Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου, 2025
8.7 C
Cyprus

ΚΡΙΣΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: «Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ»

Τους προβληματισμούς της, έθεσε η Κύπρια ηθοποιός Κρίστη Παπαδόπουλου όπου το τελευταίο διάστημα διανέμει στην ελληνική πρωτεύουσα. Η ίδια σχολιάζει όλα αυτά που συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος με το δικό της μοναδικό τρόπο καλώντας τους διαδικτυακούς της φίλους να προβληματιστούν.

Η ηθοποιός ευελπιστεί ότι ο χώρος του θεάτρου θα αλλάξει όχι προς την διαδικτυακή μορφή αλλά προς την ανθρώπινη, πιστεύοντας ότι η αλλαγή έρχεται εάν όλοι μαζί (οι ηθοποιοί) είναι ενωμένοι.

«Άγιος Κορονοϊός: Τελικά καλά έκαναν και μας έκλεισαν μέσα τόσους μήνες , δεν μπορούμε να εκφραστούμε μέσα από το θέατρο στην σκηνή , αλλά βγαίνουν πολύ σοβαρές καταγγελίες μέσα από την έκφραση μας για αυτά που μας απασχολούν τόσα χρόνια, όλοι τα ξέρουμε, σκεφτόμαστε διαφορετικά μετά από αυτή την κλεισούρα, και δεν θέλουμε να χαραμίσουμε τις ζωές μας άλλο! Κάνουμε αυτό το επάγγελμα που δεν βγάζουμε πάντα πολλά λεφτά, αλλά για την ψυχή μας θα έπρεπε να είναι βάλσαμο, αλλά πολλές φορές ανεχόμαστε πολλά, πολλά περισσότερα από άλλους κλάδους! Τελικά όντως θα αλλάξει ο χώρος μας, αλλά όχι προς την διαδικτυακή μορφή αλλά ως προς στην ανθρώπινη! Ας προβληματιστούμε! Άκουγα κάποια λίγα χρόνια τώρα συναδέλφους ηθοποιούς που λέγανε «θέλω να περνάω καλά μέσα σε αυτό! Προτιμώ να μην κάνω μια δουλειά και ας μην φανώ, αλλά όχι να μην περάσω καλά!

Άκουγα κάποια λίγα χρόνια τώρα συναδέλφους ηθοποιούς που λέγανε «θέλω να περνάω καλά μέσα σε αυτό! Προτιμώ να μην κάνω μια δουλειά και ας μην φανώ, αλλά όχι να μην περάσω καλά!» Είναι από τις λίγες δουλειές που λες πάω να παίξω και όχι πάω να δουλέψω! Πότε το παιχνίδι ήταν κάτι βάναυσο; Η αλλαγή έρχεται , και έρχεται όταν δεν την φοβόμαστε σε σύνολο! Και τελικά ας μάθουμε να είμαστε ενωμένοι και όχι ο καθένας μόνος του, πάντα το λένε και ποτέ δεν γινότανε! Είναι από τις λίγες δουλειές που λες πάω να παίξω και όχι πάω να δουλέψω! Πότε το παιχνίδι ήταν κάτι βάναυσο; Η αλλαγή έρχεται , και έρχεται όταν δεν την φοβόμαστε σε σύνολο! Και τελικά ας μάθουμε να είμαστε ενωμένοι και όχι ο καθένας μόνος του, πάντα το λένε και ποτέ δεν γινότανε! Κάποιες σκέψεις που απλά θυμήθηκα να τις μοιραστώ! Καλημέρα !»

Hot this week

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΜΟΔΡΟΜΟΣ: Ποιος είναι ο Κύπριος που κέρδισε στο The Voice-(Bίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Κωμοδρόμος ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού...

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχούλες, ψύχρα και… κουβερτούλα το βράδυ

Μεμονωμένες βροχές από το μεσημέρι και μετά, άνεμοι και...

BEAUTY: Όσα καλλυντικά δοκιμάσαμε το 2025

Το 2025 ήταν γεμάτο beauty πειρασμούς — από κρέμες...

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Δημιουργικές στιγμές με την 7χρονη βαφτιστικιά της –Ποιος κέρδισε στα επιτραπέζια;

Μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η πρόεδρος της...

ΠΕΔΙΑΙΟΣ: Όταν οι ιδιοκτήτες «πάνε διακοπές», οι σκύλοι μένουν στον δρόμο

Σύνηθες και άκρως ανησυχητικό φαινόμενο έχει καταστεί πλέον, ιδιαίτερα...

Topics

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΜΟΔΡΟΜΟΣ: Ποιος είναι ο Κύπριος που κέρδισε στο The Voice-(Bίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Κωμοδρόμος ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού...

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχούλες, ψύχρα και… κουβερτούλα το βράδυ

Μεμονωμένες βροχές από το μεσημέρι και μετά, άνεμοι και...

BEAUTY: Όσα καλλυντικά δοκιμάσαμε το 2025

Το 2025 ήταν γεμάτο beauty πειρασμούς — από κρέμες...

ΠΕΔΙΑΙΟΣ: Όταν οι ιδιοκτήτες «πάνε διακοπές», οι σκύλοι μένουν στον δρόμο

Σύνηθες και άκρως ανησυχητικό φαινόμενο έχει καταστεί πλέον, ιδιαίτερα...

ΤΖΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Μοίρασε δώρα σε παιδιά στο Καϊμακλί… πάνω σε φορτηγό-(Φώτο-Βίντεο)

Πάνω σε καταστόλιστο φορτηγό, ο επιχειρηματίας Τζον Χριστοδούλου, μαζί...

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ-ΔΑΝΙΕΛΑ: Ένα μουσικό ταξίδι συναισθημάτων-Πατέρας και κόρη επί σκηνής

Μια μουσική πανδαισία επί σκηνής υπόσχονται ο Κώστας Χατζής...

Related Articles

Popular Categories