ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ: ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΕΙΧΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ (φώτο)

Στο νοσοκομείο εισήχθη η παλιά αγαπημένη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου μετά από πόνους που είχε σε όλο της το σώμα, μυαλγίες και βαρύ βήχα.

Μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκε σε τεστ κοροναϊού, βγήκε αρνητικό έγινε η εισαγωγή της στην Πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου αλλά μετά από λίγη ώρα ενημέρωσε ξανά η ίδια τους διαδικτυακούς φίλους ότι αναμένεται μέσα στην ημέρα να επιστρέψει στο σπίτι της.

«Στο δασάκι του νοσοκομείου Σωτηρία. «Από την περασμένη Πέμπτη είχα φρικτούς πόνους σε όλο μου το σώμα. Μυαλγίες ανεπανάληπτες κι ένας οξύς πόνος στο στήθος, αφόρητος. Επίσης, βαρύς βήχας, έχασα σχεδόν τελείως σοβαρή τη φωνή μου, και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αφού είχα κορεσμό 82. Πανικόβλητη, έκανα αμέσως μοριακό τεστ covid 19. Όπου, ευτυχώς μετά από αρκετές ώρες, απεδείχθη αρνητικό. Τα συμπτώματα όμως, επιδεινωνόταν. Με αποτέλεσμα να αναγκαστώ επικοινωνήσω με τους γιατρούς μου στην Πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου Σωτηρία. όπου έχω τον μόνιμο θεράποντα ιατρό μου, για το αναπνευστικό, τον καθηγητή κύριο Κουλούρη. Ο κύριος Κουλούρης, παραθέριζε. Ευτυχώς όμως, επειδή υπήρχαν οι λαμπροί αντικαταστάτες του, και συγκεκριμένα ο κ. Τατακος, μόλις άκουσαν τα συμπτώματα μου, μου ζήτησαν να έρθω αμέσως στο νοσοκομείο. Κατόπιν πολλαπλών εξετάσεων κι από μηχάνημα σε μηχάνημα, έγινε εισαγωγή μου, στην Πνευμονολογική κλινική. Από κει και πέρα αφέθηκα στα χέρια του έμπειρου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, και σήμερα, νιώθω καλύτερα. Κυριακή, μέρα χαράς! Και βγήκα στον κήπο. Ακολουθώντας όλο το πρωτόκολλο ασφαλείας για τον κορονοϊό, είμαι αισιόδοξη και σήμερα -πρώτα ο Θεός- επιστρέφω στο σπίτι μου. Σας αγαπώ, και η αγάπη σας,, με γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη. Η δική σας Μαιρούλα».

Hot this week

ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ: Οκτώ συλλήψεις σε επιχειρήσεις της Αστυνομίας – Έξι οδηγοί θετικοί σε αλκοτέστ

Τα αποτελέσματα των χθεσινών βραδινών ελέγχων της Αστυνομίας αποδεικνύουν...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατέληξε ο άνδρας που έπεσε από πολυκατοικία για να αποφύγει έλεγχο της ΥΑΜ

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της πτώσης άνδρα από...

ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Όχημα σε κινητή πινακίδα οδικών έργων – Μόνο υλικές ζημιές- (Βίντεο)

Τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 27 Μαϊου...

ΦΟΙΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Θλίψη σε ΓΣΠ και ΑΠΟΕΛ για τον τέως διευθυντή

Βαρύ πένθος σκόρπισε στον κυπριακό αθλητισμό η είδηση του...

Topics

ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ: Οκτώ συλλήψεις σε επιχειρήσεις της Αστυνομίας – Έξι οδηγοί θετικοί σε αλκοτέστ

Τα αποτελέσματα των χθεσινών βραδινών ελέγχων της Αστυνομίας αποδεικνύουν...

ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Όχημα σε κινητή πινακίδα οδικών έργων – Μόνο υλικές ζημιές- (Βίντεο)

Τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 27 Μαϊου...

ΦΟΙΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Θλίψη σε ΓΣΠ και ΑΠΟΕΛ για τον τέως διευθυντή

Βαρύ πένθος σκόρπισε στον κυπριακό αθλητισμό η είδηση του...

SELINE ROOFTOP BAR: Η επιστροφή του το απόλυτο hot-spot της πρωτεύουσας

Το Seline Rooftop Bar έρχεται να δώσει νέα πνοή...

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Προσφορά ζωής μέσω αιμοδοσίας

Αιμοδοσία εις μνήμην των αείμνηστων μελών της οικογένειας Λευκαρίτη Η...

Related Articles

Popular Categories