23.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ: Σοβαρό ατύχημα σε τρενάκι με δύο τραυματίες-«Φταίνε για το ατύχημα...

ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ: Σοβαρό ατύχημα σε τρενάκι με δύο τραυματίες-«Φταίνε για το ατύχημα επειδή «σηκώθηκαν όρθιοι»

-

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται τελικά οι δύο από τους τέσσερις τραυματίες μετά το ατύχημα με τρενάκι που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης  σε Λούνα Παρκ της Αθήνας.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι και οι τέσσερις άνθρωποι που χτύπησαν μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο καθώς ήταν ελαφρά τραυματισμένοι. Σύμφωνα όμως με τα όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ένας 24χρονος έχει υποστεί ρήξη σπλήνας, ενώ μία κοπέλα 21 ετών έχει διασωληνωθεί με σοβαρές κακώσεις στον θώρακα. Επίσης μία 22χρονη νοσηλεύεται με διάσειση, ενώ ένας έλαβε χθες βράδυ τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησε από το νοσοκομείο.

Όπως είπε, μάλιστα, ο τελευταίος στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ αντί να απολογηθούν για το συμβάν, τους κατηγόρησαν, λέγοντας τους ότι αυτοί φταίνε για το ατύχημα επειδή «σηκώθηκαν όρθιοι». «Μπήκαμε στο τρενάκι, το οποίο δεν είχε κάποια ζώνη. Κατεβαίνοντας από τη δεύτερη μεγάλη ανηφόρα, δεν υπήρχε καν νερό και αμέσως στην στροφή το βαγόνι εκτροχιάστηκε και εμείς πέσαμε στο νερό και εμένα με ξύπνησαν ενώ ήμουν λιπόθυμος στο νερό . Έχω χτυπήσει στον ώμο μου. Ένας ασθενής έχει 4 πλευρά σπασμένα κι ένα άλλο παιδί έχει ρήξη σπλήνας».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: