ΚΟΣΜΟΣ: Πέθανε από κορωνοϊό ο γηραιότερος άνδρας στην Γαλλία

«Ζούσε πάντα στο σπίτι του, αλλά κόλλησε κορωνοϊο και η κατάσταση επιδεινώθηκε. Του έδωσαν οξυγόνο, έκαναν τα αδύνατα δυνατά, όμως τι περιμένετε… στα 112 χρόνια του…».

Ο γηραιότερος άνδρας της Γαλλίας, ο Μαρσέλ Μες, 112 ετών, πέθανε τη νύχτα της Τρίτης προς την Τετάρτη σε νοσοκομείο της πόλης Βιέν αφού προσβλήθηκε από την Covid-19, όπως έγινε γνωστό από την κόρη του. «Ζούσε πάντα στο σπίτι του, αλλά κόλλησε την Covid και η κατάσταση επιδεινώθηκε. Του έδωσαν οξυγόνο, έκαναν τα αδύνατα δυνατά, όμως τι περιμένετε… στα 112 χρόνια του…» είπε η Νικόλ Μπουαρόν, η μοναχοκόρη του.

Ο Μαρσέλ Μες γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 1909 και εδώ και δεκαετίες ζούσε μόνος στο σπίτι του,  μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, όταν χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Ήταν πρώην οδηγός ασθενοφόρου και είχε χηρέψει από το 1998. Ο Μες έγινε ο γηραιότερος Γάλλος στις 5 Οκτωβρίου, μετά τον θάνατο του Ζιλ Τεομπάλντ, ενός πρώην λιμενεργάτη και ψαρά από τη Μαρτινίκα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Hot this week

ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ: Θύελλα αντιδράσεων για τον πυροβολισμό ζώων – Σοκάρει βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Ένα αποκρουστικό βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ: Ο Δήμαρχος Λευκωσίας πήρε… το φτυάρι και μπήκε στη δράση-(Φώτο)

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας, στον ρόλο του κηπουρού, συμμετείχε στη...

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ: Το αντίο που ζει μέσα στη μουσική – Λαϊκό προσκύνημα για τη μεγάλη ερμηνεύτρια

Ο θάνατος της Μαρινέλλας, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2026,...

Topics

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ: Ο Δήμαρχος Λευκωσίας πήρε… το φτυάρι και μπήκε στη δράση-(Φώτο)

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας, στον ρόλο του κηπουρού, συμμετείχε στη...

ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ: Πρωτοφανής απαγόρευση εισόδου στον Πατριάρχη στον Ναό του Παναγίου Τάφου την Κυριακή των Βαΐων

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Ιερουσαλήμ, καθώς – σύμφωνα με...

Related Articles

Popular Categories