27.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

-

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και το απόγευμα θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά θα εμφανίζονται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής ή και καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και στο ανατολικό μισό του νησιού μετά το μεσημέρι.Την Παρασκευή θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι ενώ το Σάββατο ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα σημειώσει πτώση για να κυμανθεί κοντά ή λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

20ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ: Αγώνας κατά των ναρκωτικών- Ποιοι θα αγωνιστούν...

Για άλλη μια χρονιά, ο Όμιλος Παλαιμάχων Λευκωσίας αφιερώνει τους ποδοσφαιρικούς του αγώνες στον αγώνα κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών, στέλνοντας το ηχηρό μήνυμα: «Στόχος...