ΚΥΠΡΟΣ: Δε λέει να καλοκαιριάσει – Νεφώσεις και μεμονωμένες βροχές μετά το μεσημέρι

Με φθινοπωρινή ατμόσφαιρα θα τελειώσει και ο Μαϊος αφού η θερμοκρασία είναι χαμηλή με νεφώσεις και μεμονωμένες βροχές.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ μετά το μεσημέρι νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και τα βόρεια. Σε καταιγίδα είναι πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη αναμένονται μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά μετά το μεσημέρι ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή αυξημένες μέσες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές ελαφρές βροχές. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήματα κυρίως από την Πέμπτη μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΩΝ 30 ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: DNA τεστ έφεραν τα πάνω-κάτω – Η νέα βρετανική προειδοποίηση

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως λίγες ώρες μετά τις...

ΜΑΚΕΝΖΙ: F-16 πέταξαν πάνω από την παραλία – Σήκωσαν τα βλέμματα στον ουρανό οι λουόμενοι -(Αποκλειστικό-Βίντεο)

Ένα διαφορετικό σκηνικό αντίκρισαν το μεσημέρι οι λουόμενοι στο...

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ: Από την πτώση του ελικοπτέρου στη Σίφνο – Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή-(Βίντεο)

Νέες εικόνες από τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν από τη...

LADY’S MILE: Βούτηξε για να βρει το κινητό του και πνίγηκε – Παραλίγο τραγωδία και για δεύτερο 27χρονο

Μια βουτιά στη θάλασσα για ένα κινητό τηλέφωνο εξελίχθηκε...

Topics

Related Articles

Popular Categories