ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ: O ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ (βίντεο)

Ο εντεκάχρονος Λεωνίδας Νικολαϊδης, ο οποίος κατάγεται από Πάφο έχει γράψει ήδη τρία παιδικά παραμύθια. Προχθές στην Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου, ο μικρούλης συγγραφέας είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Νίκο Αναστασιάδη στο Προεδρικό. Σήμερα ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ανάρτησε το σχετικό βίντεο στο προσωπικό του προφίλ.

«Είχα τη χαρά να συναντήσω τον εντεκάχρονο Λεωνίδα, που έχει γράψει 3 παιδικά παραμύθια. Η φαντασία των παιδιών πάντα θα μας εκπλήσσει. Μπράβο Λεωνίδα. Συνέχισε!».

Να επισημάνουμε ότι ο Λεωνίδας το τελευταίο βιβλίο του τιτλοφορείται «Το αλλιώτικο ταξίδι του Ιάκωβου» ενώ έχει γράψει και άλλα δύο βιβλία «Το μεγάλο ταξίδι της Πεταλίννας» που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2018 και «Όταν λιώνουν οι Χιονάνθρωποι» που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2017. Ο μικρός Λεωνίδας, ο οποίος φοιτά στο τέταρτο δημοτικό σχολείο Πάφου έχει την στήριξη και την βοήθεια της οικογένειας του αλλά και των εκπαιδευτικών του στο σχολείο και ετοιμάζεται και για τα επόμενα συγγραφικά του ταξίδια στο συγγραφικό χώρο αποδεικνύοντας τη θέληση και την αμέριστη φαντασία που διαθέτει.

Hot this week

«ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»: Γνωστοί Κύπριοι ηθοποιοί έστειλαν μήνυμα αποδοχής και συμπερίληψης-(Φώτο)

Μακριά από τα φώτα της σκηνής και τους τηλεοπτικούς...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ: Περιορισμένη ορατότητα στην Κοκκινοτριμιθιά λόγω βροχής

Προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς που κινούνται στον αυτοκινητόδρομο...

Topics

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ: Περιορισμένη ορατότητα στην Κοκκινοτριμιθιά λόγω βροχής

Προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς που κινούνται στον αυτοκινητόδρομο...

ΜΠΕΤΥ ΒΑΛΑΣΗ: Έφυγε από τη ζωή η αξέχαστη «Λωξάντρα» του ελληνικού θεάτρου

Την τελευταία της πνοή άφησε την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου,...

«Η ΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΞΥΛΙΑ»: Διαμαρτυρία για την επέκταση του λατομείου

Με σύνθημα «Η Σιά θέλει Πράσινο Ξυλιά», οι κάτοικοι...

Related Articles

Popular Categories