23.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΙΩΤΗ: Το πάρτι για τα 50α γενέθλια της-Η έκπληξη της Χριστιάνας...

ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΙΩΤΗ: Το πάρτι για τα 50α γενέθλια της-Η έκπληξη της Χριστιάνας Αρτεμίου (Φώτο)

-

Μια υπέροχη έκπληξη επιφύλαξαν οι συνεργάτες της Λουκίας Μουσουλιώτη με πρωτοστατούσα την Χριστιάνα Αρτεμίου. Η Κύπρια ηθοποιός γιόρτασε τα 50χρονα της με στενούς φίλους και συνεργάτες.

 Το γενέθλιο πάρτι διοργανώθηκε σε γνωστό εστιατόριο της Λευκωσίας ενώ μαζί με την γνωστή ηθοποιό γιόρτασε τα γενέθλια της και η καλή τους φίλη Σκεύη Εμμανουήλ. Οι εορτάζουσες απόλαυσαν την έκπληξη της Χριστιάνας Αρτεμίου των φίλων και συνεργατών τους. Στα γενέθλια παρευρέθηκαν η αδελφή της Χριστιάνας Αρτεμίου, Ρένα αλλά και ο συνάδελφος τους, Κώστας Κατζηλιέρης.

Να θυμίσουμε, ότι η γνωστή ηθοποιός έκλεισε τα 50χρονα της, ενώ σήμερα η Λουκία Μουσουλιώτη δημοσίευσε ένα ποστ μιλώντας ότι η ηλικία δεν έχει καμιά σημασία λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ για την έκπληξη.

«Τι τριάντα, τι σαράντα, τι πενήντα. Τι θα πει αν είναι λίγα πολλά. Η ζωή είναι ωραία ως το τέλος και νικάει όποιος ξέρει να γελά. Στον καθρέφτη σου μην δίνεις σημασία και τις πέτρες τις αλλάζει ο καιρός. Η καρδιά έχει στον άνθρωπο αξία κι όταν θέλεις είσαι πάντα νεαρός. Καρδιές μου σας ευχαριστώ για την υπέροχη βραδιά».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: