ΚΥΠΡΟΣ: Θα “παγώσουμε” και απόψε- Στον ένα βαθμό η θερμοκρασία στο εσωτερικό

Η ψυχρή αέρια μάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά από την Κυριακή. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 76 εκατοστά.

Απόψε, θα παρατηρούνται αρχικά αυξημένες νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή, κυρίως στα βορειοδυτικά, ωστόσο αργότερα ο καιρός θα καταστεί κατά τόπους κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά αρχικά στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά τοπικά στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στον 1 βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 4 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 6 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους μείον 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, στα ημιορεινά, αλλά και σε υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού αναμένεται παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα παράλια που στα βορειοδυτικά δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Από το μεσημέρι και μετά ωστόσο, ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους κυρίως συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων κυρίως ελαφρών βροχών καθώς και ελαφράς χιονόπτωσης, τοπικά στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευμα στα δυτικά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους κυρίως συννεφιασμένος, ενώ στις παράλιες κυρίως περιοχές δυνατό να σημειωθεί μεμονωμένη ελαφρά βροχή καθώς και παροδική ελαφρά χιονόπτωση τοπικά στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ κυρίως από το μεσημέρι και μετά αναμένονται τοπικές βροχές και χιονόπτωση, τοπικά στα ψηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα και τοπικά στα ψηλότερα ορεινά χιονόπτωση. Το βράδυ αναμένεται βελτίωση του καιρού. . Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ τοπικά δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή καθώς και ελαφρά χιονόπτωση τοπικά στα ψηλότερα ορεινά.. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

BEAUTY LINE ACADEMY: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του Προγράμματος «Σύμβουλος Ομορφιάς»

Νέες ευκαιρίες καριέρας και νέος κύκλος το φθινόπωρο του...

ΚΥΠΡΟΣ: Στο «μισό βήμα» η βιωσιμότητα των ψαριών – προειδοποίηση από την αξιολόγηση της ΕΕ

Άνιση παραμένει η συνολική εικόνα και στην Κύπρο όσον...

ΚΙΝΗΜΑ ΚΥΝΗΓΩΝ: Εκτός ψηφοδελτίου ο υποψήφιος μετά από το περιστατικό σε ποδοσφαιρικό αγώνα – Η ανακοίνωση

Εκτός του ψηφοδελτίου για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές τέθηκε...

Topics

BEAUTY LINE ACADEMY: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του Προγράμματος «Σύμβουλος Ομορφιάς»

Νέες ευκαιρίες καριέρας και νέος κύκλος το φθινόπωρο του...

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2026: Πάνω από 651 υποψήφιοι – Την Τετάρτη η υποβολή υποψηφιοτήτων και όλες οι διαδικασίες

Περισσότεροι από 651 υποψήφιοι βουλευτές και βουλεύτριες αναμένεται να...

ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ: Στην πρώτη γραμμή της μάχης με το καθήκον-(Φώτο)

Ημέρα τιμής σήμερα για εκείνους που βρίσκονται πάντα εκεί...

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Θυελλώδεις άνεμοι έως 8 μποφόρ – «θα μας πάρει και θα μας σηκώσει» στα παράλια

Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας Κύπρου για...

Related Articles

Popular Categories