ΚΟΥΛΛΗΣ-ΚΛΑΙΡΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥΣ

Δεκαεφτά χρόνια γάμου γιορτάζουν σήμερα ο Κούλλης και η Κλαίρη Νικολάου και είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτό. Το ζευγάρι ενημέρωσε τους διαδικτυακούς τους φίλους για την επέτειο του γάμου τους, με τις ευχές να κατακλύζουν τα προσωπικά τους προφίλ.

Ο Κύπριος ηθοποιός εξέφρασε για άλλη μια φορά τον έρωτα που νοιώθει για την σύζυγό του, Κλαίρη. «17 Ιουλίου 2005 ένας Ιούλιος πανέμορφος ένα καλοκαίρι καυτό , 17 Ιουλίου 2005 Σε παντρεύτηκα καρδιά μου και ένιωσα ο ποιο σπουδαίος !!».

Από την μεριά της, η σύζυγός του Κύπριου ηθοποιού εκφράζει την αγάπη της προς το πρόσωπο του Κούλλη Νικολάου ευχαριστώντας τον, που την κάνει συνεχώς να χαμογελά και να νοιώθει ευτυχισμένη.

«Ευχαριστώ που με κάνεις να χαμογελάω, ευχαριστώ που με κάνεις ευτυχισμένη, ευχαριστώ για όλες τις πανέμορφες στιγμές. Σε αγαπώ άπειρα. Να ζήσουμε αγάπη μου!!!».

Hot this week

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Ύποπτες κινήσεις για εμπρησμούς – Εντατικοποιούνται οι περιπολίες Πυροσβεστικής και Αστυνομίας

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά τις...

ΚΥΠΡΟΣ: 56 παραλίες για ΑμεΑ στον κατάλογο – Είναι όμως πραγματικά προσβάσιμες;

Για πολλούς ανθρώπους η καλοκαιρινή βουτιά στη θάλασσα είναι...

Topics

ΚΥΠΡΟΣ: 56 παραλίες για ΑμεΑ στον κατάλογο – Είναι όμως πραγματικά προσβάσιμες;

Για πολλούς ανθρώπους η καλοκαιρινή βουτιά στη θάλασσα είναι...

ΘΕΟΥΤΑ: Πλωτό φράγμα στα σύνορα με το Μαρόκο μετά την κρίση που άφησε πίσω της 67 νεκρούς- (Βίντεο)

 Η Ισπανία προχώρησε στην εγκατάσταση πλωτού φράγματος μήκους 500...

Related Articles

Popular Categories