ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΠΑΟΥ: Τελείωσε το χειρουργείο του 11χρονου μαχητή- Το πρώτο μήνυμα της μητέρας του από το νοσοκομείο της Γερμανίας-«Κυριάκο μου είσαι ο ήρωας της καρδιάς μου!»

Την μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής του βιώνει ο Κυριάκος Σπάου, ο οποίος βρίσκεται στην Γερμανία έχοντας δίπλα του, την μητέρα του Ελένη η οποία σε ανάρτησή της εκφράζει τα συναισθήματα της.

Όπως πληροφορηθήκαμε το χειρουργείο έχει τελειώσει και οι γονείς του περιμένουν την σχετική ενημέρωση από τους γιατρούς για την εξέλιξη της υγείας του.

«Αχ καρκίνε να’ σουν άνθρωπος για λίγο θέλω. Να μπορώ να σε πάρω από το χεράκι και να σε φέρω σε αυτά τα παγωμένα δωμάτια του πόνου αυτού. Μόνο τότε θα καταλαμβάνεις τι προκαλείς σε αυτές τες ψυχούλες. ΦΟΒΟΣ ΠΟΝΟΣ δυστυχία και αυτές οι φωνούλες που λεν μαμά φοβάμαι σ’ αγαπώ! Κυριάκο μου είσαι ο ΗΡΩΑΣ της καρδιάς μου!»

Να θυμίσουμε ότι η μητέρα του μικρού Κυριάκου Σπάου, Ελένη Σαμάρα κάλεσε τον κόσμο να προσευχηθεί μαζί τους καθώς ο 10χρονος Κυριάκος Σπάου καθώς ο καρκίνος του Κυριάκου έκανε μετάσταση και στον σπόνδυλο αυτή την φορά και είναι πολύ κρίσιμα. Να θυμίσουμε, ότι ο Κυριάκος Σπάου από το Λιοπέτρι διαγνώστηκε με ένα πολύ επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο τον Δεκέμβρη του 2020, σε ηλικία μόλις εννιά χρονών. Μετά από ένα μεγάλο Γολγοθά που κλήθηκε να ανέβει σε μια τόσο τρυφερή ηλικία, τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να βγει νικητής, χτυπώντας την καμπάνα του Παιδοογκολογικού, για να σημάνει το τέλος της δοκιμασίας του.

Hot this week

ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Καταγγελίες για επανειλημμένες αποκοπές νερού – «Απαράδεκτη η κατάσταση»

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες κατοίκων της Κοκκινοτριμιθιάς για τις...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Η κίνηση του Στέλιου Χατζηιωάννου που έκανε τον γύρο του κόσμου – Τι γράφουν οι ξένες εφημερίδες

Στα διεθνή μέσα ενημέρωσης έφτασε η πρωτοβουλία του Στέλιου...

«ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ»: Έως €32.000 σε ιδιοκτήτες κατοικιών – Ποιοι μπορούν να πάρουν τη χορηγία

Μια σημαντική ευκαιρία για ιδιοκτήτες κατοικιών που θέλουν να...

ΚΑΥΣΙΜΑ: Νέα «φωτιά» στην αντλία – Τι θα γίνει με τον μειωμένο φόρο μετά τις 17 Σεπτεμβρίου

Νέα πίεση στις τιμές των καυσίμων προκαλεί η αναζωπύρωση...

Topics

ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Καταγγελίες για επανειλημμένες αποκοπές νερού – «Απαράδεκτη η κατάσταση»

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες κατοίκων της Κοκκινοτριμιθιάς για τις...

ΚΑΪΜΑΚΛΙ: Συνεχείς πτήσεις επιβατικών αεροσκαφών από την Τύμβου – Η απάντηση της Πολιτικής Αεροπορίας

Αναστάτωση και αρκετά ερωτήματα προκάλεσαν σήμερα σε κατοίκους του...

Related Articles

Popular Categories