ΚΡΗΤΗ: Απίστευτη κακοκαιρία στο Ηράκλειο – Ένας νεκρός και αναφορές για αγνοούμενους- Καλούνται οι πολίτες να ανεβούν στις ταράτσες και να μην μετακινούνται (Βίντεο)

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει την Κρήτη με έναν άνδρα να έχει χάσει τη ζωή του όπου φαίνεται να εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά του όταν προσπάθησε να περάσει από πλημμυρισμένο δρόμο εν μέσω κακοκαιρίας. Σύμφωνα με τους Μετεωρολόγους η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι αύριο.

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ηράκλειο της Κρήτης και συγκεκριμένα στην Αγία Πελαγία λόγω της σφοδρής κακοκαιρία που πλήττει αρκετές περιοχές. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα της Κρήτης ένας άνδρας έχει χάσει τη ζωή του από την κακοκαιρία, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για τουλάχιστον δύο αγνοούμενους. Οι έρευνες από την πυροσβεστική βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, το τραγικό συμβάν με το νεκρό άνδρα σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο άνδρας φαίνεται να εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά του όταν προσπάθησε να περάσει από πλημμυρισμένο δρόμο εν μέσω κακοκαιρίας.  Το όχημά του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα ο άνδρας να βρει τραγικό θάνατο.Στο παρακάτω βίντεο δείχνει την καταστροφή.

«Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Είναι ένα φαινόμενο που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην περιοχή. Αυτή την στιγμή έχουν πέσει πάνω από 350χιλιοστά νερό μέσα σε τρεις ώρες. Παντού είναι τα προβλήματα. Στα τοπικά διαμερίσματα και στο τοπικό δίκτυο και στους χώρους πάρκινγκ, όπου υπάρχουν αυτοκίνητα. Παντού.» επισήμανε ο δήμαρχος Σητείας, Γιώργος Ζερβάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 

«Υπάρχουν κατολισθήσεις, έχουν κλείσει δρόμοι, είναι σημεία που είναι αδιάβατα από αυτοκίνητα. Οι δρόμοι έχουν γίνει ποτάμια» τόνισε ο δήμαρχος και πρόσθεσε πως «όσα χρόνια είμαι στην Σητεία τέτοιο φαινόμενο δεν το έχω ξαναδεί ποτέ. Προέχουν οι ανθρώπινες ζωές».

Την ίδια ώρα κλειστό πρόκειται να παραμείνει το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο, επίσημα μέχρι τουλάχιστον τις 3:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων από την σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την Κρήτη. Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου, κ. Γιώργο Πλιάκα, οι χώροι του διεθνούς αερολιμένα Ηρακλείου έχουν πλημμυρίσει και αν δεν καθαριστεί, «κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πότε θα ξεκινήσουν και πάλι τα δρομολόγια». Επίσημα, δεν εκτελούνται πτήσεις έως τις 3:00 μετά το μεσημέρι τουλάχιστον.

Hot this week

JUST CAVALLI X KIKO MILANO: Όταν δύο ιταλικά icons συναντιούνται, το summer glam γίνεται πιο wild από ποτέ

Αυτό το καλοκαίρι απελευθέρωσε την wild πλευρά σου. Η...

JACOBS ESPRESSO CONCENTRATE: Η νέα εποχή του καφέ παρουσιάστηκε στη Λευκωσία – Ποιους είδαμε

Μια νέα εμπειρία καφέ που συνδυάζει την ποιότητα, την...

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΑΣ: Οι πιο φιλικοί προσδιορισμοί στην Ευρώπη

Με την άφιξη της καλοκαιρινής σεζόν και τα ταξίδια...

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: «Λαβράκι» σε σταθμευμένο όχημα – Κατασχέθηκαν εκατοντάδες κούτες τσιγάρων και 66 κιλά καπνού ναργιλέ

Σημαντική ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων εντοπίστηκε σήμερα στην Αγία...

Topics

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: «Λαβράκι» σε σταθμευμένο όχημα – Κατασχέθηκαν εκατοντάδες κούτες τσιγάρων και 66 κιλά καπνού ναργιλέ

Σημαντική ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων εντοπίστηκε σήμερα στην Αγία...

ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Τι αλλάζει για τους ιδιοκτήτες από το 2026

Νέα δεδομένα δημιουργεί το αναθεωρημένο νομοθετικό πλαίσιο για την...

Related Articles

Popular Categories