27.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΛΛΕΝΟΣ: Ένα λαμπερό αστέρι που δε σβήνει-Σήμερα θα γιόρταζε τα 13α...

ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΛΛΕΝΟΣ: Ένα λαμπερό αστέρι που δε σβήνει-Σήμερα θα γιόρταζε τα 13α γενέθλια του-(Βίντεο)

-

Ο Λάμπρος ήταν ένας μαχητής που έφερε στο φως του κόσμου του μια ακτινοβόλο ενέργεια, γεμάτη θάρρος και αισιοδοξία. Η παρουσία του, αν και σύντομη, είχε αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι στις ζωές όλων μας.

ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ

Ο Λάμπρος, με τη δύναμη και την αντοχή του στη μάχη του για ζωή, ενέπνευσε όχι μόνο εκείνους που είχαν την ευλογία να τον γνωρίσουν από κοντά, αλλά και όλους όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να τον συναντήσουν προσωπικά.

Η παρουσία του, αν και μικρή, δημιούργησε ένα κύμα αλληλεγγύης και θαυμασμού που διαπέρασε όλη την Κύπρο. Το χαμόγελό του και η ανυποχώρητη δύναμή του μας ενέπνευσαν να αντλήσουμε κουράγιο και να συνεχίσουμε με ελπίδα, παρά την απουσία του.

Μόνη Άγιος Γεράσιμος ο Ιορδανίτης. Με τους γονείς του και την αδελφή του μαζί με Γέροντα Χρυσόστομο, όταν έλαβε δώρο το Λάβαρο του Αγίου.

Η ζωή μας, γεμάτη προκλήσεις και ανατροπές, βρίσκει τη δύναμή της στα διδάγματα που μας άφησε ο Λάμπρος. Τα διδάγματα της αφοσίωσης, του θάρρους και της αγάπης που μας δίδαξε, αποτελούν πυξίδα για τη ζωή μας.

Σε αυτήν τη σημαντική ημέρα, θυμόμαστε τα χρόνια που θα γιόρταζε αν ήταν ακόμα μαζί μας, και αναλογιζόμαστε το φως που συνεχίζει να εκπέμπει από τον ουρανό. Η σκέψη του μας δίνει κουράγιο να ζούμε με ελπίδα, και κάθε καλή επιθυμία που δεν εκπληρώθηκε στην σύντομη ζωή του, ευχόμαστε να εκπληρωθεί εκεί που γαληνεύει και λάμπει.

O δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου που στάθηκε μέχρι το τέλος της ζωής του Λάμπρου έως ένας καλός φίλος αλλά και που ανέδειξε τη ιστορία του με σεβασμό.

Σήμερα, γιορτάζουμε τα 13α γενέθλια του Λάμπρου με αγάπη και σεβασμό, αναγνωρίζοντας το μεγάλο κενό που άφησε πίσω του. Η μνήμη του, όπως ένα αστέρι που δεν σβήνει ποτέ, μας θυμίζει να προχωρούμε με θάρρος και αφοσίωση.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...