18.5 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΛΩΡΗΣ ΛΟΪΖΙΔΗΣ: Θα κάνει πράξη το απωθημένο του-Μιλά για την απόφαση να...

ΛΩΡΗΣ ΛΟΪΖΙΔΗΣ: Θα κάνει πράξη το απωθημένο του-Μιλά για την απόφαση να κατέβει ο “Μελίαρτος”» -(Φώτο)

-

Για την απόφαση του να ρίψει αυλαία η σειρά Μελίαρτος μίλησε ο σεναριογράφος Λώρης Λοϊζίδης, ο οποίος διευκρίνισε ότι η σειρά δεν κατεβαίνει αλλά ολοκληρώνει νωρίτερα τον κύκλο της ενώ παράλληλα διευκρίνισε ότι θα κάνει πράξη το απωθημένο του.

Συγκεκριμένα ο ίδιος μίλησε στο ένθετο «Ελεύθερα» που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή μαζί με τον Φιλελεύθερο και Το Βήμα στο δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χαμπάρη, για το πρόωρο τέλος της νέας του σειράς στον ΑΝΤ1 Μελίαρτος. Μάλιστα αποκάλυψε, ότι με δική του απόφαση η σειρά θα ολοκληρωθεί νωρίτερα, ενώ διευκρινίζει τι πήγε λάθος με αποτέλεσμα να μην έχει τηλεθέαση.

Στην συνέντευξή του, ο Λώρης Λοϊζίδης αναφέρει ότι αντί τον Ιούλιο, η σειρά θα ρίξει αυλαία τον Φεβρουάριο, για να ξεκινήσει την επόμενη κιόλας ημέρα, η προετοιμασία της επόμενης παραγωγής. Σε ερώτησή, τι πήγε λάθος ο Λώρης Λοϊζίδης παραδέχτηκε ότι το κοινό δεν την προτίμησε «Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, πρέπει να γίνει μία σωστή προετοιμασία τεσσάρων μηνών προηγουμένως, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για την επόμενη πρεμιέρα μας».

Όσον αφορά τα επόμενα του σχέδια, διευκρίνισε ότι παλιά είχε ένα απωθημένο να βγει ξανά στον αέρα το «Παραμύθι», που είχε ετοιμάσει το 2016 και που λόγω κάποιων άλλων συγκυριών, σταμάτησε να προβάλλεται. «Θεωρώ ότι ήρθε ο καιρός να ζωντανέψει και πάλι αλλά με μια πολύ διαφορετική προσέγγιση». Ο ίδιος ανέφερε παράλληλα ότι δεν πρόκειται να είναι η συνέχεια της σειράς αλλά θα γυρίσει μια καινούργια σελίδα του παραμυθιού. «Όχι, γυρίζουμε μια καινούρια σελίδα του παραμυθιού. Μόλις ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του «Μελίαρτου», αμέσως την επόμενη μέρα, θα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες στησίματος της καινούριας παραγωγής. Μάλιστα, αυτή την περίοδο συζητάμε με κανάλια στην Ελλάδα, ώστε να πωληθεί ο πρώτος κύκλος της. Δεν ήταν μια παραγωγή που κόπηκε, γιατί δεν άξιζε. Το αντίθετο. Ήταν μια σειρά, που είχε όλα τα φόντα να διαπρέψει».

Πηγή: Ελεύθερα

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: