ΚΟΥΛΛΗΣ-ΚΛΑΙΡΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥΣ

Δεκαεφτά χρόνια γάμου γιορτάζουν σήμερα ο Κούλλης και η Κλαίρη Νικολάου και είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτό. Το ζευγάρι ενημέρωσε τους διαδικτυακούς τους φίλους για την επέτειο του γάμου τους, με τις ευχές να κατακλύζουν τα προσωπικά τους προφίλ.

Ο Κύπριος ηθοποιός εξέφρασε για άλλη μια φορά τον έρωτα που νοιώθει για την σύζυγό του, Κλαίρη. «17 Ιουλίου 2005 ένας Ιούλιος πανέμορφος ένα καλοκαίρι καυτό , 17 Ιουλίου 2005 Σε παντρεύτηκα καρδιά μου και ένιωσα ο ποιο σπουδαίος !!».

Από την μεριά της, η σύζυγός του Κύπριου ηθοποιού εκφράζει την αγάπη της προς το πρόσωπο του Κούλλη Νικολάου ευχαριστώντας τον, που την κάνει συνεχώς να χαμογελά και να νοιώθει ευτυχισμένη.

«Ευχαριστώ που με κάνεις να χαμογελάω, ευχαριστώ που με κάνεις ευτυχισμένη, ευχαριστώ για όλες τις πανέμορφες στιγμές. Σε αγαπώ άπειρα. Να ζήσουμε αγάπη μου!!!».

Hot this week

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε διαθεσιμότητα ο 44χρονος Ειδικός Αστυφύλακας μετά το τροχαίο – Ποινική και πειθαρχική έρευνα σε εξέλιξη

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε σήμερα 44χρονος Ειδικός Αστυφύλακας, μετά από...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Οδηγίες για την προστασία των κατοικιδίων από τον καύσωνα – Τι πρέπει να προσέξουν οι ιδιοκτήτες

Με τις υψηλές θερμοκρασίες να συνεχίζονται, η Αστυνομία υπενθυμίζει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΛΕΜΕΣΟΥ: Πυκνή τροχαία κίνηση μετά το τροχαίο – Ανοικτή ξανά η δεξιά λωρίδα

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα στον αυτοκινητόδρομο...

Topics

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΛΕΜΕΣΟΥ: Κλειστή η δεξιά λωρίδα στην Παρεκκλησιά – Αυξημένη κίνηση στο σημείο

Τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε πριν από λίγο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας...

Related Articles

Popular Categories