23.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ«ΜΑΝΤΟΜΑΧΑΛΑΡΤ»: Φεστιβάλ Πολιτισμού στην Λάρνακα

«ΜΑΝΤΟΜΑΧΑΛΑΡΤ»: Φεστιβάλ Πολιτισμού στην Λάρνακα

-

Στο πλαίσιο των δράσεων του Οργανισμού «Λάρνακα 2030», που επιδιώκει την υποψηφιότητα της πόλης ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2030, διοργανώνεται το Φεστιβάλ Πολιτισμού που στόχο έχει να αναδείξει γειτονιές που δεν βρίσκονται στο προσκήνιο της καλλιτεχνικής σκηνής της πόλης.

Το φεστιβάλ «Μαντομαχαλάρτ» Πολιτισμού θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Οκτωβρίου 2024 στην ενορία του Αγίου Ιωάννη της Λάρνακας και αποτελεί συνέχεια του «μαχαΛάrt». Επιμέλεια έχει ο εικαστικός Αντώνης Τζιαρρίδης, που δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά στη γειτονιά όπου μεγάλωσε. Το φεστιβάλ στοχεύει στην ανάδειξη της πολιτισμικής κληρονομιάς της περιοχής και στη σύνδεση των κατοίκων με την τέχνη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εικαστικές εκθέσεις, open studios, γκράφιτι, μουσικές παραστάσεις, θεατρικές παραστάσεις, περιπατητικές ξεναγήσεις και street food. Συμμετέχουν εικαστικοί όπως οι Ιωάννα Κασίκη, Παναγιώτης Δουκανάρης και Κώστας Αργύρου.

Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 11/10: Περιπατητική θεατρική παράσταση «Ο δρόμος εν δικός μου», DJ Berlic Gutter, Yaraman με την Ειρήνη Πελαγία. Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου με το DJ Dr Cordoba, DJ Astrochimp, ξενάγηση από τον Δρ Ιωσήφ Χ΄΄Κυριάκο.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες: [email protected]

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

KΩΣΤΑΣ ΣΧΟΙΝΙΟΥ: Στο Προεδρικό για να παραλάβει τιμητικό βραβείο για την...

Η παιδική σκηνή του Δώρου Κυριακίδη και του Κώστα Σχοινιού τιμήθηκε για την πολύτιμη προσφορά της στο φιλανθρωπικό έργο του Telethon.Ο Κώστας Σχοινιού,...