε στα ίχνη του

Στη σύλληψη 26χρονου προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο των...

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ: Xτυπά στις Υπεραγορές Αλφαμέγα με δώρα για τη νέα σχολική χρονιά

Η πιο ολοκληρωμένη γκάμα σχολικών ειδών με δωροκουπόνια και...

Related Articles

Popular Categories