ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ

Παράδειγμα προς μίμηση, αποτελεί ο Κώστας Κακογιάννης ο οποίος πρόσφερε το χρηματικό του βραβείο, το οποίο κέρδισε από το Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου. Ο καλλιτέχνης είχε υποσχεθεί ότι το χρηματικό βραβείο θα το δώσει σε καλλιτέχνες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, λόγω της πανδημίας.

Ο Κώστας Κακογιάννης, ο οποίος έλαβε το βραβείο ως καλύτερος δημιουργός της χρονιάς παρέδωσε το βραβείο των 3.000 ευρώ. Από τη πλευρά του, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΣΥΝΕΚ σε ανακοίνωση του ανέφερε ότι συγχαρεί το καλό συνάδελφο και φίλο Κώστα Κακογιάννη και τον  ευχαριστεί θερμά για την γενναιοδωρία του να παραδώσει το χρηματικό βραβείο αξίας €3000 στην ΠΑΣΥΝΕΚ.

«Με την πράξη του αυτή θα βοηθήσει καλλιτέχνες που αντιμετωπίζουν σήμερα λόγω πανδημίας προβλήματα διαβίωσης.  Η ΠΑΣΥΝΕΚ επικροτεί αυτού του είδους τις ενέργειες που δείχνουν την ανθρωπιά του Κύπριου καλλιτέχνη και εύχεται στον Κώστα Κακογιάννη τα καλύτερα στην σπουδαία μουσική του σταδιοδρομία».

Hot this week

ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Και στο διάβα σου, ποιος ξέρει… μπορεί να συναντήσεις και την αλεπού

«Άλλο να δηλώνεις άνθρωπος και άλλο να είσαι». Μια...

ΛΟΝΔΙΝΟ: Από καταπράσινα έγιναν… καφέ – Η ξηρασία αλλάζει την εικόνα των πάρκων-(Βίντεο)

Εικόνα που δύσκολα θυμίζει το γνώριμο καταπράσινο Λονδίνο καταγράφεται...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΤ: Μισή ώρα μετά την αποχώρηση του ναυαγοσώστη πνίγηκε η 35χρονη μητέρα

Μισή ώρα περίπου μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας του...

Topics

ΛΟΝΔΙΝΟ: Από καταπράσινα έγιναν… καφέ – Η ξηρασία αλλάζει την εικόνα των πάρκων-(Βίντεο)

Εικόνα που δύσκολα θυμίζει το γνώριμο καταπράσινο Λονδίνο καταγράφεται...

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ: Η ανθρώπινη ζωή πάνω από …λίγα

Ο δημοσιογράφος του OLOI Media Νίκος Κατσαρός σχολιάζει με...

Related Articles

Popular Categories