ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ: H τελευταία επιθυμία της-Το μνημείο και η επιγραφή

Λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου σύμφωνα με τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης αποκαλύπτεται η τελευταία επιθυμία που είχε εκφράσει η ίδια πριν φύγει από τη ζωή στα 90 της χρόνια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε εκφράσει την επιθυμία της για το μέρος που θα τοποθετηθεί η τέφρα της.Η σορός της Μαίρης Χρονοπούλου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νεκροτομείο, ώστε να εκτελεστεί γρηγορότερα η διαδικασία νεκροτομής και να μην υπάρχει χρόνος αναμονής. Στη συνέχεια θα παραληφθεί η σορός της από το γραφείο τελετών της Παιανίας, στο οποίο η Μαίρη Χρονοπούλου έχει αφήσει υπεύθυνη δήλωση ανάθεσης της διαδικασίας αποτέφρωσής της.

Παράλληλα, όπως γράφει το δημοσίευμα θα φτιαχτεί μνημείο. Μετά τις τελευταίες διαδικασίες θα οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας όπου η τέφρα της θα τοποθετηθεί σε μνημείο που ζήτησε να κατασκευαστεί στον αύλειο χώρο του σπιτιού στην Παιανία, όπου διέμενε ως την τελευταία στιγμή της ζωής της. Στο κτήμα, λοιπόν, των εννέα στρεμμάτων θα φτιαχτεί το μνημείο της με την επιγραφή «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».

Hot this week

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΑΣ: Οι πιο φιλικοί προσδιορισμοί στην Ευρώπη

Με την άφιξη της καλοκαιρινής σεζόν και τα ταξίδια...

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: «Λαβράκι» σε σταθμευμένο όχημα – Κατασχέθηκαν εκατοντάδες κούτες τσιγάρων και 66 κιλά καπνού ναργιλέ

Σημαντική ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων εντοπίστηκε σήμερα στην Αγία...

Topics

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: «Λαβράκι» σε σταθμευμένο όχημα – Κατασχέθηκαν εκατοντάδες κούτες τσιγάρων και 66 κιλά καπνού ναργιλέ

Σημαντική ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων εντοπίστηκε σήμερα στην Αγία...

ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Τι αλλάζει για τους ιδιοκτήτες από το 2026

Νέα δεδομένα δημιουργεί το αναθεωρημένο νομοθετικό πλαίσιο για την...

Related Articles

Popular Categories