ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ-ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ:TO ΓΙΛΕΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

Οι παραδοσιακές στολές και τα κεντήματα των Ελλήνων πριν από 200 χρόνια είχαν σήμερα την τιμητική τους. Στις επίσημες εκδηλώσεις μια από τις κυρίες που δεξιώθηκαν ήταν και η Γιάννα Αγγελόπουλου Δασκαλάκη η οποία αποθεώθηκε με την παραδοσιακή στολή που φόρεσε.

Όμως δεν ήταν η μόνη, γιατί η Ευγενία Μανωλίδου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποφάσισαν να τιμήσουν την εθνική επέτειο επιλέγοντας το ίδιο γιλέκο του brand Ancient Kallos που παραπέμπει και στη στολή των Ευζώνων.

Η Ευγενία Μανωλίδου το συνδύασε με λευκό πουκάμισο με βολάν στον λαιμό και μαύρη κορδέλα δεμένη σαν γραβάτα καθώς και μαύρο παντελόνι με μαύρη ζώνη ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα total look Ancient Kallos αφού εκτός από το γιλέκο «Fermeli»φόρεσε και το μίνι φόρεμα «Foustanela» του brand, από ποπλίνα, συνδυασμένο με βαμβακερή ζώνη με φούντα και μαύρες γόβες.

Και τα δύο αυτά κομμάτια ανήκουν στην capsule συλλογή Bouboulina που τιμά τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση αντλώντας έμπνευση από την Μπουμπουλίνα.

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θύελλα αντιδράσεων για το νέο εμπορικό κέντρο-Ο Κρίστης Δημητρίου εξηγεί τις ανησυχίες των καταστηματαρχών

Έντονες αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί στη Λεμεσό η απόφαση...

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: Στο στόχαστρο ναρκωτικά, μεθυσμένοι οδηγοί και τροχαίες παραβάσεις – Τέσσερις συλλήψεις

Τέσσερα πρόσωπα συνέλαβε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια εκτεταμένης...

ΚΑΜΙΝΙ Η ΚΥΠΡΟΣ: Οι 40 βαθμοί ήρθαν για να μείνουν – Κίτρινη προειδοποίηση για καύσωνα

Η Κύπρος εισέρχεται ξανά σε συνθήκες έντονης ζέστης, καθώς...

ΑΡΧΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ: Αυστηρή προειδοποίηση για παράνομες διαφημίσεις στοιχημάτων στα ραδιόφωνα

Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Υπηρεσιών καλεί όλους τους...

Topics

ΚΑΜΙΝΙ Η ΚΥΠΡΟΣ: Οι 40 βαθμοί ήρθαν για να μείνουν – Κίτρινη προειδοποίηση για καύσωνα

Η Κύπρος εισέρχεται ξανά σε συνθήκες έντονης ζέστης, καθώς...

ΝΤΟΥΜΠΑΙ: Εκρήξεις στο κέντρο της πόλης – Συναγερμός εν μέσω έντασης ΗΠΑ και Ιράν

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στο Ντουμπάι, μετά...

Related Articles

Popular Categories