ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Η εξόδιος ακολουθία του 22χρονου δόκιμου αστυνομικού-Στο σημείο της τραγικής σύγκρουσης έχει εγκατασταθεί ομοίωμα εκκλησίας

Η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου βρίσκεται σε κατάσταση βαρύ πένθους μετά τον θάνατο του Δοκίμου Αστυφύλακα Κώστα Δημητρίου, μόλις 22 ετών, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε οδική σύγκρουση χθες το βράδυ.

Ο Κώστας Δημητρίου εντάχθηκε στις τάξεις της Αστυνομίας Κύπρου στις 27 Νοεμβρίου 2023, με όνειρα και φιλοδοξίες για το μέλλον του. Η ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του. Η υποστήριξη και η στήριξη προς την οικογένεια του εκλιπόντος είναι απόλυτα δεδομένη, ιδίως σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η εξόδιος ακολουθία του Κώστα Δημητρίου θα τελεστεί αύριο Τρίτη 29/10/2024, στις 10π.μ., από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Μάρκου στον Αρχάγγελο. Στο σημείο της τραγικής σύγκρουσης έχει εγκατασταθεί ένα ομοίωμα εκκλησίας, το οποίο λειτουργεί ως μνημείο για τον Κώστα Δημητρίου.

Αυτή η κίνηση δείχνει τον σεβασμό και την εκτίμηση προς τη ζωή του και την προσφορά του. Η απώλειά του έχει συγκλονίσει όλους όσοι τον γνώριζαν και συνιστά μια σφοδρή υπενθύμιση της επικινδυνότητας των δρόμων.

Hot this week

Η Kaia Gerber φόρεσε Calvin Klein Collection στο Summer Uni Party

Η Kaia Gerber, ηθοποιός και μοντέλο, εμφανίστηκε με Calvin...

ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Η Μαρία Σωκράτους αντικαθιστά τον Νικόδημο Φακοντή στην υπόθεση-Διακοπή της συνεδρίασης

Απρόοπτη εξέλιξη σημειώθηκε κατά τη σημερινή διαδικασία ενώπιον του...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε φορτηγό τα ξημερώματα – Έντονες φλόγες και πυκνοί καπνοί στην περιοχή του Αγίου Νικολάου- (Βίντεο)

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/6) στη Λεμεσό,...

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ: Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργούν σήμερα οι δημόσιες υπηρεσίες υγείας

Σε 24ωρη παγκύπρια απεργία βρίσκονται από χθες τα Μεσάνυχτα...

Topics

Η Kaia Gerber φόρεσε Calvin Klein Collection στο Summer Uni Party

Η Kaia Gerber, ηθοποιός και μοντέλο, εμφανίστηκε με Calvin...

ΘΟΚ: «Ίων» του Ευριπίδη – Το αίνιγμα της ταυτότητας σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου (ΘΟΚ) επιστρέφει δυναμικά το καλοκαίρι...

Related Articles

Popular Categories