ΔΡ. ΚΥΠΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ:ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ- «ΤΑ ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ…» (βίντεο)

Η παγκόσμια προσωπικότητα στον χώρο της Ιατρικής, ο διακεκριμένος Καθηγητής Εμβρυικής Ιατρικής, Κύπρος Νικολαϊδης, ο άνθρωπος που τιμήθηκε χθες από τον πρόεδρο της κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, με  την ύψιστη τιμή της Κυπριακής Δημοκρατίας, το Μεγαλόσταυρο του Τάγματος Μακαρίου του τρίτου, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του, την πανδημία αλλά και την σημαντικότητα του εμβολιασμού.

Ο Κύπριος επιστήμονας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι»  και στον Νικήτα Κυριάκου, στον οποίο ανέφερε ότι τα νέα εμβόλια είναι η σωτηρία μας.

 «Για εμένα ο εμβολιασμός ήταν λύτρωση, αφού σαν αποτέλεσμα της αρρώστιας που είχα (καρκίνο του αίματος και μετά μεταμόσχευση μυελού) έπρεπε πέρυσι να μείνω κλειστός μακριά από τους ασθενείς μου, διότι υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να πεθάνω από οποιαδήποτε μόλυνση με τον κορωνοϊό. Όταν εμβολιάστηκα ήταν για εμένα μια μεγάλη λύτρωση».

Ο κορυφαίος επιστήμονας εξέφρασε την άποψη ότι τα νέα εμβόλια είναι η σωτηρία μας από αυτή τη μεγάλη τραγωδία που περνά ολόκληρη η ανθρωπότητα, ενώ σημείωσε ότι αισθάνεται ευχαριστημένος με το ποσοστό εμβολιασμού στην Κύπρο, αν και αυτό πρέπει να αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

«Είναι λυπηρό να μπαίνει το ερώτημα κατά πόσο επηρεάζονται τα γονίδια ή το DNA μας από τους εμβολιασμούς. Υπάρχουν διάφορες άλλες θεωρίες ότι είναι ο Bill Gates που προσπαθεί μέσω τον εμβολίων να μπει στον εγκέφαλο μας, αυτά είναι απίστευτα ηλίθια επιχειρήματα».

Όσον αφορά το κατά πόσο πρέπει οι έγκυες γυναίκες καθώς και αυτές που θηλάζουν να εμβολιαστούν, ο γιατρός υποστήριξε πως αυτές πρέπει να το πράξουν περισσότερο από τον καθένα, ενώ σημείωσε πως το εμβόλιο δεν εγκυμονεί κανένα κίνδυνο ούτε για τις ίδιες αλλά ούτε και για τα μωρά τους.

Hot this week

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη και ο 17χρονος που καταζητείτο για τα επεισόδια στο «Αμμόχωστος» – 8 οι συλλήψεις

Ακόμη ένας 17χρονος συνελήφθη σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου, από την...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Θρήνος στην κηδεία της 14χρονης Νίσα – Λύγισαν τα αδέλφια της, αγνοείται ακόμη ο πατέρας

Με βαθιά οδύνη οδηγήθηκε σήμερα στην τελευταία της κατοικία...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Ο 20χρονος μοναχογιός που γύρισε πίσω για να σώσει δύο παιδιά – Έκτοτε αγνοείται

Συγκίνηση προκαλεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ιστορία του...

ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ: Ο Χρίστος Κακουλλή εκπροσωπεί την Κύπρο στη Biennale της Μαρίας Κάλλας

Ένα έργο με άρωμα Κύπρου και έντονο ελληνικό συμβολισμό...

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΔΑΛΙ: Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ – Χωρίς ρεύμα η περιοχή

Νέα βλάβη στην ηλεκτροδότηση σημειώθηκε στο Δάλι, μετά από...

Topics

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΔΑΛΙ: Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ – Χωρίς ρεύμα η περιοχή

Νέα βλάβη στην ηλεκτροδότηση σημειώθηκε στο Δάλι, μετά από...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Στις φλόγες αυτοκίνητο εν κινήσει – Πληθαίνουν τα περιστατικά-(Βίντεο)

Στις φλόγες τυλίχθηκε αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο, με...

«Πάμε να αλλάξουμε τον κόσμο»

Ένα πρωτότυπο παιδικό μιούζικαλ του Γιώργου Τσιάκκα, σε σκηνοθεσία...

Related Articles

Popular Categories