ΛΟΥΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: Mαραθώνιος αγάπης για τον μικρό μαχητή-Πωλείται μοτοσικλέτα για τη θεραπεία του (Φώτο)

Μαραθώνιο αγάπης και συμπαράστασης που συγκινεί έχει εκδηλωθεί από γνωστούς και αγνώστους όσον αφορά τον μικρό μαχητή Λούκα Σταύρου, ο οποίος παλεύει για δεύτερη φορά με την λευχαιμία. Άλλος ένας συμπολίτης μας, προσφέρει προς πώληση συλλεκτική μοτοσικλέτα ώστε το ποσό να δοθεί στον Λούκα Σταύρου.

Έχοντας πλαϊ τους γονείς του, αλλά και όλο το κόσμο, ο μικρός μαχητής παλεύει για την ζωή που του προσφέρθηκε και θα τα καταφέρει με πίστη και θέληση. Οι ημέρες που ακολουθούν είναι κρίσιμες για τη πορεία της υγείας του αλλά και την όλη εξέλιξη που θα έχει εάν θα παραμείνει στην Κύπρο ή θα μεταβεί στο εξωτερικό. Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η δειγματοληψία σε διάφορες περιοχές της Κύπρου αλλά και η ενίσχυση της οικονομικής βοήθειας που χρειάζονται οι γονείς για τη μετάβαση τους στο εξωτερικό ώστε να είναι δίπλα στο μικρό μαχητή.

Σε ανάρτησή του, πριν από λίγο ο πατέρας του Λούκα Σταύρου, συγκινεί ακόμη μια φορά που το μήνυμα του.

«Πέρα από τα χρόνια πολλά σε όλους θα ήθελα Πραγματικά ευχαριστώ τον κόσμο που ακόμη προσφέρει. Γνωστοί άγνωστοι βλέπω ένα μαραθώνιο για τον Λούκα μου. Τα ειλικρινά ευχαριστώ σε όλους.

Οικογένεια Ανδρέας Σταύρου και Γεωργία Παπαλουκά»

Ο συμπολίτης μας ονομάζεται Γιώργος Τζότζεφ και προέβη σε μια συγκινητική πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς προς την οικογένεια του Λούκα.

«Καλή χρόνια σε όλους εύχομαι με υγεία και αγάπη! Πωλείται η πιο κάτω DT 125 συλλεκτική!Η αρχική τιμή της είναι 1500ε-θα δοθεί σε αυτόν που θα δώσει την πιο ψηλή τιμή! Τα λεφτά από την πώληση θα πάνε για την θεραπεία του μικρού Λούκα Σταύρου! Φίλε μου Andreas Stavrou Cander εύχομαι ο μικρός σας μαχητής να είναι και ο τελευταίος αγώνας που δίνει!».

Hot this week

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ… ΑΠ’ ΟΛΑ: Βροχές, καταιγίδες και μετά άνοδος της θερμοκρασίας

Με βροχές, νεφώσεις και τοπικές καταιγίδες θα κυλήσει ο...

COMIC CON: Πώς μια παρέα φίλων έφερε στην Κύπρο έναν ολόκληρο κόσμο ψυχαγωγίας-(Φώτο-Βίντεο)

Πριν από μερικά χρόνια, το να εμφανιστεί κάποιος στους...

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ: Έξι χρόνια χωρίς την Άλκηστη – «Σαν αύριο θα γιόρταζες τα 80 σου γενέθλια! Μας λείπεις!»

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο της σπουδαίας...

ΛΑΤΣΙΑ: Ένας περίπατος στη Μακαρίου που καταντά… βόλτα ανάμεσα στα σκουπίδια-(Φώτο)

Ένας απογευματινός περίπατος στη λεωφόρο Μακαρίου στα Λατσιά ήταν...

ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ: Κλείνει μία λωρίδα λόγω εργασιών – Τι αλλάζει στην κυκλοφορία

Σε αλλαγές στην κυκλοφορία προχωρά ο ΕΟΑ Λευκωσίας, λόγω...

Topics

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ… ΑΠ’ ΟΛΑ: Βροχές, καταιγίδες και μετά άνοδος της θερμοκρασίας

Με βροχές, νεφώσεις και τοπικές καταιγίδες θα κυλήσει ο...

ΛΑΤΣΙΑ: Ένας περίπατος στη Μακαρίου που καταντά… βόλτα ανάμεσα στα σκουπίδια-(Φώτο)

Ένας απογευματινός περίπατος στη λεωφόρο Μακαρίου στα Λατσιά ήταν...

ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ: Κλείνει μία λωρίδα λόγω εργασιών – Τι αλλάζει στην κυκλοφορία

Σε αλλαγές στην κυκλοφορία προχωρά ο ΕΟΑ Λευκωσίας, λόγω...

ΠΥΡΓΟΣ-ΚΑΜΠΟΥ: Κλειστός δρόμος λόγω έντονης βροχόπτωσης και συσσώρευσης νερού

Κλειστός για την τροχαία κίνηση είναι ο δρόμος Πύργου...

ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Εγκλωβίστηκαν σε κανάλι με λάσπη δύο ποδηλάτες – Στο νοσοκομείο ο ένας

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η ποδηλασία για δύο αλλοδαπούς στην...

ΣΑΛΜΑ ΧΑΓΙΕΚ: Στη θέση του Ιησού σε τοιχογραφία στη Μαδρίτη – Έντονες αντιδράσεις-(Βίντεο)

Έντονες και διαφορετικές αντιδράσεις προκαλεί τοιχογραφία σε τακερία στη...

Related Articles

Popular Categories