ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ: ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΕΙΧΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ (φώτο)

Στο νοσοκομείο εισήχθη η παλιά αγαπημένη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου μετά από πόνους που είχε σε όλο της το σώμα, μυαλγίες και βαρύ βήχα.

Μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκε σε τεστ κοροναϊού, βγήκε αρνητικό έγινε η εισαγωγή της στην Πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου αλλά μετά από λίγη ώρα ενημέρωσε ξανά η ίδια τους διαδικτυακούς φίλους ότι αναμένεται μέσα στην ημέρα να επιστρέψει στο σπίτι της.

«Στο δασάκι του νοσοκομείου Σωτηρία. «Από την περασμένη Πέμπτη είχα φρικτούς πόνους σε όλο μου το σώμα. Μυαλγίες ανεπανάληπτες κι ένας οξύς πόνος στο στήθος, αφόρητος. Επίσης, βαρύς βήχας, έχασα σχεδόν τελείως σοβαρή τη φωνή μου, και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αφού είχα κορεσμό 82. Πανικόβλητη, έκανα αμέσως μοριακό τεστ covid 19. Όπου, ευτυχώς μετά από αρκετές ώρες, απεδείχθη αρνητικό. Τα συμπτώματα όμως, επιδεινωνόταν. Με αποτέλεσμα να αναγκαστώ επικοινωνήσω με τους γιατρούς μου στην Πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου Σωτηρία. όπου έχω τον μόνιμο θεράποντα ιατρό μου, για το αναπνευστικό, τον καθηγητή κύριο Κουλούρη. Ο κύριος Κουλούρης, παραθέριζε. Ευτυχώς όμως, επειδή υπήρχαν οι λαμπροί αντικαταστάτες του, και συγκεκριμένα ο κ. Τατακος, μόλις άκουσαν τα συμπτώματα μου, μου ζήτησαν να έρθω αμέσως στο νοσοκομείο. Κατόπιν πολλαπλών εξετάσεων κι από μηχάνημα σε μηχάνημα, έγινε εισαγωγή μου, στην Πνευμονολογική κλινική. Από κει και πέρα αφέθηκα στα χέρια του έμπειρου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, και σήμερα, νιώθω καλύτερα. Κυριακή, μέρα χαράς! Και βγήκα στον κήπο. Ακολουθώντας όλο το πρωτόκολλο ασφαλείας για τον κορονοϊό, είμαι αισιόδοξη και σήμερα -πρώτα ο Θεός- επιστρέφω στο σπίτι μου. Σας αγαπώ, και η αγάπη σας,, με γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη. Η δική σας Μαιρούλα».

Hot this week

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ: Η μέρα της θυσίας, της ταπείνωσης και της προδοσίας

Η Μεγάλη Πέμπτη ξεχωρίζει ως μία από τις πιο...

ΚΑΙΡΟΣ: Εναλλαγές στο σκηνικό του καιρού με νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες

Εναλλαγές του καιρού αναμένονται σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, με το...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρή υπόθεση βιασμού εξετάζει η Αστυνομία-Προσωποκράτηση 8 ημερών για τον ύποπτο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών...

ΤΣΟΥΡΕΚΙ Η ΦΛΑΟΥΝΕΣ;: Η Χρύσω Λέφου κρατά ζωντανή την ελληνική και κυπριακή παράδοση – (Βίντεο)

Η Χρύσω Λέφου μας φτιάχνει τσουρέκια με αγάπη, κρατώντας...

Topics

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ: Η μέρα της θυσίας, της ταπείνωσης και της προδοσίας

Η Μεγάλη Πέμπτη ξεχωρίζει ως μία από τις πιο...

ΚΑΙΡΟΣ: Εναλλαγές στο σκηνικό του καιρού με νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες

Εναλλαγές του καιρού αναμένονται σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, με το...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρή υπόθεση βιασμού εξετάζει η Αστυνομία-Προσωποκράτηση 8 ημερών για τον ύποπτο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών...

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Πώς θα λειτουργήσουν υπηρεσίες και αγορές το Πάσχα

Αλλαγές στο ωράριο υπηρεσιών και αγορών φέρνουν οι ημέρες...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύλληψη 64χρονου για παράνομη κατοχή κροτίδων

Σε έλεγχο που διενήργησαν μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας γύρω...

Related Articles

Popular Categories