17.4 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΑΡΝΑΚΑ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΛΑΡΝΑΚΑ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

-

Την έντονη δυσαρέσκεια της εξέφρασε η μητέρα του κοριτσιού, για το ρατσιστικό επεισόδιο που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη με μαθήτρια από την Κένυα και την αρχική άρνηση του διευθυντή να της παραδοθεί το απολυτήριό της λόγω των πλεξούδων που έκανε στα μαλλιά της.

Μιλώντας στην εκπομπή του Αστρα «Χωρίς όρια» ανέφερε ότι ολόκληρη τη σχολική χρονιά το κορίτσι υπέφερε εξαιτίας των μαλλιών της ενώ επανειλημμένως προσπάθησε να επικοινωνήσει με το διευθυντή του γυμνασίου για να του εξηγήσει ότι τα μαλλιά του κοριτσιού που είναι κατσαρά πρέπει να γίνονται πλεξούδες, αλλά όπως είπε ποτέ δεν τον πέτυχε και άφηνε μηνύματα στην υποδιευθύντρια του σχολείου. Σημείωσε ότι τρεις μέρες πριν την αποφοίτηση, τους είχαν ενημερώσει για τα μαλλιά, αλλά ανέφερε ότι η κόρη της ήθελε να πάει κομμωτήριο όπως έκαναν κάποιες συμμαθήτριές της για να είναι όμορφη, για αυτό ήθελε να κάνει πλεξούδες, όμως την περασμένη Δευτέρα, η μαθήτρια πήγε στο σχολείο και την έδιωξαν, γιατί είχε τις πλεξούδες.

Όπως ανέφερε, δεν μπορούσε να πάει η ίδια να την παραλάβει από το σχολείο λόγω του ότι εργαζόταν, με αποτέλεσμα το κορίτσι να μείνει εκτός τάξης μέχρι το μεσημέρι. Η ίδια σημείωσε ότι την Τρίτη πήγε στην τάξη της η μαθήτρια, αλλά η υποδιευθύντρια ανέφερε στην μητέρα ότι στην τελετή αποφοίτησης της Τετάρτης δεν θα πάρει το απολυτήριο και να εμφανιστεί μπροστά στον διευθυντή, με την υποδιευθύντρια να λέει ότι πρέπει να μην έχει πλεξούδες.

Από την πλευρά της, η θείας της μαθήτριας, ανέφερε ότι ήταν και η ίδια στην τελετή, λέγοντας ότι μίλησε με εκπαιδευτικούς εκεί, οι οποίοι την ενημέρωσαν ότι δεν άλλαξε η απόφαση του διευθυντή και δεν θα έπαιρνε το απολυτήριό της κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η μαθήτρια. Να σημειωθεί ότι παρόλο τις καταγγελίες, το Υπουργείου Παιδείας δεν βλέπει ότι στο σχολείο, υπάρχει οποιονδήποτε ρατσιστικό επεισόδιο.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: