23.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ: Το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στο χωριό Κίνι - Καλοκαιρινές περιπέτειες στη...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ: Το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στο χωριό Κίνι – Καλοκαιρινές περιπέτειες στη Σύρο με τα παιδιά της-(Βίντεο-Φώτο)

-

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου επέλεξε φέτος να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Σύρο, την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, συνοδευόμενη από τα δύο της παιδιά, την Αριάνδη και τον Νικόλα.

Το νησί είναι γνωστό για την αρχοντική του αρχιτεκτονική, το μοναδικό ηλιοβασίλεμα και την αυθεντικότητα των κατοίκων του, αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν γαλήνη και ομορφιά. Δεν ήταν λίγοι οι Κύπριοι που φέτος επέλεξαν τη Σύρο για τις διακοπές τους, με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου να ξεχωρίζει ανάμεσά τους, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή στο αρχοντικό αυτό νησί.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, μαζί με τα παιδιά της, ανάμεσα σε άλλα, επισκέφθηκε το γραφικό χωριό Κίνι, όπου απόλαυσαν το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, ένα από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά της Σύρου. Η οικογένεια περπάτησε στα γραφικά σκαλιά της Ερμούπολης, εξερευνώντας τα ιστορικά της αξιοθέατα, όπως το θέατρο Απόλλων, το οποίο αποτελεί μια μικρογραφία της περίφημης Σκάλας του Μιλάνου.

Η διαμονή τους στην Ερμούπολη, την καρδιά της Σύρου, η οποία σφύζει από ζωή τις βραδινές ώρες, τους πρόσφερε πολλές επιλογές για φαγητό, ψυχαγωγία και νυχτερινές βόλτες στα στενά της πόλης. Οι στιγμές που πέρασαν εκεί ήταν αξέχαστες, καθώς η Σύρος προσέφερε το τέλειο σκηνικό για ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές.

Το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στο Κίνι

Το γραφικό χωριουδάκι στο Κίνι που κατά τους καλοκαιρινούς μήνες σφύζει από ζωή που λίγοι και εκλεκτοί μπορούν να απολαύσουν

Από ψηλά βλέπεις όλη την Ερμούπολη

Μετά τις αξέχαστες στιγμές στη Σύρο, η γνωστή παρουσιάστρια συνέχισε τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις με μια επίσκεψη στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, που απέχει μόλις μισή ώρα με το καράβι από τη Σύρο.

Εκεί, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και τα παιδιά της είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις χρυσαφένιες παραλίες και την έντονη ζωή του νησιού, ολοκληρώνοντας τις διακοπές τους στα νησιά των Κυκλάδων με τον καλύτερο τρόπο ενώ δεν αποκλείεται να συνεχιστούν περαιτέρω οι διακοπές της γνωστής παραγωγού και παρουσιάστριας.

Καθ’ οδόν για Μύκονο

Στη Μύκονο

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: