27.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΡΙΣΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Επιστροφή στα πάτρια εδάφη- Με νέο ρόλο στο ΘΟΚ-(Φώτο)

ΚΡΙΣΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Επιστροφή στα πάτρια εδάφη- Με νέο ρόλο στο ΘΟΚ-(Φώτο)

-

Η ταλαντούχα Κύπρια ηθοποιός Κρίστη Παπαδόπουλου, που έχει κερδίσει την αγάπη του θεατρικού και τηλεοπτικού κοινού, αποφάσισε να επιστρέψει στη γενέτειρά της.

Έχοντας πλέον παντρευτεί και γίνει μητέρα, η Κρίστη, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα, επιστρέφει στην Κύπρο για να συμμετάσχει σε μια νέα παραγωγή του ΘΟΚ, σε σκηνοθεσία της Αθηνάς Ξενίδου.

Μετά την πανδημία, όταν πολλοί ηθοποιοί στράφηκαν προς την τηλεόραση, η Κρίστη επέλεξε να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο θέατρο. Αναφέρει ότι πλέον ο Αύγουστος είναι ο μήνας που σηματοδοτεί μια νέα φάση στη ζωή της, καθώς έχει σταματήσει τον θηλασμό και αισθάνεται ξανά «ένας πιο κανονικός άνθρωπος, μαμά και επαγγελματίας ηθοποιός».

Η Κρίστη δηλώνει ότι, ενώ αρχικά η τηλεόραση θεωρούνταν υποδεέστερη, η ίδια την υπηρέτησε με περηφάνια, θυμίζοντας τη σπουδαία ευκαιρία που της έδωσαν ο αείμνηστος Γιώργος Χουλιαράς και ο Σπύρος Μιχαλόπουλος στην πρώτη της τηλεοπτική σειρά.

«Σκεφτόμουν ότι μετά τον κορονοϊό όλοι ηθοποιοί κάνουν τηλεόραση και εγώ αποφάσισα να το γυρίσω μόνο στο θέατρο τα τελευταία χρόνια λοιπόν κάνω μόνο θέατρο όταν όλοι από το 2009 όπου τελείωσα την σχολή, θεωρούσαν την τηλεόραση κάτι υποδεέστερο, εγώ έκανα τηλεόραση με τιμή και καμάρι. Βέβαια δεν ξεχνάω ποτέ την τιμή που μου έκανε ο Γιώργος Χουλιαράς ο αγαπημένος αείμνηστος Γιώργος μαζί με τον λατρεμένο Σπύρο Μιχαλόπουλο που είχα την τιμή να συνεργαστώ στην πρώτη μου τηλεοπτική σειρά και τους ευχαριστώ γιατί μου δώσανε την ευκαιρία να αγαπήσω πραγματικά την τηλεόραση».

Τα τελευταία πέντε χρόνια, η Κρίστη Παπαδόπουλου έχει βρει δημιουργική διέξοδο στην Αθήνα στο θέατρο, το οποίο θεωρεί πηγή πραγματικής αγάπης για την τέχνη της. Με αίσθημα χαράς αλλά και αγωνίας, ανακοινώνει την επιστροφή της στην Κύπρο και ανυπομονεί για αυτή τη νέα πρόκληση. Παράλληλα, εκφράζει τον ενθουσιασμό της για το συναρπαστικό διάστημα που πρόκειται να ζήσει πίσω στα πάτρια εδάφη.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...