ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Νοσηλεύονται εννέα παιδάκια με κορωνοϊό- Τι δηλώνει ο Δρ. Αβραάμ Ηλία (Φώτο)

Εννέα παιδάκια νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο με κορωνοϊο. Για πρώτη φορά νοσηλεύονται ταυτόχρονα τόσα παιδάκια με Covid-19 στους θαλάμους του νοσοκομείου, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής Δρ. Αβραάμ Ηλία, τονίζοντας πως η κατάσταση είναι εξαιρετικά ανησυχητική.

Όπως ο ίδιος, ανέφερε σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο, σήμερα νοσηλεύονται εννέα παιδιά, εκ των οποίων τα οκτώ είναι κάτω των πέντε ετών. Το μεγαλύτερο σε ηλικία είναι δέκα ετών και το μικρότερο, μόλις ενός μηνός. Οι δυνατότητες του νοσοκομείου είναι για έντεκα θαλάμους Covid-19 και αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούνται οι εννέα.Υπάρχει σύμφωνα με τον ίδιο εναλλακτικό σχέδιο, για επέκταση του θαλάμου Covid και σε άλλες κλινικές του νοσοκομείου, εφόσον χρειαστεί.  Η κατάσταση των παιδιών που νοσηλεύονται δεν είναι σοβαρή και τα παιδιά συνήθως εμφανίζουν συμπτώματα όπως πυρετό και κάποιες φορές ανορεξία.  

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Ιούλιο είχε καταγραφεί ρεκόρ νοσηλειών, με επτά νοσηλείες παιδιών με κορωνοϊό στο Μακάρειο Νοσοκομείο. 

Hot this week

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ: «Στο Κίνι γεννήθηκε ένας έρωτας για μένα» – Ο κουμπάρος της Αντιγόνης Τασούρη μιλά για τη Σύρο

Ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός Χρήστος Γρηγοριάδης επισκέφθηκε πρόσφατα τη...

ΚΥΠΡΟΣ: Ένα μεγάλο εργοτάξιο μέχρι το τέλος Ιουνίου – Ποιους δρόμους να αποφύγετε

Η Κύπρος μπαίνει στον Ιούνιο με δεκάδες οδικά έργα...

ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗΣ: Υποψίες για εμπρησμό σε μίνι μάρκετ – Τεκμήρια εξετάζει η Αστυνομία

Σε εμπρησμό αποδίδεται, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρήματα,...

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Η νέα γυναιοκτονία συγκλονίζει-39χρονη νεκρή μέσα στο σπίτι, τα δύο ανήλικα παιδιά στο διπλανό δωμάτιο

Μια νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας συγκλονίζει την Καλαμάτα, μετά...

Topics

ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗΣ: Υποψίες για εμπρησμό σε μίνι μάρκετ – Τεκμήρια εξετάζει η Αστυνομία

Σε εμπρησμό αποδίδεται, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρήματα,...

Related Articles

Popular Categories