ΚAIΡΟΣ: Για τους “τολμηρούς” σήμερα η παραλία-Δεν αποκλείονται μεμονωμένες βροχές

Σήμερα Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο στο δυτικό μισό του νησιού θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες κυρίως χαμηλές νεφώσεις.

Το μεσημέρι και το απόγευμα νεφώσεις που θα αναπτυχθούν δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη σύντομη βροχή, σε ορισμένες περιοχές στο εσωτερικό και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντομα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ και παροδικά τοπικά το απόγευμα μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια για να καταστεί το απόγευμα μέχρι ταραγμένη, στα ανατολικά και ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 28 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά αργότερα σε υπήνεμες περιοχές ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά θα παρατηρείται τοπικά αυξημένη χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα, για να παραμείνει λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές ενώ μέχρι την Τετάρτη αναμένεται σταδιακή άνοδος για να κυμανθεί, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΚΟΡΝΟΣ: Παιδική εκδήλωση με μάγο, μασκότ και bingo

Ένα απόγευμα αφιερωμένο στα παιδιά και την οικογένεια ετοιμάζει...

ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ: Στο 95% η αύξηση περιστατικών στην Κύπρο – Ανησυχία εκπαιδευτικών και έκκληση για μέτρα

Ανησυχητικές διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει το φαινόμενο της σχολικής...

ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ: Τέλος το τσιγάρο στο αυτοκίνητο – Τσουχτερά πρόστιμα και όφελος για υγεία και τσέπη στην Κύπρο

Νέα δεδομένα ισχύουν πλέον για τους καπνιστές που οδηγούν...

ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΟΔΗΓΟΣ: Σύλληψη μετά από επεισόδιο με την Αστυνομία – Επανέρχεται το ζήτημα των ελέγχων αλκοόλης

Με αφορμή τη σύλληψη γυναίκας στην επαρχία Αμμοχώστου για...

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ: Ζητούν συνάντηση με τον Πρόεδρο – Προειδοποιούν για κινητοποιήσεις με βαρέα οχήματα

Σε κινητοποίηση προχωρούν κτηνοτρόφοι, με αντιπροσωπεία τους να μεταβαίνει...

Topics

ΚΟΡΝΟΣ: Παιδική εκδήλωση με μάγο, μασκότ και bingo

Ένα απόγευμα αφιερωμένο στα παιδιά και την οικογένεια ετοιμάζει...

ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ: Στο 95% η αύξηση περιστατικών στην Κύπρο – Ανησυχία εκπαιδευτικών και έκκληση για μέτρα

Ανησυχητικές διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει το φαινόμενο της σχολικής...

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ: Ζητούν συνάντηση με τον Πρόεδρο – Προειδοποιούν για κινητοποιήσεις με βαρέα οχήματα

Σε κινητοποίηση προχωρούν κτηνοτρόφοι, με αντιπροσωπεία τους να μεταβαίνει...

ΝΥΧΤΑ «ΣΚΟΥΠΑ»: Έξι συλλήψεις, δεκάδες έλεγχοι και καταγγελίες

Έξι πρόσωπα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας,...

ΚΑΙΡΟΣ: Αστάθεια με σκόνη και πιθανές βροχές μέχρι Κυριακή

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, δημιουργώντας ένα σκηνικό...

Related Articles

Popular Categories