ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ: «ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ» (βίντεο-όλη η συνέντευξη)

Αδιανόητα χαρακτηρίζει τα όσα λέγονται γύρω από το όνομα του, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα συγκινημένος σε περιπτώσεις ατόμων που μέσα από το διαδίκτυο του εύχονται «να πάθει καρκίνο».

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μιλήσει για όλα αυτά που του καταλογίζουν τον τελευταίο καιρό.

«Πρόκειται για μια επώδυνη στιγμή για το θέατρο, όπως και στις γέννες, όμως, οι επώδυνες στιγμές μπορεί να φέρουν κάτι ελπιδοφόρο και καλό. Όλοι στο θέατρο είμαστε ένα μικρό χωριό. Είναι τρομερό λάθος να πιστεύεται ότι η τέχνη είναι έτσι. Η τέχνη έχει πάθει ζημιά. Αξίζει να μιλήσουμε για αυτό το θέμα».

Ο ίδιος πάντως υπογράμμισε,  πως «δεν πέφτει από τα σύννεφα» με όσα καταγγέλλονται. «Δεν υπάρχει τρόπος να αντιδράσεις. Κυκλοφορούσαν πράγματα αλλά δεν μπορούσες να τα κάνεις κάτι. Γίνονταν εν κρυπτώ. Οι μόνες συμπεριφορές για τις οποίες μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα είναι οι δικές μου» ανέφερε.

Όπως είναι γνωστό ο ένας από τους γνωστούς σκηνοθέτες και ηθοποιός που καταγγέλθηκε για περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανέφερε

«Δεν έχω υπάρξει φίλος και συνεργάτης μόνο με έναν από τα πρόσωπα που καταγγγέλονται. Έχω υπάρξει στενός φίλος και συνεργάτης με τουλάχιστον δύο. Είναι θεμιτή η ανάγκη του κόσμου να προσπαθήσει να καταλάβει. Τα πράγματα που ακούγονται είναι αποτρόπαια και φρικτά. Όλα γίνονται εν κρυπτώ. Με κανέναν από τους ανθρώπους αυτούς δεν κάναμε παρέα. Αλλά ακόμα και να κάνεις παρέα δεν μπορείς να γνωρίζεις τι κάνω στο σπίτι μου.

«Υπάρχει μια γενιά ανθρώπων, η δική μου γενιά που δεν θα συναντήσεις τέτοια πράγματα»

Όταν ο ίδιος αναφέρθηκε για τις κατηγορίες που λέγονται εις βάρος του και της οικογένειας της συντρόφου του περί συγκάλυψης τέτοιων συμπεριφορών είπε χαρακτηριστικά πως δεν έχει συμμετάσχει ούτε εκείνος ούτε άνθρωπος από το περιβάλλον του σε προσπάθεια συγκάλυψης τέτοιων συμπεριφορών και ανθρώπων.  «Δεν φοβάμαι κανέναν. Είμαι πάρα πολύ εντάξει στις εργασιακές σχέσεις μου και τις άλλες. Τα ψέματα που έχουν ακουστεί για μένα είναι αδιανόητα. Έχω ακούσει ότι έχω εμπλακεί ως και σε μαχαιρώματα. Είναι ψευδές ότι προσπάθησα να συγκαλύψω όλα αυτά τα γεγονότα ούτε και κανείς από το στενό μου περιβάλλον».

https://streamable.com/955wzq

Hot this week

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ: Η Κύπρος ανεβαίνει στη σκηνή της Αθήνας με τρεις ξεχωριστές παραστάσεις

Τρεις κυπριακές θεατρικές παραγωγές που ξεχώρισαν κατά τη θεατρική...

ΥΠΑΝ: Στο Προεδρικό οι εργαζόμενοι – «Δεν πάει άλλο» με την καθυστέρηση της νομοθεσίας

Σε κινητοποίηση κατέρχονται οι εργαζόμενοι στα Υποστηρικτικά Προγράμματα του...

«ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ: 24 περιστατικά και 14 συλλήψεις σε μόλις έξι μήνες

Αυξημένες σε σχέση με το 2025 είναι οι επιθέσεις...

Topics

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ: Η Κύπρος ανεβαίνει στη σκηνή της Αθήνας με τρεις ξεχωριστές παραστάσεις

Τρεις κυπριακές θεατρικές παραγωγές που ξεχώρισαν κατά τη θεατρική...

ΥΠΑΝ: Στο Προεδρικό οι εργαζόμενοι – «Δεν πάει άλλο» με την καθυστέρηση της νομοθεσίας

Σε κινητοποίηση κατέρχονται οι εργαζόμενοι στα Υποστηρικτικά Προγράμματα του...

ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ: «Γιατί μία εβδομάδα μετά;» – Αλλάζει η ημερομηνία από του χρόνου

Έντονες είναι οι αντιδράσεις γονέων μαθητών της Δημοτικής Εκπαίδευσης...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επίθεση με ρόπαλα μετά από εκδήλωση σε αθλητικό σωματείο – Τρεις τραυματίες

Υπόθεση επίθεσης, τραυματισμού και κατοχής επιθετικών οργάνων διερευνά η...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνο σκηνικό στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας–Λεμεσού – Κομμάτια ελαστικού στη μέση του δρόμου-(Βίντεο)

Ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο περιστατικό καταγράφηκε σήμερα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας–Λεμεσού,...

Related Articles

Popular Categories