20.1 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΡΙΣΤΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ: NA BΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ

ΚΡΙΣΤΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ: NA BΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ

-

Tην ελευθερία της, νοιώθει ότι της στερούν η Κρίστυ Παπαδόπουλου, η οποία σε ανάρτησή της και δανειζόμενη ένα απόσπασμα από το βιβλίο «Το φάντασμα της αξόδευτης αγάπης», της συγγραφέως, Μάρω Βαμβουνάκη εκφράζει τα πραγματικά αισθήματα που νοιώθει αυτό το διάστημα.

Η γνωστή Κύπρια ηθοποιός δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες μαζί με τον αγαπημένο της σκύλο από την βόλτα της στην παλιά Λευκωσία αφού τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται κοντά στην οικογένεια της για να περάσει τις γιορτές. Σε όλες τις λεζάντες κάτω από τις φωτογραφίες δανείζεται αποσπάσματα από τον Γιώργο Σεφέρη στέλνοντας ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα για το 2020.

«Τίποτα μα τίποτα δεν εξοργίζει τον άνθρωπο όσο το να του στερούν την ελευθερία του, να μην του επιτρέπουν να είναι ο εαυτός του, είτε το καταλαβαίνει συνειδητά είτε όχι…. Μόνο από τον εαυτό μας κινδυνεύουμε, μόνο εκεί στο βυθό του βρίσκεται η Κόλαση κι ο Παράδεισός μας, γι αυτό και προς τα κει, προς τα μέσα, αξίζει να οδοιπορούμε. Κάθε δρόμος, και ο πιο μακρινός, και ο πιο φιλόδοξος πνευματικά, από και περνάει. Από κει περνάει ακόμα και η απάρνηση του εαυτού όταν την αποφασίσουμε. Γι αυτό θυμώνουμε όταν μας εμποδίζουν το μόνο δημιουργικό ταξίδι ζωής: να βρούμε τον εαυτό μας.»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: