«ΜΑΝΤΟΜΑΧΑΛΑΡΤ»: Φεστιβάλ Πολιτισμού στην Λάρνακα

Στο πλαίσιο των δράσεων του Οργανισμού «Λάρνακα 2030», που επιδιώκει την υποψηφιότητα της πόλης ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2030, διοργανώνεται το Φεστιβάλ Πολιτισμού που στόχο έχει να αναδείξει γειτονιές που δεν βρίσκονται στο προσκήνιο της καλλιτεχνικής σκηνής της πόλης.

Το φεστιβάλ «Μαντομαχαλάρτ» Πολιτισμού θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Οκτωβρίου 2024 στην ενορία του Αγίου Ιωάννη της Λάρνακας και αποτελεί συνέχεια του «μαχαΛάrt». Επιμέλεια έχει ο εικαστικός Αντώνης Τζιαρρίδης, που δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά στη γειτονιά όπου μεγάλωσε. Το φεστιβάλ στοχεύει στην ανάδειξη της πολιτισμικής κληρονομιάς της περιοχής και στη σύνδεση των κατοίκων με την τέχνη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εικαστικές εκθέσεις, open studios, γκράφιτι, μουσικές παραστάσεις, θεατρικές παραστάσεις, περιπατητικές ξεναγήσεις και street food. Συμμετέχουν εικαστικοί όπως οι Ιωάννα Κασίκη, Παναγιώτης Δουκανάρης και Κώστας Αργύρου.

Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 11/10: Περιπατητική θεατρική παράσταση «Ο δρόμος εν δικός μου», DJ Berlic Gutter, Yaraman με την Ειρήνη Πελαγία. Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου με το DJ Dr Cordoba, DJ Astrochimp, ξενάγηση από τον Δρ Ιωσήφ Χ΄΄Κυριάκο.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες: [email protected]

Hot this week

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Απορρίφθηκε το νομοσχέδιο για τον υποβοηθούμενο τερματισμό της ζωής ασθενών σε τελικό στάδιο

Με οριακή πλειοψηφία οι Βρετανοί Βουλευτές απέρριψαν την Παρασκευή...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΖΩΝΑΚΗ: Σε πρώτο πλάνο τα κρίσιμα λεπτά της ανακοπής – Απολογούνται οι γιατροί

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από την έρευνα για...

ΓΕΣΥ: Πριν γεμίσει με νέες κλίνες, να γίνει ο σχεδιασμός – Τι ζήτησε ο Στεφάνου

Την ανάγκη να υπάρξει ολοκληρωμένη εικόνα για τις πραγματικές...

Topics

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Απορρίφθηκε το νομοσχέδιο για τον υποβοηθούμενο τερματισμό της ζωής ασθενών σε τελικό στάδιο

Με οριακή πλειοψηφία οι Βρετανοί Βουλευτές απέρριψαν την Παρασκευή...

ΓΕΣΥ: Πριν γεμίσει με νέες κλίνες, να γίνει ο σχεδιασμός – Τι ζήτησε ο Στεφάνου

Την ανάγκη να υπάρξει ολοκληρωμένη εικόνα για τις πραγματικές...

ΚΑΥΣΙΜΑ: Πλησιάζουν τα επίπεδα-ρεκόρ του 2022 – Νέα προειδοποίηση για τις τιμές

Σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα έχουν διαμορφωθεί οι τιμές των...

Νέα ακαδημαϊκή ηγεσία στο Πανεπιστήμιο Λεμεσού

Ο Καθηγητής Ευάγγελος Δρυμπέτας αναλαμβάνει καθήκοντα Πρύτανη και ο...

Related Articles

Popular Categories