ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ: Ο σχεδιαστής μόδας έστειλε το δικό του μήνυμα ανεβαίνοντας στην πασαρέλα στο Παρίσι (Βίντεο)

Στο Παρίσι βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς όπου συμμετείχε στην επίδειξη της μεγαλύτερης σχολής μόδας του Παρισιού, «LISAA Mode Paris» η οποία πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό.

Το σόου πραγματοποιήθηκε στο Hotel de Ville de Paris και ο Έλληνας σχεδιαστής φόρεσε δημιουργία μιας μαθήτριας της σχολής και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα για την καταπολέμηση των ηλικιακών διακρίσεων. Άνδρες και γυναίκες άνω των 60 ετών φόρεσαν δημιουργίες των φοιτητών οι οποίες ήταν παρασκευασμένες από ανακυκλώσιμα υλικά και περπάτησαν στο ντεφιλέ.

Ο Λάκης Γαβαλάς, μια ημέρα μετά την επίδειξη μόδας και την πασαρέλα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την εμφάνισή του, και ευχαρίστησε το γαλλικό κράτος για την παραχώρηση του ιστορικού κτιρίου.

«Καλημέρα φίλοι μου. Ζήτω το Έθνος και η σημασία του μεγάλου ΟΧΙ. Το κακό είναι ότι οι πολιτικοί συνεχίζουν να λένε ΟΧΙ για άσχετο λόγο και ειδικά στην εξέλιξη του λαού… Εδώ αυτή η εικόνα μου είναι απο χθεσινή εκδήλωση στο Hotel de Ville de Paris, όπου φόρεσα δημιουργία αριστούχου μαθήτριας την σχολής μόδας @lisaa.france και που αποθεώθηκε… Ευχαριστούμε το γαλλικό κράτος που παραχωρεί τέτοια ιστορικά κτίρια, για πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις»

Hot this week

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 17χρονο και 19χρονο μετά από επίθεση σε 41χρονο στη Λήδρας

Σε εξέλιξη βρίσκεται υπόθεση ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα...

ENAVSMA: Παρουσιάζει τα συλλεκτικά χειροποίητα κεριά του-Φως, τέχνη και κοινωνική προσφορά σε μία δημιουργία

Το ENAVSMA Foundation παρουσιάζει μια ξεχωριστή συλλεκτική δημιουργία με...

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ 7SKIES ROOF BAR: Στον Πρωταρά σηματοδοτεί τη νέα σεζόν

Το 7Skies roof bar επιστρέφει δυναμικά για τη νέα...

ΚΩΣΤΑΣ ΒΗΧΑΣ: «Είμαι θυμωμένος» – Η ανάρτηση-γροθιά στο στομάχι για άστεγη γυναίκα που πέθανε μόνη σε παγκάκι

Μια βαθιά ανθρώπινη και τραγική ιστορία αποτυπώνεται μέσα από...

MAKE MUSIC CYPRUS: Επιστρέφει δυναμικά για 8η συνεχή χρονιά!

Το Make Music Cyprus επιστρέφει δυναμικά για 8η συνεχή...

Topics

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 17χρονο και 19χρονο μετά από επίθεση σε 41χρονο στη Λήδρας

Σε εξέλιξη βρίσκεται υπόθεση ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα...

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ 7SKIES ROOF BAR: Στον Πρωταρά σηματοδοτεί τη νέα σεζόν

Το 7Skies roof bar επιστρέφει δυναμικά για τη νέα...

MAKE MUSIC CYPRUS: Επιστρέφει δυναμικά για 8η συνεχή χρονιά!

Το Make Music Cyprus επιστρέφει δυναμικά για 8η συνεχή...

COFFEE BERRY ΚΥΠΡΟΣ: 10 χρόνια μαζί

Δέκα χρόνια δημιουργικής απόλαυσης και νέων εμπειριών Δέκα χρόνια επιτυχημένης...

Related Articles

Popular Categories