ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΠΙΕΡΙΔΗ: Η ΚΥΠΡΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΚΑΤΡΗ

Συνεργάτιδα του 40χρονου Νάσου Κάτρη ήταν και η Κύπρια τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη η οποία ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ τα δικά της λόγια αγάπης προς το πρόσωπο του.

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, ο στυλίστας ο οποίος έφυγε ξαφνικά από την ζωή, είχε ξεκινήσει να εργάζεται πριν λίγο καιρό μετά την πολύμηνη καραντίνα και ήταν πολύ χαρούμενος για αυτό.

«Τι να πεις γι’ αυτό το νέο παιδί. Καρδούλα μου. Δεν υπάρχουν λόγια. Αρνούμαι να το πιστέψω. Μετρ σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας όταν γνωριστήκαμε και στη συνέχεια ένας εξαιρετικός φίλος και προσωπικός μετρ για πολλές σεζόν. Το Σάββατο που μας πέρασε που μας πέρασε ξεκίνησε να δουλεύει και πάλι και ήταν ενθουσιασμένος μετά από όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που περάσαμε όλοι μας! Όμορφος άνθρωπος πάνω απ’όλα! Καλό παράδεισο ψυχή μου. @nasvol Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Hot this week

ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ: Πορεία διαμαρτυρίας την Τρίτη από το ΓΣΠ προς το Προεδρικό – Έντονες αντιδράσεις από πρατηριούχους

Πορεία διαμαρτυρίας με 280 βυτιοφόρα οχήματα προγραμματίζουν για την...

ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΦΑΪΔΩΝΟΣ: Σήμερα κρίνεται αν η δίκη θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου βρίσκεται από τις 9:00...

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος – Πότε τίθεται σε ισχύ

Η ζέστη ανεβάζει ξανά… στροφές στην Κύπρο, με το...

Topics

ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΦΑΪΔΩΝΟΣ: Σήμερα κρίνεται αν η δίκη θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου βρίσκεται από τις 9:00...

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος – Πότε τίθεται σε ισχύ

Η ζέστη ανεβάζει ξανά… στροφές στην Κύπρο, με το...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Όχημα βγήκε εκτός δρόμου και παρέσυρε πάσσαλο ηλεκτροδότησης στο Μαρκί-(Bίντεο)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με ένα όχημα σημειώθηκε το απόγευμα...

Related Articles

Popular Categories