Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
9 C
Cyprus

ΛΟΥΗΣ ΠΑΤΣΑΛΙΔΗΣ: ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ EUROVISION

- Advertisement -

Λίγες ώρες έμειναν για το αποψινό ημιτελικό όπου η εκπρόσωπος της Κύπρου, Έλενα Τσαγκρινού θα βρεθεί στη σκηνή του Ahoy Arena στο Ρότερνταμ, όπου θα ερμηνεύσει το “El Diablo”. Ο Λούης Πατσαλίδης ο οποίος θα είναι  ο φετινός σχολιαστής για το κρατικό κανάλι ξεκίνησε από το πρωϊ τις προετοιμασίες.

O γνωστός παρουσιαστής ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ μια φωτογραφία του ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους την αποψινή βραδιά. «Cyprus 12points! Καλή επιτυχία Κύπρος! CYBC: Εurovision Cyprus Απόψε 22:00 Cybc».

Ο πρώτος ημιτελικός θα μεταδοθεί σήμερα στις 22.00 ώρα Κύπρου και Ελλάδας όπου θα ανοίξει και η αυλαία του διαγωνισμού στην Ολλανδία μετά την περσινή ακύρωση του διαγωνισμού λόγω της πανδημίας.

Η Eurovision 2021 πραγματοποιείται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας μετά τη νίκη της χώρας στη διοργάνωση του 2019 στο Ισραήλ με τον Duncan Laurence και το τραγούδι «Arcade». Αυτή θα είναι η πέμπτη φορά που ο διαγωνισμός διεξάγεται στην Ολλανδία και πρώτη φορά μετά το 1980.

Ο 65ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision φιλοξενείται στο «Rotterdam Ahoy» και αποτελείται από δύο ημιτελικούς που θα γίνουν στις 18 και 20 Μαΐου και τον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου 2021. Τα τρία ζωντανά σόου θα παρουσιάσουν οι Chantal Janzen, Edsilia Rombley, Jan Smit και Nikkie de Jager. Τριάντα εννέα χώρες θα συμμετάσχουν στο φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Αυτός είναι ο μικρότερος αριθμός χωρών μετά τη διοργάνωση του 2014.

Hot this week

ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ: Ταξίδι στη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τη μουσική

Ο Χρίστος Τελεβάντος θα εμφανιστεί στη σκηνή του Nicosia...

ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: Το φωτογραφικό άλμπουμ του Προέδρου με παιδιά στο Κίεβο που έζησαν την αιχμαλωσία-(Φώτο)

Στο Κίεβο, ανάμεσα σε συναντήσεις και επίσημες επαφές, υπήρξε...

BYRON: Η Αττική «κατεβάζει ρολά» λόγω κακοκαιρίας -Το χάος στους δρόμους σε ζωντανές εικόνες από το διαδίκτυο-(Βίντεο)

Η κακοκαιρία Byron μεταμόρφωσε τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας...

«Σ’ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ»: Η τελευταία θεατρική δουλειά της Λούλας Αναγνωστάκη στο ΘΟΚ

Το τελευταίο έργο της Λούλας Αναγνωστάκη, γραμμένο το 2003,...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Νέες απάτες μέσω τηλεφώνου και διαδικτύου-Προστατέψτε τα χρήματά σας

Το τελευταίο διάστημα, επιτήδειοι παριστάνουν τραπεζικούς υπαλλήλους και εξαπατούν...

Topics

ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ: Ταξίδι στη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τη μουσική

Ο Χρίστος Τελεβάντος θα εμφανιστεί στη σκηνή του Nicosia...

«Σ’ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ»: Η τελευταία θεατρική δουλειά της Λούλας Αναγνωστάκη στο ΘΟΚ

Το τελευταίο έργο της Λούλας Αναγνωστάκη, γραμμένο το 2003,...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Νέες απάτες μέσω τηλεφώνου και διαδικτύου-Προστατέψτε τα χρήματά σας

Το τελευταίο διάστημα, επιτήδειοι παριστάνουν τραπεζικούς υπαλλήλους και εξαπατούν...

KOA: «Οι γυμναστές έδρασαν άμεσα και ορθά»-Ανακοίνωση για το περιστατικό στην πισίνα

Άμεσα λειτούργησαν οι γυμναστές και το προσωπικό του προγράμματος...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο προπονητής έσωσε τη ζωή της 6χρονης – Δεν διατρέχει κίνδυνο

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται κοριτσάκι 6 ετών, το οποίο...

Related Articles

Popular Categories