ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ-ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ:TO ΓΙΛΕΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

Οι παραδοσιακές στολές και τα κεντήματα των Ελλήνων πριν από 200 χρόνια είχαν σήμερα την τιμητική τους. Στις επίσημες εκδηλώσεις μια από τις κυρίες που δεξιώθηκαν ήταν και η Γιάννα Αγγελόπουλου Δασκαλάκη η οποία αποθεώθηκε με την παραδοσιακή στολή που φόρεσε.

Όμως δεν ήταν η μόνη, γιατί η Ευγενία Μανωλίδου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποφάσισαν να τιμήσουν την εθνική επέτειο επιλέγοντας το ίδιο γιλέκο του brand Ancient Kallos που παραπέμπει και στη στολή των Ευζώνων.

Η Ευγενία Μανωλίδου το συνδύασε με λευκό πουκάμισο με βολάν στον λαιμό και μαύρη κορδέλα δεμένη σαν γραβάτα καθώς και μαύρο παντελόνι με μαύρη ζώνη ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα total look Ancient Kallos αφού εκτός από το γιλέκο «Fermeli»φόρεσε και το μίνι φόρεμα «Foustanela» του brand, από ποπλίνα, συνδυασμένο με βαμβακερή ζώνη με φούντα και μαύρες γόβες.

Και τα δύο αυτά κομμάτια ανήκουν στην capsule συλλογή Bouboulina που τιμά τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση αντλώντας έμπνευση από την Μπουμπουλίνα.

Hot this week

ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΚΑ: Αγώνας δρόμου μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου – Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Με στόχο κανένα παιδί να μη στερηθεί τα απαραίτητα...

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΕΚ: Ανησυχία στον τουρισμό για τις διακοπές ρεύματος – Πλήγμα στην εικόνα της Κύπρου ως αξιόπιστου προορισμού

Έντονη  δυσαρέσκεια εξέφρασε για τις διακοπές ηλεκτροδότησης που σημειώθηκαν...

Topics

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΠΑΦΟΥ: Σύγκρουση δύο οχημάτων πριν την έξοδο Μέσα Γειτονιάς

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 24 Ιουλίου,...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη ΜΕΘ 41χρονος μετά από σοβαρό ατύχημα κατά τη ρυμούλκηση οχήματος

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο 41χρονος, μετά από...

Related Articles

Popular Categories