21.8 C
Nicosia
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ: ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ: ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ

-

Ο κορυφαίος αθλητής και ο «άρχοντας των κρίκων», Λευτέρης Πετρούνιας εξασφάλισε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Τόκιο.

O αθλητής μια ημέρα πριν το αγώνισμα του είχε αναρτήσει στο προσωπικό του λογαριασμό λέγοντας ότι θα δώσει την τελευταία μάχη για το Ολυμπιακό εισιτήριο, και τα κατάφερε.

«Αύριο 18:00 η ώρα η τελευταία μάχη για το Ολυμπιακό εισιτήριο… Ο στόχος είναι δύσκολος αλλά θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις ! Καλή μας επιτυχία !»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, κατέκτησε στο παγκόσμιο κύπελλο της Ντόχα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και με βαθμολογία 15.500  και «σφράγισε» το εισιτήριο για την Ιαπωνία. Στον τελικό των κρίκων προκρίθηκε ως πρώτος αλλά με χαμηλή βαθμολογία. Ο ίδιος όμως αγωνίστηκε περισσότερο και έτσι στον σημερινό τελικό  ανέβηκε στο πόντιουμ και παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, μειώνοντας τα λάθη του προκριματικού. Όταν ολοκλήρωσε τις ασκήσεις ο φωτεινός πίνακας έγραψε 15.500 βαθμούς.  

Σύμφωνα με τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης όταν ο πρωταθλητής ανέβηκε στο βάθρο, δεν κατάφερε να συγκρατηθεί κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και δάκρυσε, μετά την μεγάλη προσπάθειά τού και την σπουδαία επιτυχία που έκανε περήφανους ξανά τους Έλληνες.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: