ΛΟΥΚΑΣ ΦΟΥΡΛΑΣ: TO MHNYMA TOY ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ

Στη μνήμη του παιδιού του και για κάθε παιδί που φεύγει από καρκίνο ο Λουκάς Φουρλάς διάλεξε το δρόμο της προσφοράς προς το συνάνθρωπο δίνοντας δύναμη σε κάθε μικρό ήρωα που αγωνίζεται να νικήσει τον καρκίνο.

Μαζί κι οι μάχες κατά του καρκίνου που δίνει στο ευρωκοινοβούλιο. Σήμερα, τιμώντας δεόντως την ημέρα ο Ευρωβουλευτής έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυμα για όλα τα παιδιά του κόσμου.

«Για σένα και για όλα τα παιδιά του κόσμου. Θα πολεμήσουμε το τέρας και θα το νικήσουμε. Είναι υπόσχεση ζωής».

Φωτογραφία από το επίσημο περιοδικό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου “The Parliament Magazine” που ο Λουκάς Φουρλάς έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης

Να σημειωθεί ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε η ετήσια Πανευρωπαϊκή διαδικτυακή Εκδήλωση για τον Παιδικό Καρκίνο, την οποία είχε την τιμή να φιλοξενήσει φέτος ο Ευρωβουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), και Πρόεδρος της Ομάδας Ευρωβουλευτών για την Καταπολέμηση του Καρκίνου, Λουκάς Φουρλάς, μαζί με τον Δημοκρατικό Συναγερμό.  Η εκδήλωση με θέμα «Δράσεις για τη βελτίωση της πρόσβασης σε φάρμακα και θεραπείες, σχετικά με τον παιδικό καρκίνο στην Ευρώπη», διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Παιδιατρικής Ογκολογίας (SIOPE), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης και Αφύπνισης για τον Παιδικό Καρκίνο.

Hot this week

Το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου ενισχύει το μήνυμα της πρόληψης μέσα από τη συλλογική συμμετοχή

Με 31 διαφορετικές φωνές, δεκάδες μηνύματα ελπίδας και την...

ERB ASFALISTIKI: 27 χρόνια μαζί με την Αστυνομία Κύπρου για την Οδική Ασφάλεια

Με κεντρικό μήνυμα «Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας...

Η I.D Construction φέρνει τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου πιο κοντά στον επαγγελματικό κόσμο των κατασκευών

Η I.D Construction, μία από τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες...

ΕΡΕΥΝΑ: Με καισαρική το 61,8% των τοκετών – Εκστρατεία ενημέρωσης από το Υπουργείο Υγείας

Στο 61,8% έφτασαν οι τοκετοί με καισαρική τομή στην...

Βρήκαμε το πιο πλούσιο brunch της πρωτεύουσας!

Αν αναζητάτε τον ιδανικό τρόπο να απολαύσετε την Κυριακή...

Topics

ERB ASFALISTIKI: 27 χρόνια μαζί με την Αστυνομία Κύπρου για την Οδική Ασφάλεια

Με κεντρικό μήνυμα «Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας...

Βρήκαμε το πιο πλούσιο brunch της πρωτεύουσας!

Αν αναζητάτε τον ιδανικό τρόπο να απολαύσετε την Κυριακή...

Το City of Dreams Mediterranean προάγει την ενημέρωση και την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού

Με μια σειρά δράσεων αφιερωμένων στην ενημέρωση και την...

Related Articles

Popular Categories