ΚΟΥΛΙΤΣΑ ΜΙΧΑΗΛ: Μητέρα εκφράζει την αγανάκτηση της -«Μπροστά από τα φρούρια να ξέρετε, θα στεκόμαστε όλοι εμείς τα ‘πρόβατα’!»; (Φώτο)

Την αγανάκτησή της εκφράζει η Κουλίτσα Μιχαήλ ενώ με σκληρή γλώσσα στέλνει το δικό της μήνυμα εναντίον των αγνώστων που έγραψαν συνθήματα, στο ΙΑ’ Δημοτικό Σχολείου του Αγίου Σπυρίδωνα στην Πάφο. Άγνωστοι μπογιάτισαν τους τοίχους και το δάπεδο του σχολείου προκαλώντας αναστάτωση τόσο στους μαθητές, γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς. Τα “υπέρλαμπρα” μυαλά όπως τα αποκάλεσε αποφάσισαν να βανδαλίσουν το ιερό χώρο των μωρών τους. Παράλληλα, η ίδια δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες όπου φαίνεται καθαρά τα όλα όσα περιγράφει.

«Σήμερα, στο σχολείο της κόρης μου, τα παιδιά αντίκρισαν αυτή την κατάσταση.. κάποια, όπως φαίνεται, ‘υπέρλαμπρα μυαλά’ αποφάσισαν να βανδαλίσουν το ιερό των μωρών μας. Αυτό δεν είναι αντίδραση αγαπητά μου όντα! Να σας υπενθυμίσουμε ότι και η ανοχή στην ηλιθιότητα έχει τα όρια της και μόλις τα περάσατε!Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να τρομοκρατήσει ούτε τα παιδιά μας, ούτε τους δασκάλους τους. Τώρα όσο ποτέ άλλοτε η παιδεία πρέπει να φωτίσει τις δύσκολες μέρες που ζούμε και τα σχολεία θα σταθούν φρούρια για να την προασπίσουν. Και μπροστά από τα φρούρια να ξέρετε, θα στεκόμαστε όλοι εμείς τα ‘πρόβατα’!».

Να θυμίσουμε, ότι οι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στο δάπεδο του σχολείου, στους τοίχους αλλά και σε πόρτες όπως «όχι στις μάσκες», «δάσκαλοι, δικτάτορες», «ελευθερία ή θάνατος», «κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας» ενώ δεν δίστασαν να αποκαλέσουν τους γονείς, «πρόβατα».

Hot this week

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ: Έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς – Εξέπνευσε στο νοσοκομείο «Ελπίς»

Σε σοκ βρίσκεται ο καλλιτεχνικός χώρος και όχι μόνο,...

ΝΕΠΑΛ: Δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια για τους 121 αγνοούμενους – Συνεχίζονται αδιάκοπα οι επιχειρήσεις διάσωσης

Δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια οι διασωστικές ομάδες στο Νεπάλ, οι οποίες...

ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ:190 πτήσεις ακύρωσε μόνο η British Airways- Τι δικαιούνται οι επιβάτες μετά τις χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων

Η βλάβη στο λογισμικό του συστήματος ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας...

ΒΑΛΙΤΣΕΣ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Είχαν μείνει στα αζήτητα με 43 κιλά καθίνης – Δύο χρόνια μετά συνελήφθη 20χρονος

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην πολύμηνη διερεύνηση υπόθεσης εμπορίας...

Topics

Related Articles

Popular Categories