ΛΟΥΗΣ ΠΑΤΣΑΛΙΔΗΣ: ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΣΤΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ EUROVISION

Σε ένα διαφορετικό ρόλο θα δούνε οι τηλεθεατές φέτος το γνωστό παρουσιαστή Λούη Πατσαλίδη, ο οποίος ανέλαβε να σχολιάζει το ημιτελικό και το τελικό της Eurovision. Ο γνωστός stand up comedy θα αναλάβει να σχολιάζει το διαγωνισμό της Eurovision, που αποτελεί το μεγαλύτερο τηλεοπτικό σόου στον κόσμο με περισσότερους από 200 εκατομμύρια τηλεθεατές να παρακολουθούν τον θεσμό κάθε χρόνο.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας μετά από ανάπαυλα ενός έτους λόγω της πανδημίας και το ενδιαφέρον είναι ως εκ τούτου σημαντικά αυξημένο. Ο πρώτος ημιτελικός, στον οποίο συμμετέχει η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι ”El Diablo”, θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαιου, ο δεύτερος στις 20 και ο μεγάλος τελικός στις 22 του ερχόμενου μήνα. Το ΡΙΚ θα προβάλει και τα τρία σόου, τόσο από το ΡΙΚ1, όσο και από το ΡΙΚ HD στις 22:00 έκαστης βραδιάς.

Στον σχολιασμό των δύο ημιτελικών και του μεγάλου τελικού, το ΡΙΚ συνεργάζεται φέτος με τον κωμικό και παρουσιαστή Λούη Πατσαλίδη, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης να προσθέσει στις χρηστικές πληροφορίες της περιγραφής και το μοναδικό του χιούμορ αφιλοκερδώς, αφού ο διαγωνισμός προσφέρει εκτός από θέαμα και στιγμές γέλιου. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο μεγάλες προσωπικότητες που διακρίνονται για το χιούμορ τους σχολιάζουν τον διαγωνισμό και σε πολλές άλλες χώρες όπως ο Graham Norton στο BBC και πολλοί άλλοι.

Hot this week

75ΧΡΟΝΗ: Μοιραία εξόρμηση για μανιτάρια σε χωριό της επαρχίας Μόρφου

Μοιραία αποδείχθηκε η εξόρμηση για μάζεμα μανιταριών για την...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πάνω από €42.000 έκαναν «φτερά» από 81χρονη – Συνελήφθη η οικιακή βοηθός της

Ύποπτες συναλλαγές στην τραπεζική κάρτα 81χρονης οδήγησαν στην αποκάλυψη...

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ: Βαρύ το τίμημα για τους μοτοσικλετιστές – Στις πόλεις έξι στις δέκα θανατηφόρες συγκρούσεις

Οι μοτοσικλετιστές αποτελούσαν το 38% των ανθρώπων που έχασαν...

Topics

75ΧΡΟΝΗ: Μοιραία εξόρμηση για μανιτάρια σε χωριό της επαρχίας Μόρφου

Μοιραία αποδείχθηκε η εξόρμηση για μάζεμα μανιταριών για την...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πάνω από €42.000 έκαναν «φτερά» από 81χρονη – Συνελήφθη η οικιακή βοηθός της

Ύποπτες συναλλαγές στην τραπεζική κάρτα 81χρονης οδήγησαν στην αποκάλυψη...

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Έφυγε από τη ζωή ο Φίλιππος, πατέρας του επικεφαλής...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα 100 χρόνια του ΑΠΟΕΛ – Πού επηρεάζεται η κυκλοφορία

Με πιθανές αποκοπές δρόμων και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα συνοδευτούν...

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ: Βγάζουμε τις κουβέρτες – Βροχές σήμερα και ψύχρα το βράδυ

Άλλαξε ο καιρός και οι κουβέρτες βγαίνουν σιγά σιγά...

Related Articles

Popular Categories