ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ: «ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ» (βίντεο-όλη η συνέντευξη)

Αδιανόητα χαρακτηρίζει τα όσα λέγονται γύρω από το όνομα του, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα συγκινημένος σε περιπτώσεις ατόμων που μέσα από το διαδίκτυο του εύχονται «να πάθει καρκίνο».

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μιλήσει για όλα αυτά που του καταλογίζουν τον τελευταίο καιρό.

«Πρόκειται για μια επώδυνη στιγμή για το θέατρο, όπως και στις γέννες, όμως, οι επώδυνες στιγμές μπορεί να φέρουν κάτι ελπιδοφόρο και καλό. Όλοι στο θέατρο είμαστε ένα μικρό χωριό. Είναι τρομερό λάθος να πιστεύεται ότι η τέχνη είναι έτσι. Η τέχνη έχει πάθει ζημιά. Αξίζει να μιλήσουμε για αυτό το θέμα».

Ο ίδιος πάντως υπογράμμισε,  πως «δεν πέφτει από τα σύννεφα» με όσα καταγγέλλονται. «Δεν υπάρχει τρόπος να αντιδράσεις. Κυκλοφορούσαν πράγματα αλλά δεν μπορούσες να τα κάνεις κάτι. Γίνονταν εν κρυπτώ. Οι μόνες συμπεριφορές για τις οποίες μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα είναι οι δικές μου» ανέφερε.

Όπως είναι γνωστό ο ένας από τους γνωστούς σκηνοθέτες και ηθοποιός που καταγγέλθηκε για περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανέφερε

«Δεν έχω υπάρξει φίλος και συνεργάτης μόνο με έναν από τα πρόσωπα που καταγγγέλονται. Έχω υπάρξει στενός φίλος και συνεργάτης με τουλάχιστον δύο. Είναι θεμιτή η ανάγκη του κόσμου να προσπαθήσει να καταλάβει. Τα πράγματα που ακούγονται είναι αποτρόπαια και φρικτά. Όλα γίνονται εν κρυπτώ. Με κανέναν από τους ανθρώπους αυτούς δεν κάναμε παρέα. Αλλά ακόμα και να κάνεις παρέα δεν μπορείς να γνωρίζεις τι κάνω στο σπίτι μου.

«Υπάρχει μια γενιά ανθρώπων, η δική μου γενιά που δεν θα συναντήσεις τέτοια πράγματα»

Όταν ο ίδιος αναφέρθηκε για τις κατηγορίες που λέγονται εις βάρος του και της οικογένειας της συντρόφου του περί συγκάλυψης τέτοιων συμπεριφορών είπε χαρακτηριστικά πως δεν έχει συμμετάσχει ούτε εκείνος ούτε άνθρωπος από το περιβάλλον του σε προσπάθεια συγκάλυψης τέτοιων συμπεριφορών και ανθρώπων.  «Δεν φοβάμαι κανέναν. Είμαι πάρα πολύ εντάξει στις εργασιακές σχέσεις μου και τις άλλες. Τα ψέματα που έχουν ακουστεί για μένα είναι αδιανόητα. Έχω ακούσει ότι έχω εμπλακεί ως και σε μαχαιρώματα. Είναι ψευδές ότι προσπάθησα να συγκαλύψω όλα αυτά τα γεγονότα ούτε και κανείς από το στενό μου περιβάλλον».

https://streamable.com/955wzq

Hot this week

Δωρεάν ετήσια συνδρομή για έναν χρόνο στις premium κάρτες της Eurobank

Gold Credit Visa & Platinum Credit Mastercard από τη...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 23χρονος φέρεται να παρέσυρε 43χρονο με το όχημά του μέσα σε συνεργείο– Συνελήφθη τα ξημερώματα

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε συνεργείο...

ΣΤΟ ΦΩΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ: Έζησε πριν από 30 εκατ. χρόνια

Ένα απολίθωμα που για δεκαετίες παρέμενε ξεχασμένο σε μουσείο...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ: Το σχολείο του μέλλοντος ξεκινά από εσένα!

Φαντάσου ένα σχολείο που δεν προετοιμάζει απλώς τα παιδιά...

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο 37ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ: Αρχίζει στην Πάφο η δίκη για τον θάνατο του τρίχρονου παιδιού

Η αντίστροφη μέτρηση ολοκληρώθηκε για την πολύκροτη υπόθεση που...

Topics

ΣΤΟ ΦΩΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ: Έζησε πριν από 30 εκατ. χρόνια

Ένα απολίθωμα που για δεκαετίες παρέμενε ξεχασμένο σε μουσείο...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ: Το σχολείο του μέλλοντος ξεκινά από εσένα!

Φαντάσου ένα σχολείο που δεν προετοιμάζει απλώς τα παιδιά...

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο 37ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ: Αρχίζει στην Πάφο η δίκη για τον θάνατο του τρίχρονου παιδιού

Η αντίστροφη μέτρηση ολοκληρώθηκε για την πολύκροτη υπόθεση που...

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Τροχαίο παρέλυσε την κυκλοφορία προς Λευκωσία – Ουρές χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο

Σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία προκάλεσε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε...

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΥΡΑ ΜΑΜΟΣ: Eπαναλανσάρεται και κερδίζει το Κυπριακό κοινό

Το φετινό καλοκαίρι, η μπίρα ΜΑΜΟΣ έδωσε τον δικό...

Related Articles

Popular Categories