Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
15.2 C
Cyprus

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και τις απογευματινές ώρες πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά σταδιακά στα προσήνεμα θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα ανατολικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα νότια και τα δυτικά παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση αύριο και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα το Σαββατοκύριακο, τα οποία είναι λίγο πιο κάτω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Hot this week

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ: Θλίψη για τον θάνατό του – Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον πρώτο πρόεδρο της Accept–ΛΟΑΤΙ Κύπρου

Ο Κώστας Γαβριηλίδης, σημαντική προσωπικότητα στην Κύπρο για την...

ΑΤΤΑΛΕΙΑ: Λεωφορείο ανατράπηκε λόγω ομίχλης και βροχής – Οκτώ νεκροί, 26 τραυματίες

Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και 26 τραυματίστηκαν σε δυστύχημα με...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τι ισχύει στους χώρους «έξυπνης στάθμευσης»

Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής εφαρμόζονται στους δημοτικούς χώρους στάθμευσης, σύμφωνα...

ΤΡΟΟΔΟΣ: Στα χιόνια οι Κύπριοι και αυτό το Σαββατοκύριακο – Ελεγχόμενη η πρόσβαση προς τον Όλυμπο

Πυκνή τροχαία κίνηση καταγράφεται από το πρωί του Σαββάτου...

ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ 20 ΜΗΝΩΝ: Πολίτες διαμαρτύρονται για τα έργα στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας-(Βίντεο)

Την έντονη ανησυχία τους για τη στασιμότητα στα έργα...

Topics

ΑΤΤΑΛΕΙΑ: Λεωφορείο ανατράπηκε λόγω ομίχλης και βροχής – Οκτώ νεκροί, 26 τραυματίες

Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και 26 τραυματίστηκαν σε δυστύχημα με...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τι ισχύει στους χώρους «έξυπνης στάθμευσης»

Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής εφαρμόζονται στους δημοτικούς χώρους στάθμευσης, σύμφωνα...

ΚΑΙΡΟΣ: Ένας συνδυασμός «δύσκολος» -Σκόνη, βροχές, άνεμοι και χιονιά

Ο καιρός στην Κύπρο μπαίνει σε ένα πιο… πολυδιάστατο...

«ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ»: Το φεγγάρι του Φεβρουαρίου – Η καλύτερη ώρα για να το δείτε

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι την πανσέληνο του Φεβρουαρίου, γνωστή...

Related Articles

Popular Categories