ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Νοσηλεύονται εννέα παιδάκια με κορωνοϊό- Τι δηλώνει ο Δρ. Αβραάμ Ηλία (Φώτο)

Εννέα παιδάκια νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο με κορωνοϊο. Για πρώτη φορά νοσηλεύονται ταυτόχρονα τόσα παιδάκια με Covid-19 στους θαλάμους του νοσοκομείου, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής Δρ. Αβραάμ Ηλία, τονίζοντας πως η κατάσταση είναι εξαιρετικά ανησυχητική.

Όπως ο ίδιος, ανέφερε σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο, σήμερα νοσηλεύονται εννέα παιδιά, εκ των οποίων τα οκτώ είναι κάτω των πέντε ετών. Το μεγαλύτερο σε ηλικία είναι δέκα ετών και το μικρότερο, μόλις ενός μηνός. Οι δυνατότητες του νοσοκομείου είναι για έντεκα θαλάμους Covid-19 και αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούνται οι εννέα.Υπάρχει σύμφωνα με τον ίδιο εναλλακτικό σχέδιο, για επέκταση του θαλάμου Covid και σε άλλες κλινικές του νοσοκομείου, εφόσον χρειαστεί.  Η κατάσταση των παιδιών που νοσηλεύονται δεν είναι σοβαρή και τα παιδιά συνήθως εμφανίζουν συμπτώματα όπως πυρετό και κάποιες φορές ανορεξία.  

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Ιούλιο είχε καταγραφεί ρεκόρ νοσηλειών, με επτά νοσηλείες παιδιών με κορωνοϊό στο Μακάρειο Νοσοκομείο. 

Hot this week

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Απορρίφθηκε το νομοσχέδιο για τον υποβοηθούμενο τερματισμό της ζωής ασθενών σε τελικό στάδιο

Με οριακή πλειοψηφία οι Βρετανοί Βουλευτές απέρριψαν την Παρασκευή...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΖΩΝΑΚΗ: Σε πρώτο πλάνο τα κρίσιμα λεπτά της ανακοπής – Απολογούνται οι γιατροί

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από την έρευνα για...

Topics

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Απορρίφθηκε το νομοσχέδιο για τον υποβοηθούμενο τερματισμό της ζωής ασθενών σε τελικό στάδιο

Με οριακή πλειοψηφία οι Βρετανοί Βουλευτές απέρριψαν την Παρασκευή...

ΓΕΣΥ: Πριν γεμίσει με νέες κλίνες, να γίνει ο σχεδιασμός – Τι ζήτησε ο Στεφάνου

Την ανάγκη να υπάρξει ολοκληρωμένη εικόνα για τις πραγματικές...

ΚΑΥΣΙΜΑ: Πλησιάζουν τα επίπεδα-ρεκόρ του 2022 – Νέα προειδοποίηση για τις τιμές

Σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα έχουν διαμορφωθεί οι τιμές των...

Related Articles

Popular Categories