19.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ - ΚΑΡΥΟΦΙΛΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ: Καθήλωσαν τους παρευρισκόμενους με την εμφάνισή τους...

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ – ΚΑΡΥΟΦΙΛΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ: Καθήλωσαν τους παρευρισκόμενους με την εμφάνισή τους στο Φεστιβάλ Λάρνακας-(Φώτο-Βίντεο)

-

Η εμφάνιση του Μανώλη Μητσιά και της Καρυοφιλλιά Καραμπέτη στο Φεστιβάλ Λάρνακας κατάφερε να καθηλώσει το κοινό, προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία. Οι δύο καλλιτέχνες συνδύασαν τα ταλέντα τους για να αποδώσουν φόρο τιμής στην ελληνική μουσική κληρονομιά, ερμηνεύοντας μια ανθολογία από ελληνική μελοποιημένη ποίηση.

Η επιτυχημένη τους παράσταση ενθουσίασε το κοινό και αποτέλεσε αξέχαστη στιγμή για το Φεστιβάλ Λάρνακας, το οποίο συνεχίζεται με ποικίλες εκδηλώσεις έως το τέλος Ιουλίου.

Φέτος το Φεστιβάλ Λάρνακας γιορτάζει την 39η επέτειό του, μια διοργάνωση που ξεκίνησε πριν από δεκαεννέα χρόνια και διαρκεί έναν ολόκληρο μήνα. Το πλούσιο πρόγραμμα του περιλαμβάνει 14 εκδηλώσεις με μουσική, θέατρο, χορό και ποίηση.

Η Κυριακή Κωνσταντίνου, η Καρυοφιλλιά Καραμπέτη, ο Πάνος Κωνσταντίνου και η Αντιγόνη Τάμπα

Τόσο η Καρυοφιλλιά Καραμπέτη όσο και ο Μανώλης Μητσιάς αποθεώθηκαν από το κοινό που τους απέδωσε κολακευτικούς χαρακτηρισμούς όπως ιέρεια της υποκριτικής τέχνης και σπουδαίος διαχρονικός ερμηνευτής αντίστοιχα .Το Φεστιβάλ Λάρνακας θα συνεχιστεί με παραστάσεις θεάτρου, χορού και μουσικής, τόσο στο Αρχαιολογικό χώρο του Κιτίου όσο και στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Η Κυριακή Κωνσταντίνου μαζί με την ιέρεια της υποκριτικής

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: