ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ: ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΕΙΧΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ (φώτο)

Στο νοσοκομείο εισήχθη η παλιά αγαπημένη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου μετά από πόνους που είχε σε όλο της το σώμα, μυαλγίες και βαρύ βήχα.

Μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκε σε τεστ κοροναϊού, βγήκε αρνητικό έγινε η εισαγωγή της στην Πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου αλλά μετά από λίγη ώρα ενημέρωσε ξανά η ίδια τους διαδικτυακούς φίλους ότι αναμένεται μέσα στην ημέρα να επιστρέψει στο σπίτι της.

«Στο δασάκι του νοσοκομείου Σωτηρία. «Από την περασμένη Πέμπτη είχα φρικτούς πόνους σε όλο μου το σώμα. Μυαλγίες ανεπανάληπτες κι ένας οξύς πόνος στο στήθος, αφόρητος. Επίσης, βαρύς βήχας, έχασα σχεδόν τελείως σοβαρή τη φωνή μου, και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αφού είχα κορεσμό 82. Πανικόβλητη, έκανα αμέσως μοριακό τεστ covid 19. Όπου, ευτυχώς μετά από αρκετές ώρες, απεδείχθη αρνητικό. Τα συμπτώματα όμως, επιδεινωνόταν. Με αποτέλεσμα να αναγκαστώ επικοινωνήσω με τους γιατρούς μου στην Πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου Σωτηρία. όπου έχω τον μόνιμο θεράποντα ιατρό μου, για το αναπνευστικό, τον καθηγητή κύριο Κουλούρη. Ο κύριος Κουλούρης, παραθέριζε. Ευτυχώς όμως, επειδή υπήρχαν οι λαμπροί αντικαταστάτες του, και συγκεκριμένα ο κ. Τατακος, μόλις άκουσαν τα συμπτώματα μου, μου ζήτησαν να έρθω αμέσως στο νοσοκομείο. Κατόπιν πολλαπλών εξετάσεων κι από μηχάνημα σε μηχάνημα, έγινε εισαγωγή μου, στην Πνευμονολογική κλινική. Από κει και πέρα αφέθηκα στα χέρια του έμπειρου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, και σήμερα, νιώθω καλύτερα. Κυριακή, μέρα χαράς! Και βγήκα στον κήπο. Ακολουθώντας όλο το πρωτόκολλο ασφαλείας για τον κορονοϊό, είμαι αισιόδοξη και σήμερα -πρώτα ο Θεός- επιστρέφω στο σπίτι μου. Σας αγαπώ, και η αγάπη σας,, με γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη. Η δική σας Μαιρούλα».

Hot this week

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ: Αναποδογυρίστηκε σκυβαλοφόρο – Τρία άτομα στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης, 22...

ΚΑΙΡΟΣ: 33άρια σήμερα και μετά βροχές – Πώς αλλάζει το σκηνικό

Με καλό καιρό ξεκινά η σημερινή ημέρα, ωστόσο το...

ΤΡΑΜΠ: Έκοψε κορδέλα, μίλησε, αλλά… δεν τον άκουσε κανείς – Το απίστευτο σκηνικό στον Λευκό Οίκο-(Βίντεο)

Έκοψε την κορδέλα, στάθηκε μπροστά στις κάμερες και άρχισε...

ΜΥΕΛΟΣ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ: Πάνω από 205.400 εθελοντές στο Αρχείο Καραϊσκάκειου

Με περισσότερους από 205.400 εθελοντές δότες στο Αρχείο Εθελοντών...

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: Από €40 μέχρι και €764 για να φύγεις από την Κύπρο – Οι τιμές σε δημοφιλείς προορισμούς

Το κόστος ενός αεροπορικού εισιτηρίου έχει γίνει πλέον ένας...

Topics

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ: Αναποδογυρίστηκε σκυβαλοφόρο – Τρία άτομα στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης, 22...

ΚΑΙΡΟΣ: 33άρια σήμερα και μετά βροχές – Πώς αλλάζει το σκηνικό

Με καλό καιρό ξεκινά η σημερινή ημέρα, ωστόσο το...

ΜΥΕΛΟΣ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ: Πάνω από 205.400 εθελοντές στο Αρχείο Καραϊσκάκειου

Με περισσότερους από 205.400 εθελοντές δότες στο Αρχείο Εθελοντών...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στοχευμένοι ψεκασμοί και έλεγχοι για τα κουνούπια – Πού θα επιχειρήσει drone

Σε εντατικούς ψεκασμούς και ελέγχους για την αντιμετώπιση των...

Related Articles

Popular Categories