ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ: «ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ» (βίντεο-όλη η συνέντευξη)

Αδιανόητα χαρακτηρίζει τα όσα λέγονται γύρω από το όνομα του, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα συγκινημένος σε περιπτώσεις ατόμων που μέσα από το διαδίκτυο του εύχονται «να πάθει καρκίνο».

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μιλήσει για όλα αυτά που του καταλογίζουν τον τελευταίο καιρό.

«Πρόκειται για μια επώδυνη στιγμή για το θέατρο, όπως και στις γέννες, όμως, οι επώδυνες στιγμές μπορεί να φέρουν κάτι ελπιδοφόρο και καλό. Όλοι στο θέατρο είμαστε ένα μικρό χωριό. Είναι τρομερό λάθος να πιστεύεται ότι η τέχνη είναι έτσι. Η τέχνη έχει πάθει ζημιά. Αξίζει να μιλήσουμε για αυτό το θέμα».

Ο ίδιος πάντως υπογράμμισε,  πως «δεν πέφτει από τα σύννεφα» με όσα καταγγέλλονται. «Δεν υπάρχει τρόπος να αντιδράσεις. Κυκλοφορούσαν πράγματα αλλά δεν μπορούσες να τα κάνεις κάτι. Γίνονταν εν κρυπτώ. Οι μόνες συμπεριφορές για τις οποίες μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα είναι οι δικές μου» ανέφερε.

Όπως είναι γνωστό ο ένας από τους γνωστούς σκηνοθέτες και ηθοποιός που καταγγέλθηκε για περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανέφερε

«Δεν έχω υπάρξει φίλος και συνεργάτης μόνο με έναν από τα πρόσωπα που καταγγγέλονται. Έχω υπάρξει στενός φίλος και συνεργάτης με τουλάχιστον δύο. Είναι θεμιτή η ανάγκη του κόσμου να προσπαθήσει να καταλάβει. Τα πράγματα που ακούγονται είναι αποτρόπαια και φρικτά. Όλα γίνονται εν κρυπτώ. Με κανέναν από τους ανθρώπους αυτούς δεν κάναμε παρέα. Αλλά ακόμα και να κάνεις παρέα δεν μπορείς να γνωρίζεις τι κάνω στο σπίτι μου.

«Υπάρχει μια γενιά ανθρώπων, η δική μου γενιά που δεν θα συναντήσεις τέτοια πράγματα»

Όταν ο ίδιος αναφέρθηκε για τις κατηγορίες που λέγονται εις βάρος του και της οικογένειας της συντρόφου του περί συγκάλυψης τέτοιων συμπεριφορών είπε χαρακτηριστικά πως δεν έχει συμμετάσχει ούτε εκείνος ούτε άνθρωπος από το περιβάλλον του σε προσπάθεια συγκάλυψης τέτοιων συμπεριφορών και ανθρώπων.  «Δεν φοβάμαι κανέναν. Είμαι πάρα πολύ εντάξει στις εργασιακές σχέσεις μου και τις άλλες. Τα ψέματα που έχουν ακουστεί για μένα είναι αδιανόητα. Έχω ακούσει ότι έχω εμπλακεί ως και σε μαχαιρώματα. Είναι ψευδές ότι προσπάθησα να συγκαλύψω όλα αυτά τα γεγονότα ούτε και κανείς από το στενό μου περιβάλλον».

https://streamable.com/955wzq

Hot this week

Το City of Dreams Mediterranean προάγει την ενημέρωση και την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού

Με μια σειρά δράσεων αφιερωμένων στην ενημέρωση και την...

ΠΑΦΟΣ: Της ζήτησαν επικαιροποίηση στοιχείων και της άδειασαν €6.000 από τον λογαριασμό

Ένα email που έμοιαζε να έχει σταλεί από τράπεζα...

ΠΛΑΚΑ: Πήγαν για χαλκό, άφησαν πίσω έξι νεκρούς – Τρεις συλλήψεις

Απόπειρα κλοπής χάλκινων σωληνώσεων φέρεται να βρίσκεται πίσω από...

ΠΑΦΟΣ: Αυτοκίνητο χτύπησε δύο ποδηλάτισσες – Η μία τραυματίστηκε, η άλλη έφυγε από το σημείο

Δύο γυναίκες που κινούνταν με ποδήλατα στον δρόμο Πόλης...

Topics

Το City of Dreams Mediterranean προάγει την ενημέρωση και την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού

Με μια σειρά δράσεων αφιερωμένων στην ενημέρωση και την...

ΠΛΑΚΑ: Πήγαν για χαλκό, άφησαν πίσω έξι νεκρούς – Τρεις συλλήψεις

Απόπειρα κλοπής χάλκινων σωληνώσεων φέρεται να βρίσκεται πίσω από...

ΠΕΦΤΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στους 5 βαθμούς τα ορεινά – Με βροχές το Σαββατοκύριακο

Επιτέλους, ο καιρός θυμίζει χειμώνα, με τη θερμοκρασία να...

Related Articles

Popular Categories