17.1 C
Nicosia
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΛΛΟΥΣΗ: «Τρεις φορές Ολυμπιονίκης, το λέω και νιώθω πως μιλάω...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΛΛΟΥΣΗ: «Τρεις φορές Ολυμπιονίκης, το λέω και νιώθω πως μιλάω για κάποιον άλλο!»- «Γιατί η ζωή είναι στιγμές!»-(Φώτο-Βίντεο)

-

Η Βασιλική Μιλλούση, σύζυγος του Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια αλλά και ο ίδιος εξέφρασαν δημόσια τα συναισθήματα τους στο Instagram, λίγο μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε μία ανάρτηση στο Instagram εκφράζοντας τα συναισθήματά της προς το ήρωα της, σύζυγο της, Λευτέρη Πετρούνια.

«Οι λέξεις είναι λίγες μπροστά στο επίτευγμά σου,μπροστά στη δύναμη σου κάτω από τόσο μεγάλη πίεση,όλος ο κόπος,οι ώρες,το άγχος,η κούραση όλα,για αυτή τη στιγμή,γιατί η ζωή είναι στιγμές!Είσαι σπουδαίος! Σ ευχαριστώ για αυτές τις συγκινήσεις, σ ευχαριστώ για το μεγαλύτερο μάθημα δύναμης και στοχοπροσήλωσης που μας δίνεις!»

Από τη μεριά του, ο τρεις φορές Ολυμπιονίκης δεν ξεχνά όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του.

«Τρεις φορές Ολυμπιονίκης, το λέω και νιώθω πως μιλάω για κάποιον άλλο! Πρώτη φορά συμβαίνει στον Παγκόσμιο Χάρτη της γυμναστικής. Τρισευτυχισμένος, τρελαμένος και ευγνώμων για όσα ζω και έπεται συνέχεια! Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τον Δημήτρη Ράφτη, τον Νίκο Προβιά, τον Οδυσσέα Παξινό, την Ιβάνα Τζούριτς και φυσικά χωρίς την οικογένειά μου και τα τρία κορίτσια μου! @vasilikimillousi σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ για εμένα! Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους τους Έλληνες για την αγάπη που μου δείχνουν και την δύναμη που μου δίνουν! @nprovias1 @ivana___djuric #3rdolympics #3rdmedal #parisolympics2024 #teamhellas #petrounias»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: